Şimdi Ara

Avea'da Kalmak İçin Sadece 1 Neden İstiyorum (SONUÇLANDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6 yıllık avea kullanıcısıyım, numaram dahi aynı hiç değiştirmedim, bugün başıma gelen olay ile avea'dan tamamiyle soğudum diyebilirim, gün içerisinde bana yıkılan paketimin gün sonunda biteceğine dair msj geldi, bende saat 00:00'ı geçtikten sonra banka hesabımdan 10TL gönderdim ve mevcut bakiyem 19 Tl 13 Kr oldu. 19 TL bakiyem olması durumunda tarifem yenilenecekti, yatmadan önce duş faslıdır vs derken aradan geçen yaklaşık 45 dk sonrasında telefonumu kontrol ettiğimde (9333'ü arayarak) 17 Tl 05 Kr Bakiyem kaldığını öğrendim, 2 Tl 08 Kr nereye gitmiş olabilirdi ki? babamın telefonu ile 444 1 500 ü aradım ve sanki mikrofonu yutmuş yada uykudan uyandırdığım Hatice Hanım telefona çıktı, 10 dk lık telefon görüşmesi sonucunda sistemde bakiyemin neden düştüğünü göremediğini, sistem açıldığında tekrar aramamı söyledi.. Bende nazikçe teşekkür edip kapattım.

Sorularım;

1. Hatice Hanım bilgisayar ekranından benim ne zaman ne kadar yükleme yaptığımı göremiyor mu? birlikte kontrol ettik bende online işlemlerde Lira bölümünden kontrol ettim, aynı ekranı gördüğümüzü söyledi..

2. Benim 2 TL 08 Krş bakiyem nereye kayboldu.

3. Telsiz kullanım bedeli vs düşse anında bilgi mesajı geliyor hiçbir şekilde mesajda gelmedi.

4. Daha öncede çekim kalitesi ile ilgili şikayette bulunmama rağmen bir arayıp geri dönüş bile yapılmadı..

şimdi size sormak istiyorum, ben neden hala avea kullanıyorum ? tek avantajı 20 liralık paket ile hemen her şeye sahip oluyor olmam..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 6 Temmuz 2012; 13:26:10 >

• Benim de 5 tl bakiyemi hüplettiler, forumdan avea destek ve facebook avea sayfasına şikayette bulundum.online işlemlerde herhangi bir işlem gözükmediği halde bakiyemin 5tl azaldığı yazsa da bir hata olmadığını söylediler ve sonuç çıkmadı! Avea kullanmak kazık yediğin ana kadar güzeldir :) Asla çözüm bekleme birşey çıkmaz.Vodafone a geçtim 5 tl fazla veriyorum sıkıntı çıkmadı henüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Avea'da Kalmak İçin Sadece 1 Neden İstiyorum (SONUÇLANDI)
  • O degilde yikilan paket 19 liraya yenileniyor fakat hesapta 20tl olmasi gerekiyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

O degilde yikilan paket 19 liraya yenileniyor fakat hesapta 20tl olmasi gerekiyor..

şuan telefonda bünyamin bey ile görüşme yaptım o da aynısını söyledi, neyse 10 lira daha yüklerim ancak şimdi yine mağdur taraf ben oldum, 1er saat ara ile 10 ar TL yüklemiş olacağım ve ay boyunca kazanacağım indirimli görüşmeleri yalnızca 1 haftalık kazanacağım, bunun düzeltilmesini talep ettiğim zaman (yani tek seferde 20 TL yüklenmiş gibi kampanyalarınızdan yararlanmak istiyorum dediğim zaman) da bunun mümkün olmadığını söylediler..

kesilen 2 TL lik ücretin takibi ve iadesi için bişeyler yaptığını 24 ila 48 saat arasında geri dönüşün yapılacağını söyledi, teşekkür edip telefonu kapattım.. Gelişmeleri bu konu üzerinden yazacağım. En kısa zamanda da 1gb internet paketli turkcell yada vodafone'a geçmeyi düşünüyorum.. Tabi geçişim tek kişilik olmayacak..

• 2 TL ile iyi kurtulmuşsun. Çevremde ne örnekleri var avea konusunda.

• Hocam 2.2 tl telsiz iletişim vergisi kesmiş olabilirler.bende avea kullanıyodum vodafone hat aldım cepnet için.ancak avea'da avantajlı konuşma tarifeleri var.mesela şu 19 tl lik genç paket mi her neyse :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Numarasini tasiyana vodafone da 500dk her yone 500sms (bunu tam. hatirlamiyorum) 500mb internet 25 lira diyor..

• 19 liralık paket ile hemen her şeye sahip oluyorsun, kıymetini bil derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

aynı olay benim de başıma geldi... internet paketimin son günü paketimde data varken saat 9 da ücret kesilmiş(ama bana lira kullanma bilgisi gelmedi) 10-11 de paketteki data hakkımı kullanmışım neyse 12 de paketim bitti gece bir baktım hattımda lira yok... aradım müşteri hizmetlerini bakın önümde kullanım bilgisi var böyle böyle olmuş dedim, yok efendim şöyle olmuş da yok böyle olmuş da falan filan dedi giden benim liralara oldu...

• 19 tl lik paket olmasa avea'da durmak için sebebim yok
  • Bir kere bile boyle sorun yasamadim. Nasil mi ? Paket bittigine dair gelen mesajdan sonra yukleme yapiyorum.

• 19tl olması durumunda tarifeniz yenilenmez.. 20tl olması lazım tarifenizin yenilenmesi için.. 20 tl olmadığı için yenilenmemiş ve saat 00.00 dan sonra nasılsa paketim yenilendi diye konuşma-sms kullanmış olabilirsiniz yada telefonunuzda internet kullanıyosanız telefon kendi kendine data alış verişi yapmıştır..

yani bence bu aveanın yaptığı bi yanlışlık değil.. hattınızda 20tl yüklü olupta bu şekilde bi mağduriyet yaşasaydınız sonuna kadar haklıydınız.. o yüzden avea da kalabilirsiniz

Edit: bende bu tarifeyi kullanıyorum ve kontör yüklediğim tarihi yani paketimin başladığı tarihi kaydediyorum, gerçi paket şu gün bitecektir diye mesaj geliyor ve bittiği günde geliyor.. o günden sonra kontor yüklemesi yapıyorum.. daha hiç bi problem yaşamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 5 Temmuz 2012; 23:53:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

19tl olması durumunda tarifeniz yenilenmez.. 20tl olması lazım tarifenizin yenilenmesi için.. 20 tl olmadığı için yenilenmemiş ve saat 00.00 dan sonra nasılsa paketim yenilendi diye konuşma-sms kullanmış olabilirsiniz yada telefonunuzda internet kullanıyosanız telefon kendi kendine data alış verişi yapmıştır..

yani bence bu aveanın yaptığı bi yanlışlık değil.. hattınızda 20tl yüklü olupta bu şekilde bi mağduriyet yaşasaydınız sonuna kadar haklıydınız.. o yüzden avea da kalabilirsiniz

Edit: bende bu tarifeyi kullanıyorum ve kontör yüklediğim tarihi yani paketimin başladığı tarihi kaydediyorum, gerçi paket şu gün bitecektir diye mesaj geliyor ve bittiği günde geliyor.. o günden sonra kontor yüklemesi yapıyorum.. daha hiç bi problem yaşamadım..

20 TL olması gerektiğini bilmiyordum, ancak kullanım ücreti 19 TL vs diye msj gelmeden telefonu kullanmıyorum.. mesaj vs bir şey göndermiş olsam zaten 40krş düşer ve bana bilgi mesajı gelir.. 00:21 de kontör yükledim mesaj geldi bakiyeniz şu kadardır diye, tarifem tekrar aktif olana kadar telefonu bırakıp duş almaya gittim, geldiğimde paket aktif olmuş mu diye bakarken 9333 ü aradığımda 2 TL nin eksildiğini gördüm.. İnternet paketim açık kalmış olabilir diye baktım ancak o da kapalı, Wi-Fi ile bağlanmıştım..

Bugün AVEA'dan mesaj geldi;

• beni haksız bulmaya çalışan arkadaşlar vardı, bir şeyleri yanlış yapmış olabileceğimi düşündüler, onlara da teşekkür ediyorum beni daha da hırslandırdıkları için.. 2TL nin peşine düşmedim, haksızlığın peşine düştüm ve kazandım

• quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

beni haksız bulmaya çalışan arkadaşlar vardı, bir şeyleri yanlış yapmış olabileceğimi düşündüler, onlara da teşekkür ediyorum beni daha da hırslandırdıkları için.. 2TL nin peşine düşmedim, haksızlığın peşine düştüm ve kazandım

sen o arkadaşları kafana takma kardeşim.

zamanında avea benim 31 tl min üstüne yatmaya kalktığında açtığın konuya benzer mesajlar geldi. kimseyi takmadım, amacım sadece foruma takılan kişileri bilgilendirmekti. hakkımı sonuna kadar aradım ve avea hatasını kabul ederek 31 tl yi bana iade etti.

senin adına da sevindim, hak aramak güzeldir.

• Hak aramanin buyugu-kucugu olmaz.
    tebrik ederim hocam

• 2 tl ile insan ne zengin olur, nede fakir. 2 Tl bazen aman boşver dediğimizde binlerce kullanıcının başına geldiğinde operatörün cebine ne kadar haksız kazancın girdiğini gösterir.
    Bence de iyi yapmışsınız 2 Tl değil 1 krş bile olsa hakkınızı aramak, diğer kişilere de örnek olmalı.
  • destekleriniz için teşekkür ediyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.