|
|
25 Mayıs 2007; 16:37:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: nayaleo ya arkadaşlar benim bir sorum daha olacak kutudan küçücük çıkan hafıza kartının yanında birde kocaman bir kart daha çıktı üstündede SANDİSK TRANSFLAH ADAPTER yazıyooo.bu ne işe yarar yaaa bileniniz varmı telefonun fiyatı uygunmuş çok da ucuz değil ama uygun bende 6 ay önce 600 ytlye almıştım yani babam aldı o hafıza kartının yanındaki kocaman şey o küçük kartın kutusu gibi bir şey yani örneğin kart okuyucu aldın o küçük telefona takılan şey kart okuyucuya küçük gelir o yüzden o kocaman şeye takıcaksın sonra kart okuyucuya takıcaksın ben kart okuyucu yerine foto makinasi kullanıyorum sizinde foto makineniz varsa kullanabilirsiniz bir tavsiye bu arada sen kaç yaşında v3i sahibi oldun yani kaç yaşındasın bizim komşu 13 yaşında v3isi var senin v3i hangi renk birde burda aynı mahallede 3 tane v3i varda 2 gri 1 kırmızı ve işin ilginç tarafı kutudan çıkan bilekliklerin boyları farklı benimki baya uzun elim giriyo komşununkide kısacık bişey 4 parmak zor giriyo senin bileklik uzunmu kısamı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 25 Mayıs 2007; 16:42:33 >
|
|