var mesajı gonderirken ayarlıorsun.ortadaki menu tusuna bastıgında cıkan secenkler içinde mesaj secenekleri yazan kısmı secince sana teslim raporu için hyr yada ewt die soruo
moonshine bağlantıdan usb ayarlarından hafıza kartını seçeceksin. Kabloyu taktığında bilgisayarımda çıkarılabilir disk çıkacak. Oraya hemen bak. yoksa telefon şarj moduna geçerse göremezsin. Şarj moduna geçerse kabloyu yeniden çıkarıp takman gerek
abi evet işte derdim o. Hemen kayboluyor. Bunun çaresi yok mu?
Bir ...in, zevcesinden sadâkat, sevgilisinden vefa, evladından ihtiram, hemcinsinden iltifat beklemeğe salahiyeti yoktur... *eski isim: moonshine traffic* Karanlığı tanımak; ışığı sevmek, günün ağarmasını sevinçle karşılamak ve gelen geceden korkmaktır.
ama ben de bi yandan sarj olurken bi yandan da açılabilio
bendede
Babasını kaybedip evsiz kalınca çalı çırpıdan bir yuva yaptı kendine... Yarın, toprağını kaybeden halkına, çöken çınarın dallarından yepyeni bir yurt kuracaktı. Atatürk'le Yeniden Tanışmaya Hazırlanın...
moonshine bağlantıdan usb ayarlarından hafıza kartını seçeceksin. Kabloyu taktığında bilgisayarımda çıkarılabilir disk çıkacak. Oraya hemen bak. yoksa telefon şarj moduna geçerse göremezsin. Şarj moduna geçerse kabloyu yeniden çıkarıp takman gerek
bu telefonda n70 deki gibi internete bağlanma şanşımız var mı?Ğ n70 de opera ile internette dolaşaibiliyorum. bu telfonda bu özellik veya program var mı? teşekkürler
pentium d930-asus p5nd2 slı-leadtek 7900gt EXTREME-philips 190X6FB LCD-philips 6000 dvd rw-sonydru510A dvd rw-nitro AX kasa-enermax 500W liberty PSU-kingston 2X1 giga 667mhz-80 samsung sata2-80 samsung ide-120 matrox ide-250 samsung sata2-300 sata 2 western-creative live value-avermedia tv kart-speedstream adsl modem-piranha webcam
Slm arkadaşlar…sonunda v3i ailesine katıldım ,nerdeyse 1ay siyah v3i çıkar mı diye bekledim ama boşuna beklemişim orijinal renk de gayet güzel…
İki gündür i-tunesi kullanmayı beceremedim bende mp3leri multimadia içerisindeki ses dosyasına atarak dinledim---fakat kapak kapanınca şarkılarda otomatik duruyor. i-tunesle dinlesem kapak kapandığında da şarkılar dinlenebiliyor mu?
İkinci takıldığım konu ise ahizeden sürekli rahatsız edici ince bir tiz ses geliyor (bekleme yada konuşma yaparken fark etmiyor!) sizce bunun sebebi ne???
Bu iki sorunum dışında gerçekten istediğim gibi bir telefon verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum
bu telefonda n70 deki gibi internete bağlanma şanşımız var mı?Ğ n70 de opera ile internette dolaşaibiliyorum. bu telfonda bu özellik veya program var mı? teşekkürler
arkadaşm birincisi n70de internete telefonun kendi browser ı ile de girebilirsin operaya gerek yok.. ama bu telefonda operaya gerek var. bana pm atarsan sana link veririm.. burda link vermek yasak galiba..
quote:
Orjinalden alıntı: catik
Slm arkadaşlar…sonunda v3i ailesine katıldım ,nerdeyse 1ay siyah v3i çıkar mı diye bekledim ama boşuna beklemişim orijinal renk de gayet güzel…
İki gündür i-tunesi kullanmayı beceremedim bende mp3leri multimadia içerisindeki ses dosyasına atarak dinledim---fakat kapak kapanınca şarkılarda otomatik duruyor. i-tunesle dinlesem kapak kapandığında da şarkılar dinlenebiliyor mu?
İkinci takıldığım konu ise ahizeden sürekli rahatsız edici ince bir tiz ses geliyor (bekleme yada konuşma yaparken fark etmiyor!) sizce bunun sebebi ne???
Bu iki sorunum dışında gerçekten istediğim gibi bir telefon verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum
i-tunes la tabiki kapak kapandığında şarkılar DURMUYOR.. ikinci sorunun ise herkeste war... önemli bi sorun deil... o ses ekrandan geliyor büyük ihtimalle. ama bu kadar kaliteli bi ekranın böle küçük bi sorununn oılması önemli diil harılı olsn telefonun.. orjinal renk en güzeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventodemis -- 27 Mayıs 2006; 20:55:01 >
Çaresi var. ilgili klasörü hep açık tutacaksın
Abicim olmuyor. İlgili, ilgisiz bütün klasörler açık olduğu halde, şarj durumuna geçince kayboluyor ve açık olan klasör hata verip kapanıyor. Kafayı yiyeceğim.
Bir ...in, zevcesinden sadâkat, sevgilisinden vefa, evladından ihtiram, hemcinsinden iltifat beklemeğe salahiyeti yoktur... *eski isim: moonshine traffic* Karanlığı tanımak; ışığı sevmek, günün ağarmasını sevinçle karşılamak ve gelen geceden korkmaktır.
telefonuma usb kablosunun bi ucunu baglıorum diger ucu da bilgisayara baglıorum.hemen sarj olayına girio tabi telefon.bu arada bilgisayar telin usbsini algılıo hatta içindeki dosyaları söle bi otomatik olarak tarıo.eger ben daha önce acmak için davranmamıssam itunes kendiliginden acılıo.ama eger itunes la işim yoksa fotoları aktaracaksam mesela bilgisayarım kısmından telefonu çıkarılabilir disk olarak goruyorum acınca da iki klasor cıkıo itunes ve mobile olarak mobile klasorune girip video audio picture gibi seceneklerle işimi hallediorum.yani böle anlatınca cok da yardımı olmuo gibi oluo ama belki olur die anlattım.
slm arkadaşlar bnm bi sorum olucakk deli oldum bi türlü yapamadım
telefon usbden bilgisayarıma bağlıyken (ibook mac) itunes da telefonum gözüküyodu bende şarkı atıyodum gzl gzll birden telefon çalar gibi oldu ve sanki kabloyu direk çıkarmışım hatası verdi ondan sonraa yeniden taktığımda itunes da telefonum çıkmadı gözükmedi yani
şarj ediyo itunes u direk açıyo ama tel im itunes da gözükmüyo bu yüzden şarkı atamıyorum. deli olucam bütün forumu okudum hafıza kartını çıkardım taktım bağlantıyı usb den diye ayarladm(ki zaten öyleydi)
ama bi sonuç yok ne yapmam lazım bi yardımcı olursanız çok makbule geçerrrr