Şimdi Ara

gezinti.com saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
21.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNet beni az önce bir sayfaya yönlendirdi. Sayfayı kapatmaya çalıştığımda bu sayfadan ayrılırsanız uygulamayı başlatmış olarak kabul edilirsiniz gibi bir uyarı çıktı, sağ köşede bulunan hayır ilgilenmiyorum seçeneğiyle siteyi kapattım. Eğer böyle bir şeyle karşılaşırsanız dikkatli olmanızda fayda var.

• Çok ilginç amaç nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet'in para kazanmak için yeni reklam stratejisi galiba...
  • Bilgi toplamak için büyük bir ihtimal.
  • evet o gezinti.com sacmalığı banada denk geldi çıkamayınca çok sinirlenmiştim
  • Gezinti.com'da PHORM reklam tuzağı var dikkat edin. Girmeye çalışmayın sakın.

Phorm'u önlemek için Firefox'a eklenti çıkarıldı onu kurun. Az önce gireyim dedim Phorm Detected diye alarm verdi.
  • Adamlar asmışlar. Yakında bilgisayarı açınca programı kurmuş sayılacaksınız diyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  gezinti.com saçmalığı
  • yav bana da geldi, bi sekilde kapattim, ya da elektrikler kesildi, oyle birsey oldu, acayipti, kendi kendine geldi;
    bence birileri bizi izliyor!
  • daha yeni bende de çıktı. allahtan hemen kapatmadım sayfayı ilgilenmiyorum dedim öyle kapattım
  • Bu linkte gezinti.com ile ilgili her şey anlatılmış.
    http://www.ttnet.com.tr/web/240-2829-1-1/tur/destek/destek/gezinti_com
  • düzeltme: pardon mesajı yanlış yere yazmışım silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebes0606 -- 26 Temmuz 2012; 2:20:41 >
  • bana denk gelmedi
  • son zamanlarda benimde dikkatimi çekti "a.oix.net" olarak yönlendirme yapıyor ve direkt gezinti.com adresine gidiyor...

her 20 linkten 5'inde bu sayfaya yönlendiriliyorum... :/
  • ulan en kötü interneti en çok parayı verip kullanıyoruz ama hala biri bizi düdükleme kucağına oturtma peşinde . ulan şu aziz mübarek ayda bile her açılışında soy ağacını bir bir saydığım telekom , allah şu mübarek zamanlar yüzü suyu hürmetine bin türlü belanı versin .
  • ttnetin yeni fişleme şeysi. hem fişliyor hem para kazanıyor daha ne istesin?
  • tovbe et bence aziz mubarek gunde, 30 gun bekle
  • desene dikkat olmaya kişilere direk geçirecekler bana denk gelmedi eğer gelirse dikkat ederim
  • Biraz önce bana da oldu bu gezinti.com olayı. Kapatıyorum bu sefer ttnet sayfası geliyor. Laptopa virus bulaştı herhalde dedim, gittim masa üstünü açtım denemek için, orda da aynı şey oldu. Kapatıyorum tüm browserleri açıyorum tekrar yine aynı oluyor. Açıldıktan sonra başka bir site ismi yazıyorum yine aynı. Derken müşteri hizmetlerini aradım, modemi aç kapa falan hikayesinden sonra iptal ettiler. Sonra aradım bu meseleyi buralarda tahmin ettiğim gibi bir zorlama olaymış. Müşteri hizmeti elemnına sert konuşmadığıma pişman oldum. Enb kısa zamanda TTNET den başka bi firmaya gececem.
  • Devlet ACTA ile telif sahiplerini korurken Tüm internet kulanıcılarının haklarını umursamıyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.