Şimdi Ara

[Ciddi Konu] Kuzenimle İlişkimiz Var (Mutlu son ;) )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
618
Cevap
23
Favori
67.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, bu dert o kadar buyuk ki anlatavak kimsem yok.

23 yasindayim adim vedat, buyuk bir firmada iyi bir pozisyonda calisiyorum.Kuzenim seda ise 19 yasinda ve yurtdisinda yasiyor.Yazin zaman zaman yanimiza gelirdi ve akrabalik iliskilerimiz cok kuvvetli degildi.

Hayatim 1,5 yil once perisan oldu.Nisanliydim ve kavga ettik.Kuzenim de burdaydi ve bir arkadasi kuzenimle bizi Tophane'de otururken sevgili sanarak ortaligi atese vermis.

Ancak o gun dertlesirken elini dostane bir sekilde elime atmisti.Sonra bu yakistirmanin ardindan geceleri aklima seda dusmeye basladi.Olur mu? Neden olmasin gibi dusuncelerle sabahlara kadar doneniyordum.Bu arada ben de halamlarda kalmaya basladim ve nisanlimi da gozdnen cikartmistim.

Bu iftirayi bahane gostererek son derece sancili surecin ardindan nisani attik.

Amcam ise herseyden habersiz sedayi bana teslim ediyordu.Allah var kotu bi niyetim olmadi.Tamam dese elinden tutup en ucra yerde bile yasamaya hazirdim.

Sedanin donmesine 2 gun kala arabayi bogaza cektim.Bana burda yasamak istedigini soyledi ve aglamaya basladi.Ben de onu omzuma yatirdim ve saclariyla oynamaya basladim.

O kadar buyuk bir vicdan muhasebesi ki.Deliler gibi asigim ama oz be oz kuzenim.Ben de aglamaya basladim ama ellerini cekemedim saclarindan.

O gece de oyle bitti ve ulkesine dondu.Butun kis konustuk.Kiskanclik krizlerine girdim.Yanina gitmeyi cok kez dusundum.Aslinda sevgiliydik ama itiraf edemiyorduk birbirimize.

Dogumgunum olan 2 Ocak'ta bana surpriz yaparak Istanbul'a geldi.Karsimda gordugum an heyecan ve sevincten neler yaptigimi bile anlatamam.Yeni arabami sitenin elektrik diregine carptim.Yillardir en ufak kazam olmamisken o heyecan neler yaptirdi siz dusunun.

Bunun devami daha da aci verici oldu, aile arasinda rezil oldum ama bir kisiye cikip sedayi gordugum an yuzunden diyemedim.

Ne olduysa o gece oldu.Aile dugune gitmisti biz ise mesken yerimiz bogaza gelmistik.Biraz alkol aldik.Eve donduk.Yol yorgunluguyla uyuya kalmisti arabada.Tam 25 dakika onu seyrettim evin onunde.

Uyandirdim usulca ve eve ciktik.Yatagina birakip ustunu ortecekken seytan durttu ve bir opucuk kondurdum boynundan.Ne olduysa o andan sonra oldu.Hem de tek kelime etmeden.Sonrasinda hemen evden ciktim vicdanim rahat birakmiyordu ama olmeyi isteyerek arabaya atlayip alkollu vaziyette 220 240 basarak agvaya geldim.Bir otel buldum ve soguk dusun altina girerek saatlerce agladim.

Simdi ne olacakti bilmiyordum.Sedayi gidene kadar 3 gun boyunca gormedim.Attigim tek mesaj seni cok seviyorum ama utaniyorum'du.O da benzer seyler soyledi.Aileme islerim yogun diyordum ama gitmeye o kapidan girmeye gonlum el vermiyordu.

Gitti.Konusmaya devam ettik.Ve yarin tekrar geliyor.Sabah havaalanina almaya gidicem ve ne yapacagimi bilmiyorum.Evlenme teklif etmeyi dusunuyorum cunku cok seviyorum.

O kadar ki onun yuzunden kirilan sis farimi bile yaptirmadim hala.Zaman zaman bakip gulumsuyorum.

Ne yapacagimi bilmiyorum.Sizce ben hain miyim? Evlenme teklif etsem ailem tepki gosterir mi?

Son Mesaj
    quote:

Öncelikle selamlar, tüm yorumları hep okudum.Yazma fırsatını yeni bulabiliyorum.

Şu konuyu belirtmek isterim ki o yazıları incisozluk'e ben yazmadim.Yazilarin yazilis tarihi burada daha eski gorebileceginiz uzere.Eger o baslik silinmezse, ilerde esimin ya da cocuklarimin boylesine ciddiyetsiz bir sitede gorup etkilenebilme ihtimalinden dolayi rızam dışında özel hayatımın başka yerlere aktarıldığı gerekçesiyle maddi tazminat davası açacağım.

Konumuza gelince. 21 Ekim Pazar akşamı konuda destek olan herkesi İstanbul'da gerçekleşecek olan düğünüme bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raaxh -- 15 Temmuz 2012; 14:43:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raaxh

Selam, bu dert o kadar buyuk ki anlatavak kimsem yok.

23 yasindayim adim vedat, buyuk bir firmada iyi bir pozisyonda calisiyorum.Kuzenim seda ise 19 yasinda ve yurtdisinda yasiyor.Yazin zaman zaman yanimiza gelirdi ve akrabalik iliskilerimiz cok kuvvetli degildi.

Hayatim 1,5 yil once perisan oldu.Nisanliydim ve kavga ettik.Kuzenim de burdaydi ve bir arkadasi kuzenimle bizi Tophane'de otururken sevgili sanarak ortaligi atese vermis.

Ancak o gun dertlesirken elini dostane bir sekilde elime atmisti.Sonra bu yakistirmanin ardindan geceleri aklima seda dusmeye basladi.Olur mu? Neden olmasin gibi dusuncelerle sabahlara kadar doneniyordum.Bu arada ben de halamlarda kalmaya basladim ve nisanlimi da gozdnen cikartmistim.

Bu iftirayi bahane gostererek son derece sancili surecin ardindan nisani attik.

Amcam ise herseyden habersiz sedayi bana teslim ediyordu.Allah var kotu bi niyetim olmadi.Tamam dese elinden tutup en ucra yerde bile yasamaya hazirdim.

Sedanin donmesine 2 gun kala arabayi bogaza cektim.Bana burda yasamak istedigini soyledi ve aglamaya basladi.Ben de onu omzuma yatirdim ve saclariyla oynamaya basladim.

O kadar buyuk bir vicdan muhasebesi ki.Deliler gibi asigim ama oz be oz kuzenim.Ben de aglamaya basladim ama ellerini cekemedim saclarindan.

O gece de oyle bitti ve ulkesine dondu.Butun kis konustuk.Kiskanclik krizlerine girdim.Yanina gitmeyi cok kez dusundum.Aslinda sevgiliydik ama itiraf edemiyorduk birbirimize.

Dogumgunum olan 2 Ocak'ta bana surpriz yaparak Istanbul'a geldi.Karsimda gordugum an heyecan ve sevincten neler yaptigimi bile anlatamam.Yeni arabami sitenin elektrik diregine carptim.Yillardir en ufak kazam olmamisken o heyecan neler yaptirdi siz dusunun.

Bunun devami daha da aci verici oldu, aile arasinda rezil oldum ama bir kisiye cikip sedayi gordugum an yuzunden diyemedim.

Ne olduysa o gece oldu.Aile dugune gitmisti biz ise mesken yerimiz bogaza gelmistik.Biraz alkol aldik.Eve donduk.Yol yorgunluguyla uyuya kalmisti arabada.Tam 25 dakika onu seyrettim evin onunde.

Uyandirdim usulca ve eve ciktik.Yatagina birakip ustunu ortecekken seytan durttu ve bir opucuk kondurdum boynundan.Ne olduysa o andan sonra oldu.Hem de tek kelime etmeden.Sonrasinda hemen evden ciktim vicdanim rahat birakmiyordu ama olmeyi isteyerek arabaya atlayip alkollu vaziyette 220 240 basarak agvaya geldim.Bir otel buldum ve soguk dusun altina girerek saatlerce agladim.

Simdi ne olacakti bilmiyordum.Sedayi gidene kadar 3 gun boyunca gormedim.Attigim tek mesaj seni cok seviyorum ama utaniyorum'du.O da benzer seyler soyledi.Aileme islerim yogun diyordum ama gitmeye o kapidan girmeye gonlum el vermiyordu.

Gitti.Konusmaya devam ettik.Ve yarin tekrar geliyor.Sabah havaalanina almaya gidicem ve ne yapacagimi bilmiyorum.Evlenme teklif etmeyi dusunuyorum cunku cok seviyorum.

O kadar ki onun yuzunden kirilan sis farimi bile yaptirmadim hala.Zaman zaman bakip gulumsuyorum.

Ne yapacagimi bilmiyorum.Sizce ben hain miyim? Evlenme teklif etsem ailem tepki gosterir mi?

Eğer aileden birisi öğrenirse yandın kardeşim çok ensest bi durum olmuş geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşk öyle her köşe başında rastlayabileceğin bişey değil dostum. Aileler pürüz çıkarmazsa bas nikahı, mutlu mesut yaşa.

Sis farını da düğünden önce yaptır gelin arabasını rezil etme.
  • Allah seni sınıyor kardeş.

La olm bu türkiyede ve müslimanlıkta olmayan bişey. Yapman gereken tek şey;
    Kuzenini alıp isviçre ya da norveçe gitmek. Çok da ciddi bi cevap al sana.
  • Hocam kalp bu.. nereye konacağını kestiremiyorsun, kuzeninle evlenmen günümüz Türkiyesinde çok'da garip karşılanacak birşey değil.. doğu kesimlerde zaten akraba evliliği yapmayanları dövüyolar.. fakat bir firmada iyi bi pozisyonda çalışıyorum diyorsun;buda senin modern bir yaşamının olduğunu gösterir.. dolayısıyla modern bir yaşamda kuzeniyle evlenen biri çevresince nasıl karşılanır bilemiyorum.. yerinde olsam unuturdum ama seçim yine senin.. umarım mutlu olursun.
  • evlenen çok kuzen var babası seni tanıyıp güveniyorsa sevinir bile.
  • çok zor durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cool story değilse enteresan...

Seviyorsan git konuş...
  • Hala kızı olsa problem yok tibbi bakımdan ama amca kızı olunca sakat dogum riski taşıyor diye biliyorum.Yanlışım olabilir tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norolim -- 6 Temmuz 2012; 2:29:43 >
  • zorno hikayesi sandım ama değilmiş

amca kızı - hala kızı ile evlenmek mümkün olan birşey, ailene durumu belirt belki onlarda hoş görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangs77

Eğer aileden birisi öğrenirse yandın kardeşim çok ensest bi durum olmuş geçmiş olsun.

Aslinda oyle mi bilmiyorum.Amcam hep musluman, duzgun birisini isterdi.Ben de eger yabanci biri olsaydim iyi damat olurdum.Bilemiyorum.Tesekkur ederim.Ama bu sapkinca birsey degildi.

quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı
    Aşk öyle her köşe başında rastlayabileceğin bişey değil dostum. Aileler pürüz çıkarmazsa bas nikahı, mutlu mesut yaşa.

Sis farını da düğünden önce yaptır gelin arabasını rezil etme.

Moral verdiniz tesekkur ederim.Bence de cok kutsal birsey.

quote:

Orijinalden alıntı: Minotor
    La olm bu türkiyede ve müslimanlıkta olmayan bişey. Yapman gereken tek şey;
    Kuzenini alıp isviçre ya da norveçe gitmek. Çok da ciddi bi cevap al sana.

Oyle mi? Akraba evliligi orani en yuksek olan ulkelerin basinda Turkiye gelir.Hem benim kotu bir niyetim asla da olmadi.Burada da gogsumu gere gere yasayabilirim...
  • Eskiden köylerde fln kuzenler evleniyormuş.Benim anneannem ve dedem kuzenmiş mesela.Ama şimdi günümüzde düşünceler değişti.Nasıl karşılarlar bilemiyorum.Sapık olarak da görülebilirsin ama izin de verebilirler.O senin ailenin ve kuzeninin ailesinin zihniyetine kalmış.
  • Evlenen çok var arkadaşın dediği gibi ailesi sorun çıkarmazsa problem yok bence.
  • kardeş çok değişik bi durum valla ne yorum yazsam bilemedim karar senin
  • konu güzelde buraya açmasan iyiydi aslında dalga geçerler senin durumuna gelirsek kalp bu kardeş sen bildiğin yoldan git en azindan sonradan acı çekmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

Hocam kalp bu.. nereye konacağını kestiremiyorsun, kuzeninle evlenmen günümüz Türkiyesinde çok'da garip karşılanacak birşey değil.. doğu kesimlerde zaten akraba evliliği yapmayanları dövüyolar.. fakat bir firmada iyi bi pozisyonda çalışıyorum diyorsun;buda senin modern bir yaşamının olduğunu gösterir.. dolayısıyla modern bir yaşamda kuzeniyle evlenen biri çevresince nasıl karşılanır bilemiyorum.. yerinde olsam unuturdum ama seçim yine senin.. umarım mutlu olursun.

Ben de ayni seyleri dusunuyorum.Sanirim saklamak durumunda kalirim bu gercegi.Bu da isin oteki boyutu ama isimden vazgecmeye hazirim.

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

evlenen çok kuzen var babası seni tanıyıp güveniyorsa sevinir bile.

Amcam benim babam gibidir.Onun butun sirlarini bilirim.Uzak olsak problem olmazdi.Bu beni cok korkutuyor.Ihanet ettin diye vurabilir beni.Zerre korkmuyorum ama sadece utandirmak istemiyorum kimseyi.O kizin hayatini perisan etmek istemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: batu14

çok zor durum

Aynen oyle, cikmazdayim.

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Cool story değilse enteresan...

Seviyorsan git konuş...

Kolay olsaydi keske o kadar :(

quote:

Orijinalden alıntı: Norolim

Hala kızı olsa problem yok tibbi bakımdan ama amca kızı olunca sakat dogum riski taşıyor diye biliyorum.Yanlışım olabilir tabiki.

Belki tepki cekicek ama sakat bile olsa cocugum ondan olsun yeter ki bir omur fedakarlik yapmaya hazirim.

quote:

Orijinalden alıntı: oslun

zorno hikayesi sandım ama değilmiş

amca kızı - hala kızı ile evlenmek mümkün olan birşey, ailene durumu belirt belki onlarda hoş görür

Insallah..Tek istegim...
  • Benimde kardeşim gibi gördüğüm ve kardeşim gibi görmediğim kuzenlerim var tabi yinede kanımdandır asla yan gözle bakmam ama bence normal bir durum hain filan değilsin ailelerinde sorun çıkaracağını sanmıyorum.
  • 2.bölümüde yaz hacı güzel yazıyorsun
  • Sevdim bu konuyu ama csb havası vardı biraz (220,240 ) Diğer taraftan ciddi olarak diyorum gönül bu seviyorsan git kavuş eğer aile pürüz çıkarıyorsa takma belli ki çok seviyorsun e o da seviyor o zaman sorun yok
  • REKLAM ALANI
    ÜCRET İŞLEMİ İÇİN PM ATINIZ
    GERİ KALANINI CİTİZEN HALLEDECEKTİR.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.