Bildirim
Intel 520 120GB SSD Video inceleme
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4 serisi bekliyorum :) agilitiy 4 yada vertex 4 bence bundan iyi olabilir ama sonucta intel daha iyi gibi diyorlar bakalım -
İlk defa mobil sürümde sorunsuz video izledim. Tıklar tıklamaz oynamaya başladı ve takılmadan tamamladı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hobar
İlk defa mobil sürümde sorunsuz video izledim. Tıklar tıklamaz oynamaya başladı ve takılmadan tamamladı.
Aynı şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yıl mı bazı modelrde 3 yıl var ama turkıyede 2 yıl olarak geçiyor hepsi bu 5 yıllık garanti kapsamı turkıye içinde geçer li mi -
yazıyosa geçerli yenı cıkan tum ssdler 5 yl garantili yazıyo dikkat ediyorumda -
teşekkürler video için -
Sonuçlar ortada. Hepsi bir birine yakın. Fiyatı uygun olan ev kullanıcıları için idealdir.
İş ortamı için alıyorsa güvenlik önde gelir.
Güzel bir inceleme olmuş. Ellerinize sağlık.
-
sandforce çip set farkını ortaya koymuş.
fiyat olarak hangisi ucuz ise o tercih edilmedi test'teki 3 sandforce çip set'li ssd'ler arasında. -
Gayet iyi bence, veri güvenliğindede bu kadar iddalı ise sorun yok yeni bir sistem için ideal bir SSD.. Fiyatda belirginleşir ise daha kolay olur kafamızda analiz etmemiz..
-
plextorda süperdi marvell de iyi
-
Ender beyin incelemeleri iyi oluyor. Teşekkürler inceleme için.
-
inceleme çok iyiydi Intel SSD lerin 5 sene garantili olduğunu bilmiyordum bu bakımdan inceleme çok faydalı oldu teşekkür ederim.
-
bu serini 240gb modelini 5 aydır kullanıyorum. bir kere bile mavi ekran veya kitlenme problemi yaşamadım.
bir önce force gt kullanıyodum. arada sırada mavi ekran veriyordu.
çok memnunum.
üzerinde 5 yıl garanti yazmaktadır ürünün. -
Bende 1 ay önce intel 520 240 gb aldım çok memnunum hiç mavi ekran yok. -
İyi inceleme.Uygun fiyatlarda ise alınabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X