Şimdi Ara

Twitter uygulaması iOS ve Android platformları için güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj










  •  Twitter uygulaması iOS ve Android platformları için güncellenerek yeni özellikleriyle kullanıcılarının beğenisine sunuldu.



    İçerik önizlemelerinin de bulunduğu çeşitli özellikler kazanan uygulama artık kullanıcılara tweet içinde bağlantısı verilen resimler, videoları veya diğer içerikleri tweet'in detaylı ekranın da görme fırsatı sunuyor. İtme bildirimlerinin de geliştirildiği uygulamada, takip edilen kişi veya hesap yeni tweet yayınladığında bununla ilgili bildirim alma imkanı da sunuluyor. iOS kullanıcıları uygulama içindeyken de durum çubuğu üzerinden bildirimleri alabilecek ve etkinlik sayfalarına iOS istemcisi üzerinden erişebilecek. Güncelleme içeriğinde sunulan bu yeniliklerin dışında kullanıcı deneyimini olumlu yönde etkileyecek ufak tefek bazı iyileştirmeler de bulunuyor. Bu iyileştirmeler arasında kullanıcının profil resmine dokunarak profil sayfasını görüntüleme, Twitter'ın kişileştirilmiş eğilimleri desteklemesi ve Twitter'ın yeni ikonunun kullanılmaya başlanması yer alıyor. Ek olarak Macarca dil desteği kazanan uygulamada, arama yaparken otomatik tamamlama özelliği de geliştirilmiş durumda.



    İOS ve Android için güncellenerek daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunan Twitter uygulamasına Appstore ve Google Play üzerinden ulaşabilirsiniz.








  • Twitter'ın yeni ikonunu kullandığından bahsetmişsiniz ama sizin görseldeki eski ikon. Yeni ikon resmi bulmak çok zor olmamalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 11 Temmuz 2012; 14:22:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erchamion

    Twitter'ın yeni ikonunu kullandığından bahsetmişsiniz ama sizin görseldeki eski ikon. Yeni ikon resmi bulmak çok zor olmamalı.

    İşte yeni ikon.Kuşun kafasını biraz havaya kaldırmışlar

    Twitter uygulaması iOS ve Android platformları için güncellendi


    İkonu google play'den aldım.
  • Hemen güncelledim
  • yahu ne twitter'mış arkadaş

    kaçıncı konu bu

    gördük zaten güncellendiği store'da yazıyor hepsi
  • Güzel olmuş indirdim fakat öyle tak diye girmiyor hala.
  • eski halinden iyi ama hala eksik.push bildirimleri hariç bir tweetbot değil
  • Facebook native uygulama değil. Javascriptli web sayfası gibi bir şey. Performansı bu yüzden düşük. Android'de de aynı. Arayüz akıcı ama yükleme süreleri falan uzun. Native ugulamalar performanslı çalışır ama her platforma baştan ayrı ayrı yazılması gerekir. Bu yüzden native tercih etmiyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.