Şimdi Ara

Augment Ve Kit MK-1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Swtor 1.3 patch ile;

Kit-1.2.3.4.5.6.7... şu an max 6 kullanarak Karakterinizde ( C Tuşunda ki ) tüm 14 item ve zırhlara 1 boş slot açmaktadır. Bu slotlara da Augment parçaları monte edilmektedir.
    Augmentler ile Endurence, Power, Aim, Willpower, Gunning, Str, Critical, Surage, Accurcy, Def, Shield, Absord... gibi Artı ek özellikler zırhlarınıza bonus olarak ilave olmaktadır.
    Kit Mk-1 ile 9lvl itemlere augment monte edilmektedir.
    Kit Mk-2 ile 19lvl itemlere augment monte edilmektedir.
    Kit Mk-3 ile 29lvl itemlere augment monte edilmektedir.
    Kit Mk-4 ile 39lvl itemlere augment monte edilmektedir.
    Kit Mk-5 ile 49lvl itemlere augment monte edilmektedir.
    Kit MK-6 ile 50lvl itemlere augment monte edilmektedir.
    Kit Mk-7 ile 50lvl itemlere 2 slotlu augment monte edilmektedir. ( 1.4 patch )

Augment parçaları Silicing ile proje hazırlayıp ( veya marketten sichmatic <şematik> alıp ) Crew Skill Crafting ile istenilen augmentler üretilmektedir.
    Crafting ile uraşmak istemeyenler için Galaktik Markette hazır augment veya kit bulunmaktadır.
    Crew Skill NPC'lerin bulunduğu bölgelerde ki İstasyonlarda bu parçalar birleştiriliyor.

Şematiklerin üzerinde hangi meslek ile üretim yapılacağı yazmaktadır.

iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 10 Temmuz 2012; 14:04:42 >

• teşekkrler peki ben 35 level oldum 28 k hp nın olması ıcın kaç k para yatırıp augment almak ve hangı zırhlardan almak lazım yardım edersen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill4time

teşekkrler peki ben 35 level oldum 28 k hp nın olması ıcın kaç k para yatırıp augment almak ve hangı zırhlardan almak lazım yardım edersen sevinirim

1.3 patch ile;

Max 28.000 Hp olması için;

50lvl olmalısın Ve En fazla Endurence veren Full War Hero Set Tank sınıfı Zırhlarını kullanmalısınız. 2200 Endurence = 22.000 Hp Bonus
    Ayrıca Endurence veren Advanced Fortitude Augment ( 22 ) 18 Endurence 12 Power ile 14 item monte ederek= 252 endurance = +2520 Hp Bonus
    Ayrıca Rakata veya Exotic Fortitude Buff kullanıp= 112 veya 122 Endurence ile = +1220 Hp Bonus
    Skill penceresinde ki %3 Skill Buff= + 800 Hp
    Oyunculara dağıtılan % 5 Skill Buff= + 1200 Hp
    __________________________________________________________________________________________________________________________

Toplam= Max 28.000 Hp ulaşmak mümkündür.

Full War Hero Seti için;
    30.000 Ranked War Zone comendation= 90.000 Pvp War Zone comendation= her wzden 100 Comendastion gelirse;
    En Az 1.000 Warzone maç tamamlamalısınız.

Market;
    Kit Mk-6= 50.000 kredi ve montaj 30.000 kredi = 80.000 kredi *14= 1.120.000 Kredi
    Advenced augmentler 150.000 kredi * 14 = 2.100.000 Kredi

• oha ben zaten rp oynuyorm en az 6 ay urasmam gerekır belkı baska yan charı 50 ye level yapsam parasını sana wersem benım chara aktarır mıyız
  • ve bunları gıydığımde atack nasıl olcak sadece endurance mı vercek ben tank jediiym skillerde ful guardion verıyorm ama atackta cok onemlı
  • blacktekno mork sımdı benım istediğim 2 zırh var biri jedi tapnağı basılırken orda dark malgusun öldürdüğü jedi ustası 2. alderanı basarken sithler orda trooperın oldrcek olan maskeli sith lordunun kıyafetı sımdı bunları gıymek ıcın hanıg classlar lazım ve 50 level olunca bulup 28 k hp lı ypaabılır mıyım yazarsan sevınıırm adamım
  • quote:

Rp, Pvp, Pve server ne demektir?

Rp > Role Playing Game > RPG > Kaldığın yerden ve braktığın itemlerle devam eden oyun türüdür.
    PvE> Player Vs Enemy> Oyuncu Ve Bilgisayar moobları ile savaşırken başka bir oyuncu size saldıramaz. Veya siz başkasına saldıramazsınız.
    PvP> Player Vs Player> Oyuncu Vs Oyuncu > Farklı ırktan iseniz; Düşman oyuncu her yerde saldırıya açıktır. Townda bile olsanız gelip sizi yokeder.
    Swtor Story MMORPG 'dir > Massively Multiplayer Online Role Playing Game > Hikaye anlatımlı Kitlesel ve eş zamanlı; çok oyunculu; Kaldığın yerden ve braktığın itemlerle devam eden; çevrim içi ( internet bağlantılı ) bir oyun demektir.

quote:

Full endurence yuklenirsek atak nasıldır?

1.3 ile en iyi zırh War hero settir.
    Expertise Bonus: En az +1200 ile %20 atak, heall vs bonus oluşur.
    Str,Aim,Guning,Willpower stat neyse en az +1200 stat puanı ile 600-900 Arası atak gucü yeterlidir. Full endurence olsanız da En iyi skill ile +2.500 +3.000 damage vurmak mümkündür.

• tmm teşekkürler blackteckno artık o tapınkataki adamın setını bulabılr miyim bi onu soylemedın ve aldrenadakı sıthlerın ben rp-pvp serverları war ıkısı bırlesık oluyo onlara gecıcem ama server nasıl aktarabilirim
  • quote:

tmm teşekkürler blackteckno artık o tapınkataki adamın setını bulabılr miyim bi onu soylemedın ve aldrenadakı sıthlerın ben rp-pvp serverları war ıkısı bırlesık oluyo onlara gecıcem ama server nasıl aktarabilirim

Başka soru olursa; bu başlık altında sorarsanız Rehbere eklenecektir.

Swtor Rehber
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.