Şimdi Ara

VATAN %30 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
464
Cevap
0
Favori
28.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatanda TEB bonus kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde %30 indirim.
    Sadece TEB Bonus larda geçerlidir, diğer Bonuslarda geçerli değil.

Aldığım ürüne yansıyan fiyatı görebilmeniz için örnek ekran görüntüsünüde ekledim.
    Burda görünen indirimi Vatan yansıtıyor, ilave olarak bankada 41 TL lik %15 indirimi ekstreme ayrıca yansıtacak, bunuda işlemi yaparken yazıyor bir önceki menüde.
    yani ürün nette 232 TL ye geliyor.
    detayları aşağıdaki linkte.

http://www.tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/vatan_kampanyasi.aspx

TEB Bonus'tan VATAN Bilgisayar'da Tam %30 İndirim!

02.07.2012 - 31.07.2012 tarihleri arasında Vatan Bilgisayar'da %30 indirim sizleri bekliyor.

Kampanya Detayları

Kampanya 02.07.2012 - 31.07.2012 tarihleri arasında geçerlidir.
    Her müşteri kampanyadan en fazla 1 defa yararlanabilir.
    Kampanya kapsamında yapılacak %30 indiriminin %17,65'i alışveriş sırasında kasada yapılacak olup, daha sonra indirim yapılmış tutar üzerinden Banka tarafından %15 ekstra indirim müşteri ekstresine yansıtılacaktır.
    Bonus kullanımları, iptal ve iade işlemleri kampanya kapsamı dışındadır.
    Banka tarafından uygulanacak %15 indirim en fazla 300 TL ile sınırlıdır.
    Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Ek kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Banka tarafından verilecek indirim 8 Ağustos 2012 tarihinde harcama yapılan kartın ekstresine yansıtılacaktır.

VATAN %30 İndirim

VATAN %30 İndirim

VATAN %30 İndirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOZE79 -- 5 Temmuz 2012; 21:24:08 >

• coğu ürün stokta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan_42

coğu ürün stokta yok

ürün bazlı değil, tüm ürünlerde geçerli kampanya.
    web de stokta olmayan birçok ürün mağazalarında var, hangi mağazalarda oldugunuda görebiliyorsunuz dtok alanına tıklayınca.
  • Keşke TEB bonus um olsa.

Yeni TRCell reklamı gördüm ve aklıma geldi.

Yokmiiii Yooook mi. Teb lere var da bize yok mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Keşke TEB bonus um olsa.

Yeni TRCell reklamı gördüm ve aklıma geldi.

Yokmiiii Yooook mi. Teb lere var da bize yok mi?

hemen başvurursan kampanya bitmeden kartın olur.
  • konusu var ,açmadan önce araştırma yapın
  • Valla şimdi baktım.

Mesela AMD FX8120. 314TL ye gelmiş oluyor. Yani. Piyasadaki en iyi fiyata göre %15 indirim demek. Yani 56TL. ( Tersten düşünürsen. Başka bir yerden alsan %18 pahallıya almış olacaksın. )

SANDISK 120GB EXTREME 233TL ye geliyor. Yani %16,8 indirim demek. 47TL net kar demek. ( Tersten düşünürsen. Başka yerden alsan %20,17 daha pahallıya almış olacaksın. )

ASUS M5A99X-EVO ise 275TL ye geliyor. En iyi fiyata göre %13 indirim demek. Yani 41TL. ( Tersten düşünürsen. Başka yerden alsan %14,9 daha pahallıya almış olacaksın. )

HD 6850 ise 238TL gibi harika ötesi bir fiyata geliyor. Piyasadaki en ucuz 6850 den 63TL yani %21 daha ucuz. ( Tersten düşünürsen, başka yerden almaya kalsan %26,5 fazla para ödemiş olacaksın. )

2TB WD Caviar Green 245TL ye geliyor. Yani 55TL daha ucuz. %18,3 indirim. Başka yerden alsan %22,4 pahallıya almış olursun.

Yani bence güzel. Olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 6 Temmuz 2012; 11:33:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iphone 4s almaya kalsak 1600TL civarına mı gelecek şimdi ?
  • quote:

Valla şimdi baktım.

Mesela AMD FX8120. 314TL ye gelmiş oluyor. Yani. Piyasadaki en iyi fiyata göre %15 indirim demek. Yani 56TL. ( Tersten düşünürsen. Başka bir yerden alsan %18 pahallıya almış olacaksın. )

SANDISK 120GB EXTREME 233TL ye geliyor. Yani %16,8 indirim demek. 47TL net kar demek. ( Tersten düşünürsen. Başka yerden alsan %20,17 daha pahallıya almış olacaksın. )

ASUS M5A99X-EVO ise 275TL ye geliyor. En iyi fiyata göre %13 indirim demek. Yani 41TL. ( Tersten düşünürsen. Başka yerden alsan %14,9 daha pahallıya almış olacaksın. )

HD 6850 ise 238TL gibi harika ötesi bir fiyata geliyor.

kredi kartı ücreti ne kadar?

• İnanmadım vatan güvenimi kaybetti
  • her gün aynı başlık açılıo ve her gün tekrar silinio
    ben anlamadım bu işi

lütfen şu konuyu silmeden bana bi pm atabilir mi yönetici æğbeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 5 Temmuz 2012; 22:51:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Valla şimdi baktım.

HD 6850 ise 238TL gibi harika ötesi bir fiyata geliyor.

kredi kartı ücreti ne kadar?

Valla onu bilemeyeceğim.

Ama

1 - Ben kart ücreti ödemem. Yapı Kredi, Finans Bank, İş Bankası, Bank Asya ve Citi Bank tan kredi kartlarım var. Hiçbirine ücret ödemiyorum.
    2 - En fazla 50TL dir. Onu da tek alışverişte çıkarırsın zaten. Daha fazlasını yapmayacak kişi zaten kart çıkarmak ile de uğraşmaz.

VATAN %30 İndirim
     VATAN %30 İndirim

Yani benim alışverişlerim bunlar sadece vatan ile olan tabi ve gene sadece netten olanlar. Mesela geçenki %25 indiriminde gene 400TL lik alışverişim oldu. Piyasada uygun fiyata yı bırak. Normal fiyata bile bulunması zor olan Corsair H100 ü 272TL ye aldım. Normalde H80 bu fiyata oluyor. H100 315TL en ucuz Bimeks te var. %13,6 daha ucuzdu yani. Ters mantık ile bimeks te %15,8 daha pahallı idi. Yine 55TL lik Logitech kablosuz adaptörü %30 kadar uygun fiyata aldım. Ve gene 19TL ye 3 tane 14cm fan aldım. Fan başı 6TL karım vardı.

Bunun HB si var. İnce hesabı. Pratik Ev i. Netsiparis i var.

• TEB mevcut , 1000 tl uzeri alısveris yapacaklar ulasabilir.
  • Arkadaşlar samsung g. s2 ye talibim ancak kart yok bende. Sadece tc yi yazıp göndermekle iş bitiyor mu acep. Ne kadar zamanda elimde olur kart. Yapan ya da yardımcı olabilecek var mı?
  • Konular neden siliniyor anlamiyorum, faydali o kadar bilgi bosa gidiyor!
  • bu tebin vatandaki indirim başlığı hep siliniyor
    sebebi yazılırsa meraktan kurtulacağız
    yarın akşam veya cumartesi günü antalya vatandan bende güsel bir 3dli plazma almayı düşünüyorum.
    eşiminde kartı var, ürün almak isteyenlere yardımcı olabilirim
    pm atabilir isteyen arkadaşlar..
  • Beyler hesaba göre s2 1280 liraya falan geliyor. Ben bu kartı alsam, 200-300ü nakit verip kalanı böldürsem yine de olur mu bilen var mı?

Diyeceksiniz ki arayıp sorsana. Arayıp sordum dünyadan haberleri yok. Acil yardım lazım ona göre hemen başvurucam kart için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/motorola-mot_motoluxe_bl-motoluxe-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=60971

bu telefon kaça geliyor acaba ? 814 TL üzerinden mi hesaplayacağız ?

884 tl üzerinden. Orada ki en kazık fiyat neyse onun üzerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: akyolcem

quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/motorola-mot_motoluxe_bl-motoluxe-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=60971

bu telefon kaça geliyor acaba ? 814 TL üzerinden mi hesaplayacağız ?

884 tl üzerinden. Orada ki en kazık fiyat neyse onun üzerinden

bence tek çekim olan 813 liradan hesaplanacak

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.