Şimdi Ara

Samsung Galaxy Chat resmen duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj










  • Samsung, dün internete sızan fiziksel klavyeli GT-B5330 akıllı telefonunu resmen duyurdu. Galaxy Chat adıyla gelen cihaz, sosyal anlamda aktif kullanıcıları hedef alıyor. Kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı ve paylaşım siteleriyle uyumlu yapısı satışındaki en önemli kilit noktası olacak.

     

    Güney Koreli üreticinin birçok platform için geliştirdiği iletişim servisi ChatON'un ön yüklü olarak yer aldığı ve bu hizmete özel bir butonun kullanıldığı Galaxy Chat'e, 3.0 inç büyüklüğünde QVGA (320 x 240 piksel) çözünürlüklü dokunmatik ekran, 850MHz hızında işlemci, tam fiziksel QWERTY klavye, 4GB dahili hafıza, 32GB'a kadar microSD kart desteği, 2MP arka kamera, Bluetooth 3.0, Wi-Fi b/g/n, microUSB 2.0 portu ve 1,200mAh pil eşlik ediyor. 118.9 x 59.3 x 11.7 mm ölçülerindeki telefon, plastik kasası sayesinde sadece 112 gram ağırlığında

     

    Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich işletim sistemi versiyonu ve Samsung Galaxy S III'te kullanılan TouchWiz Nature UX'e benzer detaylara sahip bir kullanıcı arayüzüyle zenginleştirilen B5330, Game Hub, AllShare Play, döküman görüntüleme-düzenleme için Quick Office (Google tarafından satın alınmıştı.) ve S Planner uygulaması ile birlikte gelecek.

     

    Samsung Galaxy Chat'i Temmuz ayı itibariyle İspanya başta olmak üzere Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu, Çin, Güneydoğu Asya ve Güneybatı Asya'da rekabetçi bir satış fiyatıyla görebileceğiz. Temmuz sonu - Ağustos başında Türkiye'de satışa çıkacağını tahmin ediyoruz. Büyük dokunmatik ekran ve fiziksel QWERTY klavye deneyimini aynı cihazda birleştirmeyi başaran Samsung, orta segmentteki diğer modelleriyle yakaladığı başarıyı B5330 ile tekrarlamayı umuyor.







  • Bari kamerayı 5 MP yapsalardı

  • Sırf bissürü çeşit olsun diye o kadar model çıkardılar ki ..
  • kamera ve işlemci hariç güzel

  • galaxy gio nun 800 mhz işlemcisinde ics yok işlemci 850 olunca var neden böyle oluyo

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alcatraz79

    galaxy gio nun 800 mhz işlemcisinde ics yok işlemci 850 olunca var neden böyle oluyo

    Galaxy w de 1.4 ghz işlemci. 512 ram var. tamamıyla daha fazla satış stratejisi bunlar. elimdeki w yi android 4 yok diye s2 ile değiştirdim. sonradan anladim ki samsung bu satış işinde çok başarılı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 mp nedir ya dalga mı geçiyorlar

  • Olmamış bence

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alcatraz79

    galaxy gio nun 800 mhz işlemcisinde ics yok işlemci 850 olunca var neden böyle oluyo


    Yeni müşteriye şapur şupur, eski müşteriye yarabbi şükür.

  • tutmaz bence bu model
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yc#1

    quote:

    Orijinalden alıntı: Alcatraz79

    galaxy gio nun 800 mhz işlemcisinde ics yok işlemci 850 olunca var neden böyle oluyo


    Yeni müşteriye şapur şupur, eski müşteriye yarabbi şükür.

    Samsungu iyi blirdim ama eski müşteriylede ilgilenmeli bu telefonu 2 ay önce aldım ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artcraft35

    2 mp nedir ya dalga mı geçiyorlar

    2013 chat 2 de daha gelişmiş bir işlemci,kamera ve ekran gelecektir.defalarca yedik aynı yemeği.sormaya bile gerek yok artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacaklara bu cihazın Android 4.0.4'te çakılı kalacağınıda söyleseler iyi olur Galaxy Pro'lar yetim kaldı bunun kaderide pek farklı olmayacaktır.

  • Çok vasat özellikler koymuşlar yine bilerek... Yılbaşınd falan eğer bu tutarsa chat plus ı ittirirler tamamdır olay :) Bilerek diğer cihazlara güncelleme çıkarmıyorlar. Yenileri satılsın diye. Zaten cep tel piyasası doyuma ulaşmaya başladı yeni diye lanse edilen SIII deki çoklu resim olayı benim kaç yıl önceki Sony Ericsson C902 im de vardı. :)

    Kurnazlar Vesselam. Bizim tabii bir cep telefonu üretebilen firmamız bile yok. Elin samsung una apple ına nokia sına para veriyoruz. Müstehak bize :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.