Şimdi Ara

Mount & Blade Yapımcılarından Yeni Oyun: Caribbean

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•    Türk oyuncularının göz bebeği Mount & Blade'in alt oyunlarından Ateş ve Kılıç(With Fire and Sword)'ın yapımcısı Snowbird Game Studios, yeni projesini duyurdu. Snowbird Studios, Caribbean ile birlikte bizleri Karayipler'e götürmeye hazırlanıyor

Aksiyon - RPG olarak tanımlanan Caribbean'ın yapımında Türk oyun stüdyosu TaleWorlds de, Snowbird Studios ile yakın ilişki içerisinde yardımda bulunacak. 17. yüzyıldaki korsanlardan birini canlandıracağımız oyun, açık dünya oynanışına sahip.

Sonbahar 2012'de PC'ye özel çıkması planlanan Caribbean'in temel özellikleri şu şekilde;

- Aksiyonun ortasına dalabileceğiniz gerçek zamanlı, kolay kontrol sistemiyle donatılmış deniz savaşları.
    - Hem ekibinizi, hem de filonuzu geliştirmek için detaylandırılmış düzenleme seçenekleri.
    - Kuşatma sistemiyle birlikte kale, liman veya şehirleri ele geçirebilme imkanı.
    - Çeşitli saldırı seçenekleri.
    - "Random Event" sistemiyle birlikte yolculuk sırasında rastgele seçenekler çıkarıp, oyuncuya kaderini çizme imkanı. 
    - Büyük ve tehlikeli dünyasıyla gerçek bir 'Karayip' atmosferi.
    - Deniz ve kara savaşlarının bulunduğu çeşitli multiplayer modları.

• Hadi bakalım.Merakla bekliyoruz.MB gibi bir oyun olur inşallah.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fire and Sword, Napolenic War. Warband, bide bunu birleştirip 2yi yapsalar tadından yenmez.

• Piyasada böyle oyun var mı bilmiyorum, hiç oynamadım fakat bu fikir bana göre gerçekten harika bir fikir. Eğer bu tarz denizde geçen, gemimizi kontrol ettiğimiz, tayfalar oluşturduğumuz oyun oynayan arkadaşlar varsa lütfen burada önersinler çok oynamak istiyorum. Ayrıca Snowbird Studios'a da kolay gelsin emeklerinin karşılığını alırlar inşallah.

• oyunda sadece gemilerlemi oynıyacaz yoksa adamımızla adalardada gezebilecekmiyiz ?

• Empire total wardaki deniz savaşları böyle olurmu diye oynarken düşünürdüm oluyomuş demekki merakla bekliyorum

• İçeriği, atmosferi ve karakterleri daha özenle yaparlarsa efsane olur. Bahsettikleri özelliklerin kara versiyonu M&B serisinde mevcuttu. Teknik açıdan elbette daha iyi olacaktır ama içeriği de bu sefer daha dolu bekliyorum. Sevdiğim firmalardan kendileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: duzah

Piyasada böyle oyun var mı bilmiyorum, hiç oynamadım fakat bu fikir bana göre gerçekten harika bir fikir. Eğer bu tarz denizde geçen, gemimizi kontrol ettiğimiz, tayfalar oluşturduğumuz oyun oynayan arkadaşlar varsa lütfen burada önersinler çok oynamak istiyorum. Ayrıca Snowbird Studios'a da kolay gelsin emeklerinin karşılığını alırlar inşallah.

sid meier pirates adlı oyun var kardeş tavsiye ederim çok güzel bir oyundur.

• Güzel olacak gibi merakla bekliyorum

• türkçemi olacak acaba bide savaş atmosferi mb kadar iyi olurmu olmazmı diye şüpheliyim
  • helal olsun turk oyun sektorunun lıderı konumundalar şu an önleri açık olsun
  • Türk zekası böyle birşey işte..
  • İlginç. Anlaşılan o ki oyunun yapımcıları kendi alanlarında tek örnek olacakları projelerde yer almak istiyor.
  • Bu şirkete verdiğim her kuruş analarının ak sütü gibi helal olsun..

• Yine güzel bir Türk oyunu geliyor. Beklmedeyiz...

• SÜper oldu bu süper

• beyler oyunu snowbird studios yapıyor oyun talewords altında değil fakat talewords da yardım edicek.

yani oyun türk yapımı olmayacak. snowbird ' in oyunu olacak.
    eğer yanlış bildiğim bir şey varsa uyarın beni.

• Mount and Blade güzel bir oyundu. Ama grafikleri kötüydü. Fazla bir geliştirme yapmadan bir sürü ek paket çıkardılar. Şimdi de yeni bir oyun yapıyorlar. Önce şu MB'yi doğru düzgün yapsınlar.

• oynanışı geliştirip Grafikleride biraz yenilerlerse "skyrime bile rakip olur belki"

• Abartıldığı kadar güzel bir oyun değil. Grafikler kötü, etkileşim zayıf ve senaryo namına hiç bir şey yok. Kontroller de son derece hantal. Ama kendileri ve yandaşları sağa sola İngilizce ve Türkçe yorumlar bırakarak zorla "harika" yapmaya çalışıyorlar. Yersen tabii.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.