Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: !!! V3i �KTI !!! V3i HAKKINDA HERSEY BURADA !!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: !!! V3i Ç�KTI !!! V3i HAKKINDA HERSEY BURADA !! Sayfa: <<   < önceki  12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_ZuMaZuM_

17 Kasım 2007; 22:16:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

gestopa bilgiler için teşekkür ederim birde aklıma şimdi geldi

kaç tane gelen giden aramaları gösteriyor ve mesela x kişisi 10 sn seni çaldırdığı zaman bunu sn olarakta yazıyormu yoksa 1 cvpsız arama değip sadece saatini mi gösteriyor yani arama saniyesinide gösteriyor mu
kamerasının 1,23 müydü ne bunun 1,3 ten farkı ne

dehşet bir heves almadı bu teleofn için zaten telefonum bozulduğundan beri telefonsuzum ve telefonlara olan genel hevesim gitti eski bir telefon kullanıyorum zaten arayan soranda olmuyor neyse sonradan pişman mı olurum acaba diyorum hiç bu marka kullanmadım w810i de çok gündemde bu aralar ama bu telefonun fiyatı cezbetti yani alma biraz daha ekle başka birşey al denmeyecek bir telefon gibi geldi bana yorumdan sonra

gestopa

17 Kasım 2007; 22:31:52 

quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

gestopa bilgiler için teşekkür ederim birde aklıma şimdi geldi

kaç tane gelen giden aramaları gösteriyor ve mesela x kişisi 10 sn seni çaldırdığı zaman bunu sn olarakta yazıyormu yoksa 1 cvpsız arama değip sadece saatini mi gösteriyor yani arama saniyesinide gösteriyor mu
kamerasının 1,23 müydü ne bunun 1,3 ten farkı ne

dehşet bir heves almadı bu teleofn için zaten telefonum bozulduğundan beri telefonsuzum ve telefonlara olan genel hevesim gitti eski bir telefon kullanıyorum zaten arayan soranda olmuyor neyse sonradan pişman mı olurum acaba diyorum hiç bu marka kullanmadım w810i de çok gündemde bu aralar ama bu telefonun fiyatı cezbetti yani alma biraz daha ekle başka birşey al denmeyecek bir telefon gibi geldi bana yorumdan sonra

şimdi telefonun orjinal yazılımında 10 tane cvp arama gösteriyo yeni bi yazılım yükleyince kendin evdede yapabilirsin 60 tane arama gösteriyo öyle kaç sn aramış göstermiyo saat kaçta aramış tarihi ne falan onları gösteriyo kamera farkını bilmiyorum
bence w810 iyi değil benim fikrim özellikleri süper ama görünüş olarak insanın içini karartıyo v3i almazsan başka modellerde var samsung d900 e250 alabilirsin yada nokia 5200 belki pahalı olabilir ama n70 n72 falan son olarak senin karar vermen gerekli ölç biç telefonları karşılaştır

_ZuMaZuM_

17 Kasım 2007; 22:51:31 

teşekkürler gestopa aslında para sorun değil eski telefonumun ücret iadesini aldım zaten biriktirdiğim paramda vardı smasunglarda şarj problemi ve uyuz olduğum baız özellikler var e250 zaten suratına bakılmayacak bir teleofn bana gör eçünkü çok kalitesiz n70 falan bilmiyorum p990i belki kafam bulandı dedim değişik markalara yöneleyim belki güzel birşeyler vardır malum nokia hep aynı 60 cevapsız arama güzelmiş

mesela bir kişi 10 kere çaldırsa 10 kere ayrı ayrı gözüküyor mu yoksa tek mi gözüküyor hani nokiada bir cevapsız iki cevapsız diyor en son aranan saati gösteriyor. saat kaçtan itibaren arandığını görebiliyor musun
sanırım çok oldum kusurabakma şimdiden sağol

gestopa

21 Kasım 2007; 21:18:08 

quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

teşekkürler gestopa aslında para sorun değil eski telefonumun ücret iadesini aldım zaten biriktirdiğim paramda vardı smasunglarda şarj problemi ve uyuz olduğum baız özellikler var e250 zaten suratına bakılmayacak bir teleofn bana gör eçünkü çok kalitesiz n70 falan bilmiyorum p990i belki kafam bulandı dedim değişik markalara yöneleyim belki güzel birşeyler vardır malum nokia hep aynı 60 cevapsız arama güzelmiş

mesela bir kişi 10 kere çaldırsa 10 kere ayrı ayrı gözüküyor mu yoksa tek mi gözüküyor hani nokiada bir cevapsız iki cevapsız diyor en son aranan saati gösteriyor. saat kaçtan itibaren arandığını görebiliyor musun
sanırım çok oldum kusurabakma şimdiden sağol

çok olmuyosun bende sıkılıyorum zaten yapıcak bir şeyim yok sana yardım edip oyalanıyorum ne güzel 10 kere ayaranınca 10 kere ayrı ayrı gözüküyo saat kaçta aradıklarıda aynanda gözükmüyo aranan kişinin üstüne gelip açınca o zaman gözüküyo başka soruların varsa çekinme sor yardımcı olurum

JR.Pimping

29 Kasım 2007; 10:12:28 

arkadaşlar, telefon açılırken çıkan ses benim telefonda artık çıkmıyo.. tekrar nasıl açabiliriz bunu ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JR.Pimping -- 29 Kasım 2007; 10:12:35 >
gestopa

2 Aralık 2007; 13:33:07 

quote:

Orjinalden alıntı: JR.Pimping

arkadaşlar, telefon açılırken çıkan ses benim telefonda artık çıkmıyo.. tekrar nasıl açabiliriz bunu ....

tuş takımı sesin kısıksa çıkmaz neden yapmışlarsa tuşların sesiyle açılış kapanış sesini ortak yapmışlar yani tuş takımı sesini kapatınca açılış kapanış seside kapanıyo açınca açılıyo ok

JR.Pimping

2 Aralık 2007; 14:30:38 

quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

quote:

tuş takımı sesin kısıksa çıkmaz neden yapmışlarsa tuşların sesiyle açılış kapanış sesini ortak yapmışlar yani tuş takımı sesini kapatınca açılış kapanış seside kapanıyo açınca açılıyo ok

Kardeşim, teşekkür ederim.

Boss of All Bosses
gestopa

2 Aralık 2007; 14:38:44 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

quote:

Kardeşim, teşekkür ederim.

önemli değil teli ne zaman kaça aldın ben geçen yıl 600 ytl ye almıştım şimdi 250 ytl çok düştü yaaa çok zarardayım

JR.Pimping

2 Aralık 2007; 18:17:17 

1 hafta önce 250 ytl ye aldım.. Garantili ...

Boss of All Bosses
serhatlı

6 Aralık 2007; 13:59:53 

Arkdaşlar v3i ile çektiğimiz fotoları bilgisayara nasıl aktarıyoruz. biraz uğraştım bulamadım.
fotolar telefonda hapis kaldı ya
birde hangi film formatını destekliyor v3i. mp4 bi tane denedim açmadı.
itunes proğramıyla mı mp3 ve videoları aktarabiliyoruz.?
offf of çok karmaşık geldi bana.

Açıklayan olsa çok güzel olacak.

İşlemci: Intel® Pentium® C2D E2180 2.0@3.2 GHZ Bellek: DDRII 1x2 GB 800@960 Mhz Anakart:GIGABYTE GA- P35-DS3LEkran kartı: Powercolor X1950pro Extreme 256 MB PSU: FSB Bluestorm II 500W İşlemci soğutucusu: ZEROTHERM CF900
Harddisk: 160Gb WDC+ 250GB Seagate ST3250410AS
olkancan

7 Aralık 2007; 16:58:09 

allah allah koca forumda bulamadın mı
kudal

10 Aralık 2007; 19:59:51 

quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

arkadaşlar mp3'leri zil sesi olarak atamayı becerdim.
ama şöle bişi var ki kart hafızasındakiler atanamıyo. yane kart hafızasından telefon hafızasına taşomamız lazım mp3'ü.
ilk olarak telefonu bilg'e bağlıyoruz. sonra telefona istediğimiz bir mp3'ü atıyoruz (fazla atmayın zaten yer az var telde) ama itunes ile değil. btelefonu harici harddisc olarak görüyo orayı açın ve ordaki audio dosyasına atın mp3'ü. işlem tamamlandıktan sonra telefonu güvenli bi şekilde çıkarın bilgden. şimdi telefonda multimedia bölümünde seslere girin eğer sizin attığınız mp3 değil de telefondaki sesleri görüyosa ortadaki tuşa basıp saklama cihazını değiştiri seçin oradan kartı seçin attığınız mp3 ün orda olduğunu göreceksiniz. daha sonra burda orta tışa basıp taşıyı seçeceğiz taşıda iki seçenek çıkıyo bluetooth ve telefon. telefonu seçip tıklıyoruz ve karttan telefona taşıyo. biraz uzun sürebilir sabredin. taşıma işlemi tamamlandıktan sonra tekrar saklama cihazını seçin ve bu sefer telefonu tuklayın mp3 ünüzün orda olduğunu göreceksiniz. daha sonra zil seslerinden bu mp3 ü seçin ve kullanmaya başlayın ;)
ben hemen metallica - sabbra cadabbra yı yaptım çok da güzel oldu :D

L7 deki gibi yani. şimdi L9 var. onda istediğin şarkıyı zil sesi diye atama şansınız var.

1993 Model Renault 9 Spring
LoSYoN

11 Aralık 2007; 17:22:06 

selam arkadaşlar foruma sırf bu konu için üye oldum ..v3'ü ilk gördüğümde hayran kalmıştım ama hafızası çok az olduğu için vazgeçtim..v3i tam bana göre ama çevremdekilerin söyledikleriyle kararsız kaldım onlar chocolate al daha iyi diyor ama onun dokunmatik tuşlarının çabuk bozulduğunu duydum v3i ninde kapağı bozulur diye korkuyorum sizce hangisini alayım kapak sorun olurmu???
gestopa

11 Aralık 2007; 17:52:46 

quote:

Orjinalden alıntı: LoSYoN

selam arkadaşlar foruma sırf bu konu için üye oldum ..v3'ü ilk gördüğümde hayran kalmıştım ama hafızası çok az olduğu için vazgeçtim..v3i tam bana göre ama çevremdekilerin söyledikleriyle kararsız kaldım onlar chocolate al daha iyi diyor ama onun dokunmatik tuşlarının çabuk bozulduğunu duydum v3i ninde kapağı bozulur diye korkuyorum sizce hangisini alayım kapak sorun olurmu???

ben 1 yıldır kullanıyorum hiç arızası olmadı kapağı ilk aldığım günki gibi ben telefonumdan çok sıkıldım kapağını aç kapa aç kapa bıktım kullanışsız oluyo kapağını açınca telefon çok büyük oluyo okulda öğretmenlerden saklamak zor oluyo bence motorola z3 al sen bilirsinm tabi ama lg kadar şık fakat daha çok özellikli ben kapaklı tel tavsiye etmiyorum çabuk bozulduğundan değil de kullanışsız oluyo son karar tabikide senin tel aldığın zaman ne aldığını yazarmısın merak ettim şimdi

gestopa

11 Aralık 2007; 17:56:36 

quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

Arkdaşlar v3i ile çektiğimiz fotoları bilgisayara nasıl aktarıyoruz. biraz uğraştım bulamadım.
fotolar telefonda hapis kaldı ya
birde hangi film formatını destekliyor v3i. mp4 bi tane denedim açmadı.
itunes proğramıyla mı mp3 ve videoları aktarabiliyoruz.?
offf of çok karmaşık geldi bana.

Açıklayan olsa çok güzel olacak.

fotoları bulutut card reader veya usb kablosu ile pc ye atabilirsin hangisi varsa sende söyle ona göre yardımcı olalım hiç biri yoksa bir tane edinmen lazım mp4 atınca benim telefonum oynatıyo itunes e şarkı atman için usb kablosuna ihtiyacın var birde itunes programının pc de olması lazım ilk başta karmaşık gelebilir sonradan alışırsın ama hemen alışma sonra çabuk sıkılırsın

LoSYoN

12 Aralık 2007; 20:02:56 

tabii sölerim de daha 1 ay var karnemede bağlıda

olkancan