Şimdi Ara

Lütfen muhabbet kuşım hakkında yardım acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce çift olarak aldığım muhabbet kuşlarından dişi olann ceresi ilk geldiğinde koyu kahverengiyken açık maviye döndü ortası sadewce kahverengi olarak kaldı aldığım yer değişebilceğini ama bişey olmadığını söyledi ama durduk yere olduğunu düşünmüyorum bilgisi olan varsa acil yardımcı olabilir misiniz lütfen şimdiden teşekkürler

• Acık mavi de olabiliyor disilerin ceresi sorun yok bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS-Deniz

Acık mavi de olabiliyor disilerin ceresi sorun yok bence :)

ilk geldiğinde çok koyu bir kahverengiyken bianda dönmesi garibime gitti ve yuvalığa hiç gitmiyor dişi ve çoksaldırgan bugün erkeğin kuyruğu ağzındaydı sizce napmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurtemurhan -- 4 Temmuz 2012; 1:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurtemurhan

quote:

Orijinalden alıntı: NDS-Deniz

Acık mavi de olabiliyor disilerin ceresi sorun yok bence :)

ilk geldiğinde çok koyu bir kahverengiyken bianda dönmesi garibime gitti ve yuvalığa hiç gitmiyor dişi ve çoksaldırgan bugün erkeğin kuyruğu ağzındaydı sizce napmalıyım

üreme dönemindeyken kahverengi olur.yakında yine kahverengiye dönüşür merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurtemurhan

10 gün önce çift olarak aldığım muhabbet kuşlarından dişi olann ceresi ilk geldiğinde koyu kahverengiyken açık maviye döndü ortası sadewce kahverengi olarak kaldı aldığım yer değişebilceğini ama bişey olmadığını söyledi ama durduk yere olduğunu düşünmüyorum bilgisi olan varsa acil yardımcı olabilir misiniz lütfen şimdiden teşekkürler

Sorun olduğunu sanmıyorum bazen cere renkleri değişir öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok açık soru lütfen yardım?
    10 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar bi yardım lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.