Şimdi Ara

Nokia N9 için MeeGO PR1.3 güncellemesi dağıtılmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj










  • Nokia, bir süredir üzerinde çalışıldığı iddia edilen MeeGO PR1.3 sürümünü N9 için dağıtmaya başladı. 1,000'in üzerinde yazılım geliştirmesi sunan güncelleme, 40.2012.21-3 yapı numarasıyla gelecek.

     

    E-posta, Facebook, Twitter uygulamalarında, bazı ağlar ve bağlanabilirlikte iyileştirmeler olacak. Geliştirmelerin büyük çoğunluğu hataların giderilmesiyle alakalı. Bunun yanı sıra kamera özelliklerinde, ses seviyesinde artış, NFC teknolojisiyle ilgili hatalar giderilmiş, daha iyi video kodlama ve kopyala-yapıştır işlemi daha doğru çalışmaya başlamış.

     

    204.8MB büyüklüğündeki OTA güncelleme, akıllı telefonunuzun uyarılar bölümünde gözükecek. Bu uyarıya dokunup yükleyebilirsiniz. Eğer yazılımın kurulmasının ardından cihazın arayüz performansında düşüş meydana gelirse, fabrika ayarlarına dönerek yeni sürümü tam verimli olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. 







  • nokia MeeGO'dan vazgeçti tek bir model için çıkarıp bıraktılar smbyn 2016 desteği kesilicek ki herşeyi bi kenara bırakalım meego gerçekten stbil bi işletim sistemiydi nokia işte nerde ne yapıcağı belli olmuyor

  • keşke android yerine meego olsaydı

  • N9 tel.den çok memnunum güncelleme her 3-4 ayda bir 200MB ne demek, program desteği, hızı performansı gayet iyi, geçende galaxy S3 alan arkadaşın internet sayfasıyla hızını karşılaştırdım kafa kafaya gözle görülemeyecek kadar küçük fark var belkide, neden:işletim sisteminin rahatlığından, N9 bi tanem başkası yok benim için, yazılım desteğinin de sonuna kadar süreceğini umuyorum hani 2-3 yıl böyle sürse muhteşem olur, androide baktığımızda 2,1 veya 2,2 nin desteği ne kadardı ve ne kadar sürdü ki, uygulama sayısına gelince eksik uygulama yok gibi bişey lüzumlu her uygulama var artık meego için de binlerce uygulama var o yüzden N9'za devam!

  • uygulamalarda sayının hiç bi önemi yok ki eğer temel uygulamalar varsa ve güncel tutuluyyorsa sürekli olay bitmiş demektir. hangi adam telefonu alıp 1000 farklı uygulama yüklüyor ki. 3-5 oyun belki önemli sitelerin, dergi, gazetelerin filan uygulamaları 5-10 tanede program en fazla olay bu yani market yaygarası bunun için kopuyor:)

  • Ulkemize hala giris yapmasada kisa zamanda gelicektir
  • N9 için destek verilmicek deniyordu ne oldu?? N9 bir ara incelemiştim ve gerçekten harika bir telefon.. çok çok oturaklı sağlam bir görüntüsü ve tutuşu var.. hatta galaxyler filan yanında oyuncak telefon gibi kalır dicem ama şimdi samsungcular atlar.. n9 gerçekten harika.. şu işletim sistemine destek devam etsydi nokia bu telefonla çok çok iyi işler çıkarabilirdi...

  • Biz bu meegoyu neden diğer telefonlara yükleyemiyoruz.

  • ahh çokk acele ettimmm telefon işinde 701 aldım ama aralarında 200-300 lira fark vardı aptallık ettim bi hevesle hemen aldım ne olurdu 15 gün daha beklerdim paramı ayarlardım gider n9 alırdım aklım kaldı bu telefonda hala ne yalan söyliyeyimm ki :S :S

    he 701 den de çok çok memnunum hatta zaman zaman o bile fazla geliyor ama n9 un görüntüsü çok çekici geliyor bana asıl o vardı aklımda ama aceleci davrandım iştee her neyse kısmet artık sağlık olsunn :(
  • Nokia tek şansını kaybetti gidip WP'yi seçti güzelim Megoo'yu bıraktı. Neyse ki tamamen öldüremediler şuan Samsung ve İntel çatısı altında Tizen olarak devam ediyor hatta bir demo cihaz çıkmıştı epey sağlamdı eğer Samsung destek çıkarsa Tizien iyi işler çıkarır.

  • Güzel tel n9
  • Elimde ne var ne yok satip N9 alacagim bu gidisle. Bir kere cihazin durusu cok asil diger yandan nispeten kendimce muadil gordugum Android cihazlardan daha ucuz. Daha kolay tasinabilir bir yapisi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne desek ki şimdi buna...
  • Hani diyorlar ya WP daha az gereksinimle çok iyi iş yapıyor diye, o tabir WP'ye değil N9'a yakışır. Çok şık bir cihaz ve MeeGo sistem olarak da çok güzel. Ama her güzel şey gibi buda devam etmedi malesef.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    N9 için destek verilmicek deniyordu ne oldu?? N9 bir ara incelemiştim ve gerçekten harika bir telefon.. çok çok oturaklı sağlam bir görüntüsü ve tutuşu var.. hatta galaxyler filan yanında oyuncak telefon gibi kalır dicem ama şimdi samsungcular atlar.. n9 gerçekten harika.. şu işletim sistemine destek devam etsydi nokia bu telefonla çok çok iyi işler çıkarabilirdi...

    bi elimde n9 diger elimde s2 olduğunda n9 bana g3 sarjörü gibi gelmişti....
  • Bu son güncelleme ile MeeGo ile Nokia'nın İşbirliği Sona Erdi.

    Ekip TİZEN OS u geliştiren İntel ve Samsung a katılabilme ihtimali varmış.Umarım olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 5 Temmuz 2012; 11:27:23 >
  • bu telefonun siyahı ve mavisi çok yakışıklı pembeside güzel bir telefon gerçekten sadece tip iyide iyi değil özellik bakımındanda uçmuş her geçen gün biraz daha gelişiyor ... allah izin verirse en kısa zamanda alacam isteyen herkes alır inşallah

  • Arkadaslar Telefon almayi dusunen yada N9 almayi dusunen artik dusunmeyi biraksin ve gidip hemen alsin cok gec kalmadiniz.

    Ben N9 kullanicisiyim ve telefonumdan cok ama cok memnunum hatda telefonuma Android`in N9 icin cikartilan Nidroid 4.03 versiyonunu yukledim ikisini birlikde kullaniyorum N9 Sadece Siradan Bir Telefon degil Hic Bir Telefonda Yapamadiginiz Bir Ozellik ve Guzellik Icerisine 2 hatda 3 sistem yukleye bilmeniz acilisda ister Android olarak isterseniz Meego Olarak acabiliyorsunuz.

    Fakat Suanda Android Olarak Kullanirken Telefon olarak gorusme yapamiyoruz ve Kameramiz Calismiyor fakat Android Magazadaki Android Uygulamalarinin %80lik bir bolumunu kurup calistirabiliyoruz.

    Aslinda Ben N9 Telefonunu Adroidle Kiyasliyanlara Telefonun Gucunu Gostermek Icin Yukledim Androidi Fakat iki Sistem Olamasi Daha Zevkli ve Ayricalikli geldi Henuz Beta Surumu Cikmadi Nidroid Uygulamasinin Fakat Adroid Telefonlarin Yeni Guncellemeyle Gelen Son Surumu Olan Android 4 Surumu N9da Nidroid Adi Altinda 4.03 Surumu Ile Kullanimda





  • n9 u bugün aldım güncelleme yapim diyorum güncel diyor ama pr1.2 (30.2012.07-1.373.7_pr_373) bu gözüyor sürüm 1.3 olması gerekmiyormuydu gücelleme arıyorum güncel diyor nedendir ?
  • Türkiyedeki tüm cühazlar için 1,3 daha yayınlanmadı. Seri seri çıkıyuor güncellemeler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.