Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: !!! V3i �KTI !!! V3i HAKKINDA HERSEY BURADA !!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: !!! V3i Ç�KTI !!! V3i HAKKINDA HERSEY BURADA !! Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Kulak Misafiri

6 Mayıs 2006; 13:37:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar farklı telefon numaralarını aynı isim altında toplayamıyor muyuz? Bir türlü bulamadım.

Bir ...in, zevcesinden sadâkat, sevgilisinden vefa, evladından ihtiram, hemcinsinden iltifat beklemeğe salahiyeti yoktur...

*eski isim: moonshine traffic*
Karanlığı tanımak; ışığı sevmek, günün ağarmasını sevinçle karşılamak ve gelen geceden korkmaktır.
hikaru

6 Mayıs 2006; 20:25:52 

quote:

Orjinalden alıntı: catik

İnternette v3i, hepsiburadada 690ytl.........ekonomikticarette 610 ytl hepsiburadayı biliyoruz artık ama ekonomikticaret sonuna kadar güvenilir bir sitemi sorun çıktığında ilgileniliyormu? internetten alışveriş yapanlar varsa yorumlarınız önemli çünkü 10-11 mayıs gibi sipariş vericem bilgilenmem gerekiyor...

estore.com.tr nin fiyatları da ii gibi..

catik

6 Mayıs 2006; 22:12:21 

Ark. estore de fiat ii demişin ama şimdi baktım 679ytl gayet pahalı...yaa anlamadığım bir site bu telefonu 580ytl ye satarken diyerleri bu kadar uçuk fiatlar veriyor...birde burda yazıyorum 1ay a bu tel 550ytl ye inecek adım gibi beliyorum ama beklemek istemediğimden kazık yiyeceğiz anlaşılan

Ark.tekrar sorayım?şu blue tooth kulaklıkla v3i kullanan varsa bilgi verirse seviniriz.............

ozkank

6 Mayıs 2006; 23:18:51 

quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

yapma ya Ne renk peki bi fotosu var mı tanıdık ir telefoncu arkadas herhalde bana v3 fotosu attı v3i diye Neyse v3i fotosu var mı büyük çözünürlükte olması makbuldur

işte adres ;)
http://www.motorola.com/motoinfo/product/images.jsp?globalObjectId=130

Kulak Misafiri

7 Mayıs 2006; 2:34:38 

quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Arkadaşlar farklı telefon numaralarını aynı isim altında toplayamıyor muyuz? Bir türlü bulamadım.

Şu soruma bir cevap.

Bir ...in, zevcesinden sadâkat, sevgilisinden vefa, evladından ihtiram, hemcinsinden iltifat beklemeğe salahiyeti yoktur...

Karanlığı tanımak; ışığı sevmek, günün ağarmasını sevinçle karşılamak ve gelen geceden korkmaktır.
jermy

7 Mayıs 2006; 11:35:31 

rehberde kişinin bilgilerini düzenlerken başka numaralarda ekleyebiliyosun o şekilde toparlarsın hepsini. ama cok uzun iş.

başka türlü bi yolunu bende bulamadım.

bide benım su tema derdıme bi cvp lutfen ya. nası yüklücez ve nerden bulucaz bu telefon ıcın temaları?

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2006; 11:37:41 

arkadaşlar v3 i için ve bütün java teller için MSN MESENGER sorunsuz çalışıyor.bu benim topiğim buraya bakın hertürlü sorunlarınıza yardımcı

olurumAŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.

http://forum.donanimhaber.com/m_6704865/tm.htm SORUNSUZ MSN PROGRAMI.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
aemin

7 Mayıs 2006; 12:07:11 

arkadaşlar bu telefon mp4 formatındaki videoları destekliyormu?

visualize

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2006; 13:45:51 

quote:

Orjinalden alıntı: aemin

arkadaşlar bu telefon mp4 formatındaki videoları destekliyormu?

evet arkadasım destekliyor

visualize

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2006; 14:20:26 

arkadaslar bir konuda yardımlarınızı bekliyorum tema atmak icin gerekli program ve anlatımı rica edebilirmiyiz

Kulak Misafiri

7 Mayıs 2006; 17:07:01 

quote:

Orjinalden alıntı: jermy

rehberde kişinin bilgilerini düzenlerken başka numaralarda ekleyebiliyosun o şekilde toparlarsın hepsini. ama cok uzun iş.

bide benım su tema derdıme bi cvp lutfen ya. nası yüklücez ve nerden bulucaz bu telefon ıcın temaları?

Ayrıntıda çok eksiği var bu telefonun. Rehber doldu taştı; aynı isim altında toplayamıyorum. atadığın müzik hem mesaj hem de çalan zil oluyor düzeltemiyorum, dur bakalım daha neleri çıkacak?

Özgürlük_Rüzgarı
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Mayıs 2006; 17:13:36 

quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

quote:

Orjinalden alıntı: jermy

Ayrıntıda çok eksiği var bu telefonun. Rehber doldu taştı; aynı isim altında toplayamıyorum. atadığın müzik hem mesaj hem de çalan zil oluyor düzeltemiyorum, dur bakalım daha neleri çıkacak?

Arkadaşım bu telden smartphone özelliği bekleyemezsinki şekil için yapılmış tel bu estetik yapısı ve inceliğine rağmen gayet dişe dokunur donanımsal özellikleri var 262.000 ekran 1.3 mp kemra mp3 hafıza kartı gibi ....
Eğer rehberinde çok kişi varsa ve hepsine çok daha düzenli bir şekilde saklayıp tutmak istiyosan symbian lı bişey alsaydın bu işin kralını ypardın bir kişiy 3 numara e-mail fax max kralını yazabiliyosun bu telde varmı yok mu bilmem çünkü fazla ihtiyacım olmadığı için özelliğini hiç aramadım telde sadece mp3 ve kamera fln kullanıyorum he bide şu tema olayını çözsem bence bu tel tadından yenmez fiyat/performans ve Ebat/özellik olarak bence telefon hakkını veriyor