arkadaşlar ben ankarada oturuyorum ve bugün bir telefon buldum motorolo v3 galiba ama çocukların eline geçmişti ve telefonun sahibi arayınca kapatmışlar telefonu vede tekrar teli açınca pin istedi ve ben telin sahibine ulaşamıyorum tabiki insanlık namına teli sahibine vermem lazım ne yapabilirim bu konuda yardımınız olursa sevinirim herkezin başına gelebilir bu tür telefon kayıpları şimdiden saolun...
telefonun kulaklık bölümündeki plastiklerden biri düştü şimdi ekranın yarısı kapatınca tuş takımı izi oluyor çok sinir bozucu diğerini de sökecem az kaldı
nasıl yani o 2 küçük sünger gibi şeylerden biri mi düşyü?yuh artık çok ilginç.bence acilen servise falan yolla.veya çok beklemek istemiyosan tanıdık bi telciye götür.bakarlar bi çaresine
yani evet siyah işte kapağı açınca ekranın üst köşelerindeki telefona temas eden plastik parçası
parça duruyo ama yerine girmiyo çok ilginç yani böyle basınçla yapıştırmışlar sanki şimdi moto servisleri kötü dediler bunun için de vermiyim diyorum neyse artık
ya hakkaten cok uyuz bişi benımkıde 2 gun once dustu cıktı yere bısı nası gerı gırmez anlamadım gecenın korunde yaklasık 1 saatlık uğraşmadan sora sınırlendım camdan assa atıım (ufak parcayı tabı teli diil ) bı sorun olucaanı sanmıorm ordakı ufacık vıdayı kapatmak ıcın yapmıslar bunu benım ekran hep ız oluyodu zaten bı deısıklık hıssetmedım yanlız telefonu kapagını kapatırken ÇAAAT die ses yapıo buda ınsanı raatsız edıoyo bıraz tabı
peki bu mig33 te normal hotmail adresimizle oturum açabilirmiyiiz?veya varsa java tabanlı bi msn programı hotmail ile oturum açmak için söylerseniz sevinirim
Evet hotmail hesabınla oturup açıp, msn messenger gibi kullanabilirsin..
İndirdiğin jar dosyasını olduğu gibi telindeki java klasörüne atıyorsun.. Telefonunda bir önceki sayfada verdiğim ayarı yaptıktan sonra oyunlar/uygulamalara gidip programı kur ve çalıştır.. 3 seçenekten tcp'yi seç...
Register (kayıt ol)'u seç.. Buraya yeni bir username (kullanıcı adı) ve password (şifre) belirleyeceksin ... (Dikkat: Şifreni belirlerken ı, ö, ü, ğ gibi Türkçe karakterler kullanma) Sonra +905... biçiminde telefon numaranı gir. Telefonuna smsle bir kod gelecek.. Tekrar programı açıp enter code diyerek buraya telefonuna gelen kodu gir. sonra login deyip kendi belirlemiş olduğun kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksın... program açılınca menü den msn deyip giriş yapıyorsun... MSN'ye giriş yaparken bilgisayarda kullandığın msn hesabını ve msn şifreni yazıyorsun...
Çok fazla zamanını almayacak basit bir kayıt işlemi var.. Eşzamanlı mesaj alıp göndermene imkan tanıyan, bilgisayarındaki msn messenger'ı aratmayan güzel bir program mig33
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Ekim 2006; 21:52:15 >
Zip (rar) formatındaki dosyayı açmadan olduğu gibi telindeki java klasörüne atıyorsun.. Telefonunda bir önceki sayfada verdiğim ayarı yaptıktan sonra oyunlar/uygulamalara gidip programı kur ve çalıştır.. 3 seçenekten tcp'yi seç...
Register (kayıt ol)'u seç.. Buraya yeni bir username (kullanıcı adı) ve password (şifre) belirleyeceksin ... (Dikkat: Şifreni belirlerken ı, ö, ü, ğ gibi Türkçe karakterler kullanma) Sonra +905... biçiminde telefon numaranı gir. Telefonuna smsle bir kod gelecek.. Tekrar programı açıp enter code diyerek buraya telefonuna gelen kodu gir. sonra login deyip kendi belirlemiş olduğun kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksın... program açılınca menü den msn deyip giriş yapıyorsun... MSN'ye giriş yaparken bilgisayarda kullandığın msn hesabını ve msn şifreni yazıyorsun...
Çok fazla zamanını almayacak basit bir kayıt işlemi var.. Eşzamanlı mesaj alıp göndermene imkan tanıyan, bilgisayarındaki msn messenger'ı aratmayan güzel bir program mig33
yaf bırısı yardım etsın msn den felan yukleyemedım hala su msn programını offf :((
MİG 33'ü teline yükleyip kurduktan sonra menüden ekstralar web erişimi-web oturumu-yeni girişi seçin.. Burada yapacağınız, diğer ayarlara hiç dokunmadan en baştaki isim bölümüne ve en allttan 3. sıradaki gprs apn bölümüne internet yazmak.. Tamam deyip çıktıktan sonra menü tuşuna basıp internet oturumunu varsayılan web oturumu yapıyoruz.. İşte bu kadar..
Bu ayarı yaptıktan sonra yukarıda anlattığım şekilde programa kayıt yaptırıyorsun ve msn'yi kullanmaya başlıyorsun..
Önce wap ayarlarını yüklemen gerekiyor.. Bunu yaptıktan sonra kutudan çıkan usb kablo ile teli bilgisayara bağla.. Usb kablonun bir ucunu telefona diğer ucunu da kasanın arkasındaki usb porta bağla.. Bilgisayar otomatik olarak teli tanıyacak.. Bilgisayarımın içine gir.. Çıkarılabilir disk'e çift tıkla.. Çıkarılabilir disk telinin hafıza kartı oluyor.. Yani böylece hafıza kartını ve içindeki dosyaları bilgisayarda görmüş oluyorsun..Bu şekilde bilgisayardan teline resim, müzik, video, oyun, uygulama vs. yüklemesi yapabilirsin.. Burada sarı renkli mobile klasörüne tıkladığında içinde çok sayıda klasör olduğunu göreceksin.. Yukarıda verdiğim linkten indirdiğin mig33 programını indirdiğin haliyle buradaki kjava klasörünün içine at.. Sonra teli usb kablodan çıkar.. Telinde uygulamalar/oyunlar bölümüne girip mig33'ü kur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Ekim 2006; 21:53:23 >
ya cok saol gusel anlatmıssın da ıkı sorum kaldı kusura bakma fazla olduum ama wap ayarlarını nasıl acacaz ıkıncısı ben ındırdım ama rar dosyası olarak ınmıo tele atabılcegım sekılde ındırebılcem dosaya lınkını werırsen sevınırım