Şimdi Ara

Blizzard, Diablo III'ün İçeriği Konusunda Üzgün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •    Yıllardır Diablo III'ü bekledik ve sonunda elimize birkaç ay önce ulaşmayı başardı. Diablo II'yi yıllardır oynayan oyuncular olarak, Diablo III'ün de aynı derece uzun süre oynatmasını bekledik. Ama şimdiden binlerce oyuncu çoktan oyunu bitirdi ve yanlızca yeni itemleri ortaya çıkarmanın derdine düştü.
     
       Blizzard da bunu dikkate almış olacak ki neredeyse özür dilemeye kadar varan bir açıklama yaptı. Blizzard topluluk menajeri Bashiok, konu hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getirdi:
     
       "Yalnızca item avcılığı yapmak, oyunun daha uzun süre oynanabilmesini sağlayamıyor. Halen oyunu oynayan binlerce, milyonlarca insan var. Ancak bu insanların artık oyunda yapacakları şeyler bitmeye başladı. Çünkü yapılabilecek her şeyi yaptılar. Ama aslında bakarsanız Diablo III, bir World of Warcraft değil. Dolayısıyla sürekli olarak bazı küçük ayarlamalar ve yeni içeriklerle oyunu geliştirmeye devam edeceğiz. Oyuncuları oyunun başında tutacak bir şeyler yapmamız gerek ve bu gerekli olan içerikler şu anda oyunda bulunmuyor."
     
        Böylesine samimi bir itiraf yapan Blizzard'ın önümüzdeki adımlarını nasıl atacağı merakla bekleniyor. Umarız dedikleri gibi zengin bir içerikle bizleri karşılar ve yine yıllarca oynamamızı sağlarlar.








  • Pvp modu gelsin bi önce daha sonra yeni içeriklere yelken açın :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sırf bunu diyebilmek için oyunu çıkmadan kırptıklarını düşünüyorum
  • walla ben dahha alamadım alamayacamda ya :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • dlc yağmuru gelir olan gene oyuncuya olur :@

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Diablo'dan MMO içeriği bekleyen çok bilmişler yine matah bir şey söylediğini sanıp gelmişler hemen. Tabi İngilizce bilgileri olmadığı için ne senaryoya bakarlar ne de bir şeye. Ayrıca koca Blizzard, koca markasını sahipsiz bırakacak değil.

    Ayrıca Erkut arkadaşım haberi eksik vermiş:) İleride atacağı adımlar konusunda da ipucu vermiş Bashiok.

    http://diablo3infernobuilds.com/news/bashiok-responds-to-concerns/

    PVP arenası ve daha henüz açıklanmayan, oyun gelişimini etkileyecek büyük bir yama hazırlığındalarmış.

    Google'a ''diablo 3 blizzard says bashiok'' yazıp son 24 saatteki sonuçları aratınca ulaşılıyor habere. Azcık araştırma:)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Büyük DLC'leri bedava yayınlarlarsa ozaman istedikleri etkiyi görebilirler hem oyuncular daha çok sahiplenir firmayı
  • Gerçekten çok haklı diablo 3 sadece item peşinde koşmak olmamalı yakında pvp getirirler fakat bende wow gibi uzun ömürlü olacağını pek zannetmiyorum sonuçta WoW uçsuz bucaksız bir evreni 10 binlerce görevi raidleri pvp vs.. çok dolu dolu bir oyun.Diablo malesef bu konuda biraz oyuncuları üzdü.
  • http://www.gw2tr.com/forum/showthread.php?tid=547&page=2&highlight=jimcarrey51

    İbretlik. Aylardır Diablo trollüğü yapan bu arkadaş (orada rumuzu jimcarrey51), linkteki haberde beta keyini alabilmek için yırtınmış. Yazık:) Ayrıca oradan da ban yemesi... Paha biçilemez:)))

    Sonradan da bakmış ki oyun F2P ile alakası yok, saldırmaya başlamış. Başta da dedim. İbretlik.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eski oyunları, blizzard gibi köklü şirketleri yermekten çok, yerenlere yermek de matah birşey zannedilmeye başlandı. Son sayının oyungezerinde oyunezer bölümünde Sinan beyin yazısını okumanızı tavsiye ederim.

    İnsanlar büyük beklentiyle bekledikleri ve aldıkları oyunun, iddia edildiği gibi efsane çıkmasını beklemekte, ve beklediği gibi çıkmayınca sinirlenmekte haklı. Burada asıl kızılan şey blizzarda düzenli gelirin baldan tatlı gelmesi ve blizzardın yıllardır dişliyle tırnağıyla oluşturduğu hardcore fanlarını resmen ahmak yerine koyup auction house denen illettle ve düşük drop oranlarıyla ( her ne kadar yamalarla oranlar arttırılsa da) tabiri caizse koreli gibi farma zorlaması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gameover13

    dlc yağmuru gelir olan gene oyuncuya olur :@


    activision ile felan karıştırdın galiba

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel bi PVP sistemi gelirse birkaç yenilikle bence gayet iyi olur. Kişisel fikrim oyun zaten yeterli derecede iyi biraz düzenleme ufak yenilikler lazım sadece.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu siteyi açıldığında beri takip ediyorum. Daha ilk gününden beri hemde ne yorumlar ne şeyler gördüm fakat adam akıllı yorum yapan hiçbir konsolda trolluk yapmayan bir kişi biliyiorum oda Wayward Son valla helal olsun sana. Yorumlarınıda beğenerek okuyorum...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca Diablo 2 haytımın oyunudur. Sorsan hala oynarım ve bence gelmiş geçmiş en iyi oyundur. O yüzden Blizzard'ı da takdir ederim. İlk hatarında da mevzuyu pis kaka tü blizzarda çekmek de ikiyüzlülüktür ama oyunlarını orjinal alıyorsam istediğim yerde istediğim gibi eleştiririm. Bu ödediğim 140 tl nin bana sağladığı özgürlüktür.

    Son olarak da bayadır yorumlarını okuduğum ve kendimle ortak yön bulduğum Wayward Son;
    F2P çıkarımın kusura bakma çok alakasız ve boş olmuş. Bunca yazdığın kaliteli yazıdan sonra sana yakışmadığı düşünüyorum.
  • istediğiniz kadar mesaj sildirin istediğiniz kadar kendizini tatmin edin. diablo çöp oyundur, haşa Allah ı inkar eder gibi inkar ediyorsunuz oyunun kötü olduğunu. OYUN KÖTÜ. ben kötülediğim için kötü değil kendinden menkul berbatlığı.

    http://www.merlininkazani.com/Artik_kimsenin_Diablo_3_oynayasi_gelmiyor_mu-haber-53111p1.html

    merlinin en çok yorum alan haberi. buyrun görmezden gelmeden okuyun.

    (not: diablo trolüyüm gelin kesin belki legendary item düşürürüm. anlayana...)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Alıntı yapmadan yazacağım.

    Öncelikle Zoginet; teşekkür ederim hocam.

    Misafir arkadaşımın F2P çıkarımına tepkisine ise şöyle cevap vereyim. O zaman daha iyi anlar diye düşünüyorum. Bu iki troll arkadaşımız HER oyunun F2P olması gerektiğini, oyuncuları koruyan bir sistem olduğunu savunuyor. Bundan dolayı bu çıkarımı yaptım, şöyle temellendireyim.

    Diablo 3 neticesinde bir devam oyunu. Soruyorum şimdi, son zamanlarda çıkan hangi devam oyunu isteklerinizi tam olarak karşıladı?

    MW2-MW3 arasındaki fark bariz. Üzerine koymaktan çok var olan seriyi de bence daha kötü hale getirdiler.
    AC:Revelations güzel oyundu ama bende bir AC2 etkisi yaratamadı.
    RE6 geliyor, daha dün CoolMnaiac ile konuştuk bu konuyu. Devam oyunu olarak daha çıkmadan bir sürü tepki aldı.
    BF3 güzel oyun, çok eleştiriyorum ama Diablo'dan daha çok BF oynamışlığım vardır. Eleştirilerimin temeli de var olan güzel şeyleri bozmalarından kaynaklanıyor. Bir devam oyunu olarak çok eksiği var, zaten çıkan yama ebatlarından anlaşılıyor.

    Şimdi tekrar soruyorum. Neden bu gokuba ve hikayeci51 adlı insanlar şu yukarıda saydığım oyunlar mevzubahis olduğunda tek yorum yazmazlar? Neden ''devam oyunu olarak kötü diye'' yerden yere vurdukları Diablo'nun dışında diğer oyunlarda da aynı tepkiyi göstermezler? Bir tek Blizzard'a ''açgözlü, sömürgeci'' derler ama bir kere EA veya Activision'a aynı şeyleri söylediklerini görmedim. Sebebi belli. Delicesine istiyorlar ki Diablo 3 F2P olsun. Delicesine istiyorlar ki oynayabilsinler bu oyunu. Ama atalarımız ÇOK güzel demiş. Kedi uzanamadığı ciğere mundar der diye.

    Ayrıca misafir arkadaşım çok saygı duyduğum Sinan Akkol'un yazısından bahsederken keşke OGZ'nin vermiş olduğu 88 puandan da bahsetseydin, hani Sinan Akkol'un başında olduğu OGZ'nin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wayward Son -- 5 Temmuz 2012; 0:08:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Ben size söyleyeyim nasıl ilerleyeceğini. Önce otururlar düşünürler. Yeni bir içerik yapmak mı daha kolay yoksa Bashiok'u kovmak mı diye. Sonra giderler Bashiok'u kovarlar. Sonra bir yönetici çokar oyunumuz harikulade, şükelade der. Arkadaşımızın ruh sağlığı bozuktu der. Milyonlarca oyuncumuz var. Bu bile ispatı gibi saçma sapan birşey der ve yine hüsran yine hüsran. Helal olsun ama Bashiok'a. Oyun çıkmadan önce de adam bunu söylemişti. Beklentilerinizi çok yüksek tutmayın dediğinde biz inanmadık. Yönetici çıkıp ooo süper oluyor oyun diye üçlü çektirirken biz de inandık. Şimdi anlıyoruz ki Bashiok haklı. Açıkça söylemek gerekirse Torchlight 2 bana daha cazip gelmeye başladı. Oyunda Legendary diye birşey yok. Inferno keyifsizlik verecek derecede zor. Boss kesiyorsun üstünden sürekli olarak mavi eşya düşüyor. Rare moblar dengesizlik derecesinde zor. Biraz Diablo 2'den kopya çekmeleri lazım. Ek paket çıkana kadar bir ümidim yok. Ek paketle düzelirse düzelir bu oyun. Ufak çeviriler ancak über diablo gibi basit şeylerle değil de 1-2 act ekleyerek, üstüne her boss kestiğinde en azından 2 tane rare item ve %30 ihtimalle Legendary item düşürtürlerse olur. Çünkü bu oyunda Legendary kavramı yok olmuş. Rare item alıp satıyorsun ve bu çok acı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • hakande84
    zaten oyunun ismine saygıdan incelemelerde yüksek puanlar almış. metacritic e bakıldığında zaten işin rengi ortada. kullanıcılar resmen nefret ediyor oyundan. şimdi ek paket çıksa nolur pvp gelse nolur bilemem hardcore oyunculuk her zaman değişkendir. ancak bi gerçek varki oda bu oyunun şuan rezalet olduduğur. sadece ben beğenmediğim içinde değil.

    http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 5 Temmuz 2012; 0:22:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Diyelim ki Diablo çöp, diyelim ki rezalet. Biz beğeniyoruz, oynuyoruz, seviyoruz. Her Diablo haberinde de bilinçli olarak gelip buraya abuk subuk şeyler yazıyorsan da bu trollüktür. Ben de Halo'dan nefret ediyorum, bana göre aşırı renkli. Ama gidip hiç bir Halo haberinde trollük yapmıyorum, seven sever oynar. Çok istiyosan alıvereyim sana bi Diablo hevesini alırsın:)) Ciğer de mundar yaftası yemekten kurtulur;) Hadi bakayım koş git sen F2P cennetine, gölge etme.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Durmayın.
    diablo 3 premium çıkarın.
    Alıştık zaten.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.