Şimdi Ara

MODİFİYECİNİZ - Kapak Kesimi - Karbon Kaplama - UV boyama - Anakart Renklendirme - Dijital Baskı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
16
Favori
9.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    12 KASIM İTİBARİYLE EVDEKİ İNTERNETİM YENİLEME DOLAYISIYLA KAPALI TELEFONDAN ULAŞINIZ

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır verdiğim bu hizmetleri (pm yoluyla vs) konusunu açıp sizlere sunmak istedim.

""http://forum.donanimhaber.com/m_57263923/tm.htm BU KONUDA GÖRMENİZ GEREKEN BÜTÜN RESİMLER MEVCUT KENDİ YAPIMIM. "" Dahası zamanla eklenecektir.

Telefonla iletişim: 0506 915 62 44

Adres: Pınarbaşı mahallesi Ark Sokak 21/9 Keçiören Ankara

Keçiören veya Kızılaydan Elden teslim imkanı vardır.

Buluşma Saatleri:

Haftaiçi : öğlen 11buçuğa kadar keçiörende yada akşam 5buçuk gibi kızılay necatibeyden

Haftasonu : pazar yada cumartesi değişkendir. keçiörenden alınabilir.

PARAYI 10 TL YE KADAR PEŞİN 10 TL ÜSTÜNÜ 4/3 ÜNÜ PEŞİN KALANI TESLİMATTA ALIYORUM - BEĞENMEMENİZ HALİNDE GARANTİ VERİYORUM ÜRÜNÜ YOLLARSINIZ YENİDEN YAPAR GÖNDERİRİM -

Adresinize pleksi kargolanır.

Sprey uv boya veya şırınga ile miligram olarak sıvı şeklinde yollanır.

Ufak çaplı işlerde ihtiyacım olduğu zaman ödemeyi vodafone tl olarak kabul edebilirim.

Kargo size aittir.

Bizden Hizmet Alan Kişiler - Ve referans konuları (yapılan işlerin fotoğrafları)

mertov - Kapak Kesim ve Pleksi Montaj (yapıştırmalı özel fiyat alınız) - Referans Ilanı Ve Fotoğrafları

piratemad - Plexiglass ve Dijital Baskı - Referans Ilanı Ve Fotoğrafları

TheRevolutionist58 - Kapak Kesim, pleksi montaj, grill boyama, fan boyama, pci ve 5.25' tutacak boyama, anakart renklendirme - Referans Ilanı Ve Fotoğrafları

Verdiğim Hizmetler.

Yan kapak kesimi - Resim 1 - Resim 2 - Resim 3

Plexi kapak yapımı - Resim 1 - Resim 2 - Resim 3

Sharkoon Uv neon 30cm boyunda 2li tak çalıştır : - Resim 1

Şerit Led 30m Boyunda Tak Çalıştır (Kırmızı, Mavi, Beyaz) : Görsel

Kasanın alt ve üst kısmına fan yerleri açma - Resim 1 - Resim 2

Kabloları arka panele atmak için kasa içi delik açma - Resim 1 (orjinal) - Resim 2 - Resim 3

Pleksi üstüne resim çizme(ışıklandırmada parlıkcak şekilde) - Örnek 1 - Örnek 2

Full veya kısmi karbon kaplama - Resim 1 - Resim 2 - Resim 3 - Resim 4 - Resim 5

Dijital baskı (yapıştırmalı) 4 renk baskı yada tek renk folyo kesim isterseniz pc komple alev vs gibi resimlerle yada stickerlarla kaplanır (karbon yerine istdiğiniz resim veya desen)

Fan Boyama - Örnek 1 - Örnek 2 - Örnek 3

Plastik tutucu boyama (pci slot tutucuları veya 3.5'yuva tutucuları) - Resim 1

Pci slot panelleri boyama (yakında resmini eklicem) - Resim 1 (sağdaki uzunlar) - Örnek 2

Anakart Renklendirme (Kondanstatör boyama, pci ve pci-ex slot boyama, kuzey köprüsü boyama) (garanti dışı bırakmaz ıslak mendille bile silinebilir) - Örnek 1 - Örnek 2

Soğutucu blok boyama (örneğin stok soğutucu kullanıyorsunuz uv boyayıp renklendirebilir)

Modcular için U fitil : Örnek 1 - Örnek 2

NOT:

Boyamaların hepsi önce astar sonra boya olarak yapılmaktadır.
    Kesimlerde Dremel kullanılmaktadır.

Anakart renklendirmede kullanılan uv boya renkleri:

Yeşil (boyayınca sarı gibidir uv ışık altında yemyeşil)
    Turuncu her zaman turuncu
    Magenta (Kırmızı)
    Yeşil (pek tavsiye etmem)

Standart fiyatlar: (detaylı istekler için fiyat alınız)

Dijital baskı renkli : 1mkare ve altı 20lira (karbon yerine bunla kaplanabilir kasa - fiyat alınız) (iç mekan baskı fiyatı farklıdır)

Tek renk folyo desen kesim : 1m x 60cm ve altı 15lira (kasaya yapıştırabilir fiyat alınız)

Yan Kapak Kesimi : 15 TL

Pleksili Kapak Yapımı (kesip pleksi montajı) : 45 TL (pleksi benden olursa)

Sadece Pleksiden Kapak Yapımı : 35 TL (montaj yerinin yanı kasa yanlarının şerit halinde karbonla kaplanması dahil)

Sharkoon Uv neon 30cm boyunda 2li tak çalıştır : 35TL

Şerit Led 30m Boyunda Tak Çalıştır (Kırmızı, Mavi, Beyaz) : 18TL

Fan bölmesi açma: 10 TL (Izgara Hariç)

Karbon Kaplama : 40 TL (Full tower kasalar için ölçüye göre fiyat artabilir küçük bir ihtimal) ( Ön Panel Hariç)

Sadece yan kapak Karbon Kaplama : 18 TL

Pleksi üstüne resim çizme : Resme göre fiyat değişir özel fiyat alınız

Kablo saklama deliği açma : 7 TL

Fan Boyama (Ultra Viole - Neon Boya): 4 TL Tanesi (12cm fan üstü özel fiyat alınız)

3.5' plastik yuva tutucu boyama : 2 Tl Tanesi

Pci ve Pci-ex Yuva tutucu boyama : 1.5 TL Tanesi

Anakart Renklendirme : 10 TL

Soğutucu blok boyama : 7 TL Tabanını boyamıyorum lütfen teklif etmeyin. (stock fan fiyatıdır diğerleri için fiyat alınız)

Pci slot arkalık boyama : 2 TL tanesi

U fitil : 1 kasa için toplam 1.5 - 2metre arası gidiyor bunun için 5tl istiyorum isterseniz direk fitili yollarım isterseniz kesilmiş kapağı vs verin uygulayıp geri vereyim karar sizin.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 29 Aralık 2012; 23:56:00 >

• hayırlı satışlar hocam aradığım ürünler var sende bana uv neon lazım birde delikli saç pm atarım bi kaç güne bende ankaradayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

hayırlı satışlar hocam aradığım ürünler var sende bana uv neon lazım birde delikli saç pm atarım bi kaç güne bende ankaradayım

Teşekkürler

Tabi hocam yardımcı olurum pm atarsın müsait zamanında ;)
  • Kardeş hayırlı satışlar inşallah 1 ay içinde bir görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekarakurt

Kardeş hayırlı satışlar inşallah 1 ay içinde bir görüşelim

Saolun
    Tabi memnuniyetle yardımcı olurum
  • Ben bu ilanı çok sevdim. Arkadaşın ödeme konusunda gösterdiği duyarlılık beni duygulandırdı diyebilirim. Fazlasıyla mütevazi bir yaklaşım sergilemiş. Umarım bu işten hakettiğin parayı kazanırsın.
  • musterim olan bir abimizin yaninda keciorendeyim su an ankara ya gore daha sakin bir mevki

arkadasimizin fiyatlari iyi eli yatkin olmayip bu islere meraki olanlar kacirmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Ben bu ilanı çok sevdim. Arkadaşın ödeme konusunda gösterdiği duyarlılık beni duygulandırdı diyebilirim. Fazlasıyla mütevazi bir yaklaşım sergilemiş. Umarım bu işten hakettiğin parayı kazanırsın.

Tesekküler hocam elimden geldiğince güzel bir sunum yapmaya çalıştım.
    Fiyat konusunda diceğim şudur ki hem parada gözüm yok hemde fahiş fiyatlar vermek bana göre değil atıyorum 5-6cm lik plastik boyamaya 10lira yada 5 lira istemek ayıptır... Uzun zamandır yaptığım bir iş fakat ilanı açmak bu güne kısmetmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

musterim olan bir abimizin yaninda keciorendeyim su an ankara ya gore daha sakin bir mevki

arkadasimizin fiyatlari iyi eli yatkin olmayip bu islere meraki olanlar kacirmasin

Teşekkürler saolun zaten o yüzden fiyatlar uygun

• fiyatlar gayet iyi gözüküyor

hayırlı satışlar
  • güzel abim öncelikle hayırli işler..

ana kart renklendirme çok başarılı ve cok cüzi bir üçretle yapıyorsun sana yakın olsam kasayı alır gelirdim

ya renklerndirme malzemeleri hakkında bilgi verirmisin biraz anlatırmısın sorun olmaz sa

• quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

fiyatlar gayet iyi gözüküyor

hayırlı satışlar

Teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: DOGACCANKIR

güzel abim öncelikle hayırli işler..

ana kart renklendirme çok başarılı ve cok cüzi bir üçretle yapıyorsun sana yakın olsam kasayı alır gelirdim

ya renklerndirme malzemeleri hakkında bilgi verirmisin biraz anlatırmısın sorun olmaz sa

Teşekkürler

Anakart renklendirme için kasayı yollamanıza gerek yok zaten böyle çalışmıyorum sadece anakart ı yollamanız yeterli tabi kasayla yollayana yok demem orası ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

fiyatlar gayet iyi gözüküyor

hayırlı satışlar

Teşekkürler.

quote:

güzel abim öncelikle hayırli işler..

Teşekkürler

Anakart renklendirme için kasayı yollamanıza gerek yok zaten böyle çalışmıyorum sadece anakart ı yollamanız yeterli tabi kasayla yollayana yok demem orası ayrı

Teşekkürler

hocam hangi malzemelri kullanıorsun bilgi verirmisin ?

• quote:

hocam hangi malzemelri kullanıorsun bilgi verirmisin ?

Malesef bilgi veremeyeceğim takdir edersiniz ki bu benim işim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 3 Temmuz 2012; 19:41:14 >
  • pm gönderildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

pm gönderildi

cevaplandı
  • mesaj kalsın.
  • güzel işçilik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

güzel işçilik...

teşekkürler

Şerit led satışımız başlamıştır konuya görseli ve fiyatı eklendi.

sattığım ürünler kesinlikle tak çalıştır durumdadır hiçbir zahmeti yoktur soketleri adaptörleri fiyatlara dahildir
  • Dostum herkesi tebrik etmem ama harbi güzel herşeyini beğendim kıskandım ama benım tekniğim makyaj değil güç :) yani sahine ferrari motoru takarım sende sahini ferrari gibi gösteriyorsun ama tekniğini beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PWT -- 9 Temmuz 2012; 22:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErknOzyurt

Dostum herkesi tebrik etmem ama harbi güzel herşeyini beğendim kıskandım ama benım tekniğim makyaj değil güç :) yani sahine ferrari motoru takarım sende sahini ferrari gibi gösteriyorsun ama tekniğini beğendim

şahin olursa ferrari yaparız gerekirse ferrariyi uzay mekiği :)

teşekkürler yorumunuz için
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.