Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: !!! V3i �KTI !!! V3i HAKKINDA HERSEY BURADA !!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: !!! V3i Ç�KTI !!! V3i HAKKINDA HERSEY BURADA !! Sayfa: <<   < önceki  12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mamaside

23 Mayıs 2007; 1:56:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

pili şarz ediyorum ve birazdan başka pc de deneyecem
bakalım şansımız ne görücez
emeğine sonsuz saygı

Bir Gün matrix gerçek olacak Ve makinelerin kölesi olacaız
nayaleo

23 Mayıs 2007; 17:35:47 

slm millet bende artık bir v3i ciyimm
forumu 1 haftadır takip ediyordum çünkü 1 haftadır telefonumun gelmesini bekliyordum işte geldiii ve elimden düşmüyor.sadece buraya üyeliğimi yaparken bıraktım masayaa ve işim biter bitmez v3i me dönücemmm

yaşasın diyorummm yuppii diyorum babacım seni çok seviyorumda diyorummmm

mamaside

24 Mayıs 2007; 16:05:15 

usta verdiğin bilgiler için teşekkürler
Emeğine Saygı
Başka bir bilgisayarda denedim ve telefon oldu ellerine sağlık kolay gelsin

Bir Gün matrix gerçek olacak Ve makinelerin kölesi olacaız
nayaleo

24 Mayıs 2007; 19:32:56 

ARKADAŞLAR YAA BEN TELEFONU DAHA DÜN ALDIM YAZMIŞTIM.AMA İÇİNDE CD Sİ ÇIKMADIII SAKIN GİT TELİ ALDIĞIN YERDEN TALEP ETTE DEMEYİNNN
ÇÜNKÜ BAKÜYE GİTMEM İMKANSIZZ YAAA ÖZETLE BEN BU TELİ YURTDIŞINDAN ALDIM VE GARANTİLİ AMA GARANTİSİ NAFİLEE.NAPCAM ŞİMDİ BEN.CD YOK ELİMDE.HE BİDE SAY ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ KUTUSUNDA ITUNES YAZMIYOOOO

SANIRIM BENDE YOK O ZIMBIRTIDAN YAA.ÇOK BÜYÜK EKSİK DEMİİ ŞİMDİ ATAYIMMI BEN BU TELİ CAMDAN...PEŞİNDENDE KENDİMİİİ...

HANGİMİZE DAHA ÇOK YAZIK OLUR ACABA
ŞİMDİ BEN CD Yİ NERDEN BULUCAMMMMMM

nayaleo

24 Mayıs 2007; 21:03:19 

YAA KİMSE BANA YARDIM ETMEYECEKMİ YAAAA
BUARADA BEN KARAR VEREMEDİM HALA.V3İ YİMİ ATSAM CANDAN AŞŞAĞIYA YOKSA KENDİMİMİİİİ

sedat9-b
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Mayıs 2007; 21:13:07 

quote:

Orjinalden alıntı: nayaleo

BUARADA BEN KARAR VEREMEDİM HALA.V3İ YİMİ ATSAM CANDAN AŞŞAĞIYA YOKSA KENDİMİMİİİİ

itunesin büyük bir eksikli olduğunu sanmıyorum hem 50 mp3 sınırlaması var hemde itunesde yüklü mp3leri başkasına gönderemiyorsun telefonu kaça aldın baküden birde merak ettiğim türkiyeden niye almadın garinti olayıda bence önemli değil zaten bozulup garantiye götürünce ya kullanıcı hatası diyolar yada 1 aydan önce vermiyorlar telefonu cd olayıda bence telefoncularda vardır ordan alabilirsin
nayaleo

24 Mayıs 2007; 22:16:56 

quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

quote:

itunesin büyük bir eksikli olduğunu sanmıyorum hem 50 mp3 sınırlaması var hemde itunesde yüklü mp3leri başkasına gönderemiyorsun telefonu kaça aldın baküden birde merak ettiğim türkiyeden niye almadın garinti olayıda bence önemli değil zaten bozulup garantiye götürünce ya kullanıcı hatası diyolar yada 1 aydan önce vermiyorlar telefonu cd olayıda bence telefoncularda vardır ordan alabilirsin

GERÇEKTEN ITUNES İÇİN ÖYLE DÜŞÜNÜYOSAN SAOL DOSTUM İÇİM RAHATLADI SANKİ BİRAS.TEL BAKÜDEN GELDİ ÇÜNKÜ BABAM ORDAYDI FALAN FİLAN.NE KDAR DİYORUM ÇOK UCUZ DİYO BAŞKA BİŞİ DEMİYOOO GÜYAA HEDİYE YA ONDAN AMA BEN MUTLAKA ÖĞRENİP BURDA PAYLAŞIRIM ARKADAŞIM.SAOLASIN YARDIMIN İÇİN

nayaleo

25 Mayıs 2007; 13:00:47 

SEDATTT ÖĞRENDİM TELİN KAÇLİRA OLDUĞUNUU.DAHA DOĞRUSU KAÇ DOLARRR
210 $ CIKMIŞ SADECEEEE
BENCE ÇOK İYİ BU RAKAM DEMİ YAAA
SEN NE DİYORSUN KARLI BİR ALIŞVERİŞ OLMAMIŞMI SAHİDENDE.AMA HALA İTUNESİM YOKKK HİÇ OLMAYACAKMIII

nayaleo

25 Mayıs 2007; 13:19:05 

ya arkadaşlar benim bir sorum daha olacak kutudan küçücük çıkan hafıza kartının yanında birde kocaman bir kart daha çıktı üstündede SANDİSK TRANSFLAH ADAPTER yazıyooo.bu ne işe yarar yaaa bileniniz varmı

sedat9-b
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Mayıs 2007; 16:37:56 

quote:

ya arkadaşlar benim bir sorum daha olacak kutudan küçücük çıkan hafıza kartının yanında birde kocaman bir kart daha çıktı üstündede SANDİSK TRANSFLAH ADAPTER yazıyooo.bu ne işe yarar yaaa bileniniz varmı

telefonun fiyatı uygunmuş çok da ucuz değil ama uygun bende 6 ay önce 600 ytlye almıştım yani babam aldı o hafıza kartının yanındaki kocaman şey o küçük kartın kutusu gibi bir şey yani örneğin kart okuyucu aldın o küçük telefona takılan şey kart okuyucuya küçük gelir o yüzden o kocaman şeye takıcaksın sonra kart okuyucuya takıcaksın ben kart okuyucu yerine foto makinasi kullanıyorum sizinde foto makineniz varsa kullanabilirsiniz bir tavsiye bu arada sen kaç yaşında v3i sahibi oldun yani kaç yaşındasın bizim komşu 13 yaşında v3isi var senin v3i hangi renk birde burda aynı mahallede 3 tane v3i varda 2 gri 1 kırmızı ve işin ilginç tarafı kutudan çıkan bilekliklerin boyları farklı benimki baya uzun elim giriyo komşununkide kısacık bişey 4 parmak zor giriyo senin bileklik uzunmu kısamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 25 Mayıs 2007; 16:42:33 >
nayaleo

25 Mayıs 2007; 17:25:20 

quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

quote:

telefonun fiyatı uygunmuş çok da ucuz değil ama uygun bende 6 ay önce 600 ytlye almıştım yani babam aldı o hafıza kartının yanındaki kocaman şey o küçük kartın kutusu gibi bir şey yani örneğin kart okuyucu aldın o küçük telefona takılan şey kart okuyucuya küçük gelir o yüzden o kocaman şeye takıcaksın sonra kart okuyucuya takıcaksın ben kart okuyucu yerine foto makinasi kullanıyorum sizinde foto makineniz varsa kullanabilirsiniz bir tavsiye bu arada sen kaç yaşında v3i sahibi oldun yani kaç yaşındasın bizim komşu 13 yaşında v3isi var senin v3i hangi renk birde burda aynı mahallede 3 tane v3i varda 2 gri 1 kırmızı ve işin ilginç tarafı kutudan çıkan bilekliklerin boyları farklı benimki baya uzun elim giriyo komşununkide kısacık bişey 4 parmak zor giriyo senin bileklik uzunmu kısamı

sedat yaaa ne bilekliği bunu anlamadımmm bende oda yok sanırımmm ne işe yarıyorr.bu arada ben 24 yaşındayım epey büyüdüm yaniiii bak şöyle anlatayım mevzuyu.geçen yıl bu v3i ilk çıktığında ben delisi olmuştum ama pembesininnn pembede yokmuş o zaman tabi sonra nokia 7370 e karar verdim.neyse tel geldi yine baküden bir baktım deli deşhet bişey ama anladımki adamlar sadece görüntü yapmışlar yawww.ne hafıza kartı var nede başka bişeysiii.çok kızdım kendime sonra niye araştırmadım diye falan.neyse kullandım bu 7370 i ama aklım bunda kaldı ya dedim değiştirelim babam biz bu teli.sonra v3i telim yeni geldi.önce epey pembesini arattım ama nafile yine yok yine yokk sonra dedim ok babacım grisi olsun.yani bendeki orjin renk.tel güselmiş gerçektende ama ıtunesi yok diye arada dövesim geliyo bu canavarııı delimiyim neee ya birde cd çıkmadı işte benden.onuda burdan bakıcam artık.sen şu bileklik olayını bir açıklasannn o nekineeeee

sedat9-b
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Mayıs 2007; 17:41:59 

bileklik resimde telefonun yanındaki uzun deriden ip işte telefonun yanındaki delikten geçiriyosun yani aksesuar ben kullanmıyorum gerçi elime dolaşıyo durmadan sinir oluyorum komşunun bilekliğide bunun yarısı kadar

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 25 Mayıs 2007; 17:42:46 >
nayaleo

25 Mayıs 2007; 17:47:50 

hmm şimdi anladım ama o bende yok işteee neyse alırım buralardan.hoş bişeymiş aklıma gelmişti niye böyle bir aparatı vs yok die.