Şimdi Ara

De rouille et d'os - Rust & Bone (2012) | Jacques Audiard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     De rouille et d'os - Rust & Bone  (2012) | Jacques Audiard

17 Mayıs'ta Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali ile açılışı yapılan De rouille et d'os filminin yönetmenliğini, De battre mon coeur s'est arrêté (2005) ve Un prophète (2009) gibi başarılı filmlerin sahibi Jacques Audiard üstleniyor. Ünlü oyuncu Marion Cotillard ve Matthias Schoenaerts'ın başrollerde olduğu film bu yıl düzenlenen Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'ye aday gösterildi fakat ödülü Haneke'nin Amour filmine kaptırdı. Filmin senaryosu ise Craig Davidson'ın aynı adlı kısa öyküsünden uyarlama.

Konusunu yarım yamalak İngilizcemle ancak şu şekilde çevirebildim; "Ali, kız kardeşi ve kardeşinin kocası ile birlikte Antibes’te bir aile olarak yaşamak için Fransa’nın Kuzey’inden ayrılır. Bir katil balina yetiştiricisi olan Stephanie ile Ali’nin bağı, Stephanie’nin geçirdiği korkunç bir kazadan sonra daha da derinleşir."

Filmin fragmanı;
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yorumlar olumlu

• Oyunculukları filan çok beğendim fakat daha iyi bir film beklerdim. Senaryo ne yazık ki biraz yavan olmuş. Yine de ortalama, güzel bir film çıkmış ortaya. İzleyecek olanlar çekinmeden izlemeli (7/10). Yönetmenin, De battre mon coeur s'est arrêté (2005) ve Un prophète (2009) filmleri çok daha güzeldi.
  • 7.8 puan ve Dram Gizem türü listeye aldım izleyeceğim

De.Rouille.et.d_Os.2012.FRENCH.Repack.1CD.BDRip.XviD-Itoma
  • Bluray Çıktı
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Konusu merak uyandırdı aldım listeye

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.