Şimdi Ara

TrustGo Antivirus ile Android telefonunuz güvende

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

    Android cihazları için en önemli tehdit unsurlarından birisi haline gelen zararlı yazılımlar karşısında, ücretli veya ücretsiz güvenlik uygulamalarının sayısı da artıyor. Ücretsiz güvenlik uygulamaları arasında başarılı performansı ile dikkat çeken TrustGo Antivirus bunlardan birisi.




    Güvenlik taraması, güvenli uygulama araması, güvenli tarayıcı gezintisi, sistem yöneticisi, kişisel bilgilerin korunması, veri yedekleme, uzaktan telefon yönetimi şeklinde önemli özellikler sunuyor.




    Kullanıcılar arasında da en başarılı mobil güvenlik yazılımlarından birisi olarak kabul edilen TrustGo Antivirus, Play mağazası üzerinde indirmeye sunuldu.




    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trustgo.mobile.security

     




















  • 2 aya yakındır kullanıyorum,güzel bi program. İlginçtir angry birds,fruit ninja ve adını hatırlamadığım yerli bir borsa programını riskli olarak algıladı. Borsa programını hemen kaldırdım ama oyunlar hala duruyor. Online rehber ve sms yedekleme özelliği var, web kalkanı var ve ücretsiz. Şimdilik memnunum tavsiye ederim.

  • Aslıdna her Android telefona şart güzenlik yazılımları, başarı konusunu tam bilemiyicem ama hiç yoktan iyidir...

  • TRUST GO ANTİVİRÜS Ü SAMSUNG GALAXİ W 8150 CEP TELEFONUMA KURDUM..İLK ÖNCE AVG PRO VARDI..SONRA AVAST KURDUM AMA BASİT GELDİLER..TRUST GO DAHA KAPSAMLI WİDGETLERİNDE GÜZEL Bİ RAM TEMİZLEME VAR..RAM MİKTARINIDA GÖREBİLİYOSUNUZ..İNTERNETTEN Bİ PROGRAM İNDİRİNCE ZARARLI GÖRÜRSE SİZİ UYARUYOR UNİNSTALL YAPIYIMMI DİYE.. KISACASI TEFFERRUATLI BİR KORUMA PROGRAMI...GÜZEL ŞU AN BUNU KULLANMAKTAYIM..

  • Cok iyi fln kendine geliyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.