Şimdi Ara

Gigabyte, Radeon HD 7770 tabanlı yeni ekran kartını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  •  

    Gigabyte ürün gamını orta segmenti hedef alan AMD Radeon HD 7770 tabanlı yeni bir ekran kartı ile güncelledi. GV-R777OC-1GB kodlu mevcut ekran kartı modelinin ikinci revizyonu olan yeni modelin en dikkat çekici yanı, var olan bir modelin yeni versiyonu olmasına karşın alışılmışın aksine daha düşük çalışma frekanslarında görev yapıyor olması.

     

    AMD'nin 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği Cape Verde XT grafik yongasından güç alan ekran kartı, 128-bit bellek veri yolu desteği, 640 paralel işlem birimi ve 40 adet doku ünitesi ile geliyor. Satışta olan ilk revizyonu 1100MHz GPU ve 5000MHz'de çalışırken, haberimize konu olan yeni revizyon ise 1050MHz GPU ve 4500MHz bellek hızlarıyla geliyor.

     

    Graphics CoreNext mimarisine yönelik karakteristik özellikleri bünyesinde barındıran ekran kartında, iki Mini DisplayPort, HDMI ve DVI konnektörleriyle gelen ekran kartı, aynı zamanda Unified Video Decoder 3.0 motoru ile Blu-ray 3D de dahil olmak üzere yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. İlk revizyonu 120$ civarında bir fiyatlandırma ile sunulan kartın yeni versiyonu da benzer bir fiyata sahip olacak. 

     



  • Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

  • deneme 1 2 3
    ses 1 2 3

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.