Bildirim
Bu gece LPG de indirim. 03.07.2012
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Güzel haber.Yaz tatili boyunca inşallah fiyatlar hep böyle olur.İyice gezeriz artık.
Merak ettim bende ne kadar indirim olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç krş indirim olacak kaç krş -
Benzine indirim istiyoruz lpg'den önce... -
Ne kadar olacak acaba? -
tamda bugün brc ile anlaştım haftasonuna kadar montajı yaptırıp önümüzdeki hafta uzun yola gideceğim
edirnede zaten heryerde 2,30 tl olmasına rağmen po'da kampanya ile 2,08'e satılıyor şu anda. 1,90 civarına düşse km. de 20 kuruş civarı yakmak nasıl bir duyguymuş görsem
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ehh yeter be ben de lpg ye geçeceğim. 1.90 gördümdü 4 liraya benzin alırken. Dokunmuştu, hele benimki ile aynı arabanın 2 liradan ucuza yakıt alırken gördüğümde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
az önce depoyu 32 lt ile fulledim yaaa :( tühhh . sağlık olsun ne diyelim artık -
Benzine geldi ama dizele gelmedi hala -
Ben dün 1.89'dan fulledim.
Full gecikmiş bu indirimde. -
dizel e nezaman gelcek acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
Ehh yeter be ben de lpg ye geçeceğim. 1.90 gördümdü 4 liraya benzin alırken. Dokunmuştu, hele benimki ile aynı arabanın 2 liradan ucuza yakıt alırken gördüğümde.
Çok eski konunuz vardı. O aklıma geldi. Babanız kızıyordu sanırım.
Ben olsam gizli gizli taktırırdım. Kızarsa kızsın. Aradaki fark az buz değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
quote:
Ben olsam gizli gizli taktırırdım. Kızarsa kızsın. Aradaki fark az buz değil.
Aynen. Bayıldığımdan takmıyorum çünkü. Modifiye vs olsa anlarım ama ekonomi amaçlı bir şey ve çok ciddi ekonomi sunuyor. 1 yılda bile o kitin parası çıkar.
Yüzde 10 söylentisi duydum inşallah doğrudur tatil öncesi -
Şuan LPG'nin tasarufu; %35 den %50 lere çıktı.
Ankarada %60 falan olmuştur -
İnternette aradım.Böyle bir bilgi bulamadım.Boşuna seviniyor olmayalım?
full ün sitesinden baktım bizim maltepedekinde 1,89 a düşmüş görünce bayram ettim tamda tatil öncesi harika oldu cuma günü fulleyip Allah ın izniyle yola çıkıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
quote:
Ben olsam gizli gizli taktırırdım. Kızarsa kızsın. Aradaki fark az buz değil.
benim babamda öyl,e lpg izin vermiyor, gizli gizli taktırılır da, avmye girerken güvenlik görevlisi arabada lpg var giremezsiniz dediğinde babama ne derim
-
Trakyada hep 2.30 civari aygaz. 2 civarina aygaz goren var mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Devils_
Güzel haber.Yaz tatili boyunca inşallah fiyatlar hep böyle olur.İyice gezeriz artık.
Merak ettim bende ne kadar indirim olacak?
ben gezemiycem araba cort olduotomobilden aşırı derece iyi anlayan varsa bana ulaşsın
Benzer içerikler
- akü zayıfsa ne olur
- direksiyonu tam çevirince gelen sürtme sesi
- polo 1.2 trendline
- peugeot bipper otomobil ruhsatlı varmı
- fuzul oto
- byd tang türkiye fiyatı
- zes şarj istasyonu fiyat
- audi q4 fiyat listesi
- terramar fiyat
- byd araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X