Şimdi Ara

Yazılım Genel Sakinleri Lütfen Bana Kulak Verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2005 yılının ortalarından beri ben de Donanım Haber ailesi ile birlikteyim.Bu süre zarfında elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya,bilgimin ve tecrübemin yettiği kadarda forumdaki arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalıştım.Yazılım Genel bölümünde üye olduğum ilk zamanlardan beri gördüğüm ve bir sorun olarak kabul ettiğim durumu şimdi sizlerle paylaşacağım.Arkadaşlar durum şu Yazılım Genel'de sürekli sadece bir tane yazılım linki istemek ya da vermek için konu açılıyor bu da kanaatimce forumda kirlilik yaratıyor.Ben kendi adıma bu sorunun önüne geçebilmek için bir çoğunuzunda bildiği gibi Güncel Yazılım Linlerini hazırladım ve sürekli de gerekli güncelleme,düzeltme ve eklemeleri de yapmaktayım.Sorunun çözümü adına tüm arkadaşlarımdan ricam şudur; arkadaşlar lütfen yalnızca bir tane link vermek ya da istemek için konu açmayalım ve açan arkadaşlarımızı da uyaralım.Eğer link isteyenleri uyararak Güncel Yazılım Linklerine yönlendirirsek hem bu kirliliğin önüne geçmiş hem de oldukça geniş bir yazılım arşivine sahip olmuş oluruz.
    Benim bu çağrıma kulak verip forumun gelişmesi ve daha faydalı hale gelmesi için elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum.
    Saygılar sunarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 19 Mart 2006; 12:44:25 >







  • Sadece yazılım genel değil ya tüm bölümler böyle artık. Hep aynı konular
  • evet hocam kesinlikle katılıyorum forum kalite açısından bunlara dikkat etsek hepimiz açısından iyi olacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: :::Banner:::

    Sadece yazılım genel değil ya tüm bölümler böyle artık. Hep aynı konular



    Banner evet haklısın diğer bölümlerde de gözüme çarptı ama eğer biz bunu Yazılım Genel'de düzeltirsek el birliği ile diğer bölümlerinde düzelmesi kolaylaşır.
    Sanirlenmekten ziyada birbirimize destek olup taş altına elimizi sokmalıyız.
    Yani örnek veriyorum Winrar programını isteyen bir arkadaşımıza gerekli uyarıyı yapıp güncel yazılım linklerinin adresini vermeliyiz.
  • Ben birkaç kere buraya yönlendirdim, başka arkadaşlar da yönlendirme yapıyorlar. Ama üst konu olup çok bariz görünen bir konuya bazı insanlar bakmıyorlar ya da dikkat etmiyorlar galiba. Üst konu olmasaydı arama yapmaya üşeniyor insanlar diyecektim ama, daha ne olsun! Dediklerine katılıyorum, elimizden geldiği kadar yönlendirme yapalım, kirlilik bir ölçüde azalır.
  • Moderatörlerin bu konuya el atmaları gerektiğini düşünüyorum.
    Eğer onlarda destek olurlarsa çok güzel olur.
  • Arkadaşlar ben size pek katılmıyorum (yani yaptığınız işe birşey demiyorum elinize sağlık)bu forum kirliliği konusunda ,yani pratik olmak lazım, yazsın ya isteyen ne istiyorsa illa herkes araştıracak diye bişey yok ki, bu burası okul değil askeriye diil, tembel olan yada bilgiye acil ihtiyacı olan, bilmeyen, yapamayan, vardır yapmak istemeyen de vardır ,zaten sizin açtığınız paylaşım yaptığınız konu çok gerekli, lazım birşeyse üst konu olur yada üst konu olmadıysa da o forumun kendi problemi .ben forum kirliliğine inanmıyorum pek zaten gereksiz bişeyse ertesi gün ortalarda görünmez bile bence bırakalım da burası biraz kuralları az rahat bi platform olsun saygısızlık olmasın tabi.
  • Her toplulukta birtakım kurallar vardır. Bunları kısıtlayıcı bir etken olarak değil de topluluğun (burada forum) bekası, düzeni için gerekli olduğunu düşünüyorum...
    Burada müsade ederseniz konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm abartılı bir espiri yapmak istiyorum:
    "İyi ki bu başlığı gördüm. Yoksa "Fotoşop zor diyen arkadaşlar Bu programı deneyin" diye bir başlık açılmıştı, bunun adesini verebilir misiniz?" diye bir başlık açacaktım az kalsın"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimci -- 20 Mart 2006; 17:21:48 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: beytepe

    Moderatörlerin bu konuya el atmaları gerektiğini düşünüyorum.
    Eğer onlarda destek olurlarsa çok güzel olur.


    donanım genel bölümünün yarısı pc tavsiyesi isteyenle dolu.kirlilik olmasın diye konu açtım(sağolsunlar dikkate alanlarda var)çoğu üye umursamadı bile.bir ara üst konu olmasına rağmen tekrar düştük ilgisizliktensana katılıyorum bu konuda
  • beytepe haklısın herkez bulduğu yazılım için veya bulamadığı yazılım için direk topic açıyor.

    güncel yazılımlar linkinde aradıkları yazılım oluyor halbuki.

    moderatörlerin bu işe el atması lazım bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.