Şimdi Ara

Android Tabanlı Ev Konsolu Ouya, Kickstarter'da

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•    Geçtiğimiz günlerde Android tabanlı Ouya isimli bir ev konsolunun hazırlandığı bir rapor olarak sizlere http://aktarmıştık. Ouya artık resmileşti ve destek için Kickstarter'da sizleri bekliyor.

Konsol için yayınlanan ilk videoya bakılırsa, Ouya ekibi şimdiden Android'in başarılı bağımsız yapımcılarıyla anlaşmış gibi gözüküyor. Ouya'nın tasarım sürecini de gördüğümüz videoda anlatıldığına göre Ouya hackerlardan kaçmıyor, aksine daha fazla özgünlük ve kişiselleştirme için hackerları istiyor.

Bütün oyunları Free to Play olarak oynayabileceğiniz Ouya'nın Kickstarter projesine geldiğimizde ise, 950 bin dolarlık bir hedef bizleri bekliyor ve bu hedef ilk günden 100 bine yaklaşmış durumda. 10 dolarlık bağışa kullanıcı adı rezervi yapabiliyorsunuz ve 25 dolarlık bağışta da kullanıcı adınıza bir tag ekleniyor.

Bunların haricindeki 95 dolarlık bağışta ise hem Ouya'yı ön sipariş olarak edinmiş oluyorsunuz, hem de diğer kullanıcı adıyla ilgili hediyeleri elde ediyorsunuz. Konsolun resmi çıkışında 99 dolarlık fiyat etiketi olacağını hatırlatalım.

Bu güzel projeye http://buradan doğru destek çıkabilirsiniz. İlk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Gayet güzel olmuş.Keşke bizden de böyle şeyler çıksa....
  • Tahmin ettiğimden daha iyi bişey gelecek sannırım :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Lan yemin ediyorum 2 sene önce ben düşünmüştüm. Adamlar güzel proje yapmış. Sınırlandırma yok. Hackerlara açık (oyun sisteme kayıtlı olmasa bile adamlar el atar). Cyanogenmod da destek verdikten sonra süper bir konsol olacaktır.

-Tek kötü yanı 8GB hafıza olması. (film falan izlenmez,Yüksek kalite 3-4 oyun anca yüklenir)
  • Kredi kartına falan erişimim olsa gözüm kapalı 95 doları yapıştırırım.
  • free 2 play konsol mu? ne yani ps3 xbox360 gibi olmayacak mı? bu konsolda batman pes fifa nfs cod moh oynayamayacak mıyız?
  • kadın konsoldan soğuttu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Android Oyun Tanıtımı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel bir haber butür konsolların çıkıp piyasada tutunmasına ihtiyacımız var bu sayede çeşitlilik artacak ve rekabet oluşacak eskisi gibi bütün iplerin microsft ve sony nin elinde olmasını istemiyorum bu sayede fiyatları da düşebilir konsolların buda bizlerin işine gelir : )

Bu arada 250 bin doları devirdiler helal olsun adamlara : )

• Görünen o ki yeni nesil muhteşem olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

free 2 play konsol mu? ne yani ps3 xbox360 gibi olmayacak mı? bu konsolda batman pes fifa nfs cod moh oynayamayacak mıyız?

android telefonda ne oynuyorsan onu oynayacaksın yetmez mi ?

• Aradan 1:30 saat geçmiş 365bin$ ulaşmış yardımlar

• İyi gözüküyor.

• Arkadaşlar bu konsol ne zaman çıkacak? God of War IV oyunu olacak mı? PS3 ü satıp bunu alsam üstüne kaç lira vermem gerekecek?
  • bizimiz tekme başlatıcımız yokki böyle şeyler yapalım. anca düşünürüz

• gümrükte takılmayacağını bilsem vericem 95 doları. şuan 800.000 civarında ben bu projenin istediği rakama artık ulaştı gözüyle bakıyorum her F5 yapışımda 100.000 dolar atlıyor :D

• Evet 10.000 $ falan kaldı bitmesine

• O ablanın bakışları resmen "Alacaksınız ulan" diyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyToones -- 11 Temmuz 2012; 0:16:43 >
  • Ve bitti

• arkadaşlar yeni konsolumuz hayırlı olsun şu an itibariyle 1milyon $ ı geçtiler cihaz çıkıyor....

• Millet ne de hazır F2P dönemine geçmeye firmaların işine gelir böyle kitle daha fazla para kazanacaklar EA olsun bunun gibi Indie yapımcılar olsun 95 doları direk verenler F2P döneminde gelecek içeriklerden de rahatsız olmaz sanıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.