Şimdi Ara

Nokia 808 Pureview ülkemizde satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nokia 808 Pureview ülkemizde satışa sunuluyor






    Barselona'daki MWC 2012 fuarında görücüye çıkarak büyük yanı uyandıran Nokia'nın 41MP kameraya sahip 808 Pureview modeli nihayet ülkemizde satışa sunuluyor.




    4 inçlik 360 x 640 piksel çözünürlükte dokunmatik ekran, 1.3GHz hızında çalışan ARM tabanlı işlemci, 512MB RAM, Nokia Belle işletim sistemi, 16GB depolama kapasitesi özellikleri sunan Nokia 808 Pureview, 41MP çözünürlükteki kamerasıyla dikkat çekiyor.




    Over-sampling teknolojisi ile 7 piksellik bilgiyi bir piksele sığdırabilen model; 2,3,5 ve 8MP çözünürlüklerde netlikten ödün vermeden zoom yapabiliyor. 38MP çözünürlüğe kadar da yüksek kalitede görüntü yakalayabilmek mümkün. 1080p video çekimlerinde 4x kayıpsız zoom imkanı da sunuluyor. 




    Temmuz ayının ilk yarısında piyasaya sürüleceği belirtilen ürünün haftaya raflarda olması bekleniyor. Tahmin edilen perakende satış fiyatı ise 1500TL civarında.

     









  • nokia artık ağzıyla kuş tutsa yaranmaz,android ve ios yedi bitirdi nokiayı...

  • Nokıa bi akıllan artık kendine gel 1500tl ye nexus alınır uçtun ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 7 Temmuz 2012; 17:57:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: web101

    Nokıa bi akıllan artık kendine gel 1500tl ye nexus alınır uçtun ya


    paralel ithalat ile nexusu 1000 tl ye bulmak mümkün gitti gittigidiyor da 900 tl ye bile var ancak nokia bu telefonu türkiyede iyi pazarlayabilir. neredeyse hiçbir compact makinenin sunamadığı fotoğraf kalitesi sunuyor. kamerası ne kadar fonksiyonel bilmiyorum ancak sırf resim kalitesi için alacak insalar vardır

  • 1500'e satanda alanda aklıyla zoru vardır...


    360 x 640,512 ram 40 mp daya gitsin, işine bak Nokia.sürünmen normaldir...

  • ne yazık ki bu telefon ülkemizde yok satıcak

  • Bizim gösteriş meraklısı milletimiz alır bunu 41 mpx ile de dillerinden düşürmezler

  • bu telefon sadece kamerasından başka hiç bir şeyi iş yapmazzzzzzzz

  • o kalitede fotoğraf çek. o fiyasko ekranda o fotoğrafları göster. ayıp ayıp

  • bu telefonu sıf hava atmak ve gösteriş için alacak çok insan var malesef ülkemizde

  • telefonla konusmak icin fotoğraf makinasi parasi veriyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia kendi derdine düşsün...
  • ne olursa olsun güzel telefon ben bunu alırdım bir fotoğraf meraklısı olarak, banane abi dandik androiden ne oluyorki andorid nedir yani boş boş oyun oynuyonuz yada uyduruk programlar kuruyonuz, internete girsen ne olacak yok sayfalarda kasarmı kasmazmı, laptopundan gir işte internete, telefon işte ya konuşursun yada fotoğraf cekersin, nokia da bu modelle en iyisini yapmış, bide ekran 1080p olunca ne olacakki nedir yani, televiyonmu bu anasını satayım, nedir bu cekememezlik nokia yı, en sağlam telefonları nokia üretiyor ayrıca şüpesiz eski nokiacılar bilir, oda ayrı bi konu.

  • Nokia bitmiş

  • Bizim gösteriş meraklısı milletimiz alır bunu 41 mpx ile de dillerinden düşürmezler
  • yav ayıptır nokia 512 mb ram 1.3 ghz hız ne ya 2 sene öncenin telefonu gibi duruyor ve kamera kalitesininde 1500 tl yi hakkedeceğine inanmıyorum hatta çok mükkemmel olduğuna bile inanmıyorum

  • Turkcell bayisinden çalışıyorum insanların kafasında bir nokya takıntısı var ama orta segmentte üst segmentte elimizdeki ne n9 satıyo ne de n8 eğer nokia satış yapmak istiyorsa o fiyatı 800-700 seviyesine çekicek ki rekabetçi olabilsin....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRun

    ne olursa olsun güzel telefon ben bunu alırdım bir fotoğraf meraklısı olarak, banane abi dandik androiden ne oluyorki andorid nedir yani boş boş oyun oynuyonuz yada uyduruk programlar kuruyonuz, internete girsen ne olacak yok sayfalarda kasarmı kasmazmı, laptopundan gir işte internete, telefon işte ya konuşursun yada fotoğraf cekersin, nokia da bu modelle en iyisini yapmış, bide ekran 1080p olunca ne olacakki nedir yani, televiyonmu bu anasını satayım, nedir bu cekememezlik nokia yı, en sağlam telefonları nokia üretiyor ayrıca şüpesiz eski nokiacılar bilir, oda ayrı bi konu.


    troll muüsün nesin arkadaşım? sadece konuşup fotoğraf çekeceksen neden akıllı telefon alıyorsun? (gerçi bu symbianlar pek akıllı sayılmaz da neyse)
    al bi tane ucuz nokia 100 liraya, artan 1400 lirayı da pro. makineye verirsin.

    telefona gelince nokia pureview'i ekranda da kullanmış galiba. çözünürlüğe bakınca 7-8 pikseli bir araya getirip tek piksel yaptığı belli...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: acmtncy

    quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRunne olursa olsun güzel telefon ben bunu alırdım bir fotoğraf meraklısı olarak, banane abi dandik androiden ne oluyorki andorid nedir yani boş boş oyun oynuyonuz yada uyduruk programlar kuruyonuz, internete girsen ne olacak yok sayfalarda kasarmı kasmazmı, laptopundan gir işte internete, telefon işte ya konuşursun yada fotoğraf cekersin, nokia da bu modelle en iyisini yapmış, bide ekran 1080p olunca ne olacakki nedir yani, televiyonmu bu anasını satayım, nedir bu cekememezlik nokia yı, en sağlam telefonları nokia üretiyor ayrıca şüpesiz eski nokiacılar bilir, oda ayrı bi konu.
    troll muüsün nesin arkadaşım? sadece konuşup fotoğraf çekeceksen neden akıllı telefon alıyorsun? (gerçi bu symbianlar pek akıllı sayılmaz da neyse) al bi tane ucuz nokia 100 liraya, artan 1400 lirayı da pro. makineye verirsin.telefona gelince nokia pureviewi ekranda da kullanmış galiba. çözünürlüğe bakınca 7-8 pikseli bir araya getirip tek piksel yaptığı belli...

    Boşver kendi haline bırak sevinsin çocuk





  • Biraz geç mi oldu ne

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.