Şimdi Ara

Nasıl Sevgili Bulunur? (Benim Kalemimden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abi benim neden sevgilim yok? diyenleri buraya alayım. Konuya balıklama girdim, bu sefer bu şekil olsun.

Bu yaşıma kadar hiç kimse ile çıkmadım, neden?

Tek bir sebebi var, evet… Utangaç ve asosyal birisiyseniz bulamazsınız arkadaş.. Ne kadar yakışıklı olursanız olun, isterseniz mavi gözlü, sarı saçlı, 1.90 boyunda olun.

Ayrıca hiçbir kıza çıkma teklifi etmemiş bir arkadaş bile bu soruyu soruyor. Güzel kardeşim olta olmadan balık tutabilir misin? Balık sana abi beni yakala diye gelmez.. Burdaki balık benzetmesini kızlar için yapıyorum. Dikkat! Hiçbir kız çıkma teklifi etmez! Normal bir kızdan bahsediyorum.. Evet, bu doğrudur! (Facebook gibi sosyal ağlardan çıkma teklifi ederseniz geçmiş olsun!)

Devamı :http://uzman.in/nasil-sevgili-bulunur/

Yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim DH Halkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panriver -- 7 Temmuz 2012; 22:23:39 >

• Hiçbir kız çıkma teklifi etmez!

Hangi dünyada yaşıyorsun arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Hiçbir kız çıkma teklifi etmez!

Hangi dünyada yaşıyorsun arkadaşım?

+1 Bir de ders verecek güya. Harbiden hangi dünya ?
  • Mesaj sayışı kişi uyumu
  • Takip 22 yaşındayım hala yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: panriver

Nasıl Sevgili Bulunur?

Abi benim neden sevgilim yok? diyenleri buraya alayım. Konuya balıklama girdim, bu sefer bu şekil olsun.

Bu yaşıma kadar hiç kimse ile çıkmadım, neden?

Tek bir sebebi var, evet… Utangaç ve asosyal birisiyseniz bulamazsınız arkadaş.. Ne kadar yakışıklı olursanız olun, isterseniz mavi gözlü, sarı saçlı, 1.90 boyunda olun.

Ayrıca hiçbir kıza çıkma teklifi etmemiş bir arkadaş bile bu soruyu soruyor. Güzel kardeşim olta olmadan balık tutabilir misin? Balık sana abi beni yakala diye gelmez.. Burdaki balık benzetmesini kızlar için yapıyorum. Dikkat! Hiçbir kız çıkma teklifi etmez! Normal bir kızdan bahsediyorum.. Evet, bu doğrudur! (Facebook gibi sosyal ağlardan çıkma teklifi ederseniz geçmiş olsun!)

Devamı :http://uzman.in/nasil-sevgili-bulunur/

Yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim DH Halkı

tamam

• Mesajım bulunsun butonu gelmiş vay be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman asosyallikten nasıl kurtulurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler kardeş hemen 2 tane sevgili yaptım çok makbule geçti %100 çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

o zaman asosyallikten nasıl kurtulurum

tamam kardeş onun hakkında da konu açacağım :)
  • Çok kısa ve asıl çoğumzun sorunu olan utangaçlık ve asosyallik hakkında hiçbir şey dememişsin.Zaten o sorunları halletsek kızların içinden çıkamayız..
  • Şimdiye kadar hep kızlardan teklif aldım. Hiç teklif etmedim. Sorunlu muyum lan ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Çok kısa ve asıl çoğumzun sorunu olan utangaçlık ve asosyallik hakkında hiçbir şey dememişsin.Zaten o sorunları halletsek kızların içinden çıkamayız..

ben kurtuldum kardeş ciddiyim müşteri hizmetlerinde kız çıkınca kapatıyordum... Yarın paylasım yaparım
  • Bende 22 yaşındayım bendede daha yok.

• Konusursun muhabbeti kurarsin devamı gelir çıkma teklifide ne oluyor . Gidip bi kıza benimle cikarmisin demek ilk okul işi ve bunu yapıyormusunuz hala.

• sen o kalemi kır at çöpe bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.