Şimdi Ara

Amazon, Kindle Fire 2'nin dağıtımına 7 Ağustos'ta başlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Amazon, Kindle Fire 2'nin dağıtımına 7 Ağustos'ta başlayacak





    Google, ilk tabletini içinde bulunduğumuz ayın ortalarında satışa sunacak ve halihazırda 10 inçlik bir diğer ürünün geliştirme çalışmalarını sürdürüyor. Android platformuyla giriş seviyede büyük başarı yakalayan ilk üretici Amazon ise; ikinci nesil Kindle Fire model(ler)iyle meşgul. Bütçe dostu olarak nitelendirilen bu segmentteki alternatiflerin artış göstermesi üzerine Amazon'un ilk cihazıyla elde ettiği satış rakamlarına ulaşamayacağı ön görülse de The China Times, Kindle Fire 2'nin çok yakında çıkış yapacağını bildirerek meydanın Google ve diğer firmalara kalmayacağını gözler önüne serdi.

     

    Çinli gazeteye göre; Amazon, Haziran'dan beri üretimini sürdüren Quanta Computer firmasından Ağustos ayı başında sevkiyata hazır olması kaydıyla 2 milyon Kindle Fire 2 tablet bilgisayar sipariş etmiş. Daha önceki iddialar, resmi tanıtımın 31 Temmuz'da gerçeleşeceğini ortaya çıkarmıştı. Muhtemelen tanıtım ardından takip eden haftalarda Amerika ve Avrupa'ya dağıtım başlayacak.

     

    Yeni Kindle Fire'ın çerçevesi metal, kasanın geri kalan kısımları plastikten imal edilecek. Ekranlar LG'den almış, dokunmatik panellerin tedariği içinse TPK ile anlaşılmış. 7 inçlik yeni bir modelin çıkış yapacağına kesin gözüyle bakılıyor. Fakat 8.9 ve 10 inçlik tabletlerin de 31 Temmuz'daki etkinlikte mi duyurulacağı, yoksa sonraki aylarda mı tüketiciyle buluşacağı bilinmiyor. 







  • Amazon kindle fire a hayran oldugumu yorumlarimi okuyanlar gormustur. Ikinci neslini buyuk bir merakla bekliyorum ve hakkinda yapilan haberler beni heycanlandiriyor. Bu haber daha da mutlu etti beni somut bir tarih var ortada 7 Agustosun cabuk gelmesi dilegiyle

  • Fakat 8.9 ve 10 inçlik tabletlerin de 31 Temmuz'daki etkinlikte mi duyurulacağı, yoksa sonraki aylarda mı tüketiciyle buluşacağı bilinmiyor.

  • Cıksın bakalım, Tablet piyasasındaki rekabet tuketicilere yarayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.