v3i almış bulunmaktayım..V3 alıpta fazla zevk alamayan herkese tavsiye ederim telefonu..en büyük özelligi 256 mb hafıza kartı bulunması,ve inanılmaz farklı bir telefon...görünüş bakımından bence v3 ü çok kez katlar.. yakında buraya çektiğim fotograflardan koyarım...herkese tavsiye ederim bu telefonu,son zamanlardaki en kral telefonlardan birisi bence...inanılmaz derecede parlıyor telefon... nasıl 8800 parlıyorsa bir farkı yok...mat değil gayet parlak
kulaklıgı daha kullanmadım mp3 nasıl calıyor bilmiyorum...ama dışarıdan yüklediğim bir mp3 ün sesi çok güzel şekilde telefon calarken çalıyor..hiç bir kesinti veya değişiklik olmadan... her çeşit foto koymak istediğim için biraz geç kalmış olaiblirim gece,gündüz,kapalı alan,açık alan bu tür alanlarda değişik değişik foto cekıorum..1-2 güne kadar koymaya çalışıcam bana güvenin ve v3i alın mükemmel bir telefon
mpx220 fotoları çok kötü v3i tipi duruşu mhteşem bu motorolalarda ışık geç alır kamera yani çkmeden 3-4 sn sabit beklemek gerekiyo bi de kırmızılar kiremit çıkar bakalım bunda nazı???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakk76 -- 24 Mart 2006; 23:32:46 >