Şimdi Ara

INDESIT Çamaşır Makinası GERÇEK KULLANICI İNCELEMESİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
36.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam daha nice yıllarda kullanırsınız inşşalh bu arada inanmıyorum ben bu konunun açıldığı günü daha dün gibi hatırlıyorum burdaki o kavgaları olayları :) zaman gerçekten su gibi geçiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten tebrik ediyorum ilk günkü gibi makineniz.Ben de burda uygun görünce almıştım. Benimkinde bayağı bir paslanma oldu banyoda olmadığı halde . Deterjan kısımının alt tarafı bayagı paslandı. Sağ altta da var pas .Bir kere kartı yandı ama o elektriksel bir sorundu bulunduğumuz bölgede voltaj problemi var. Makine çok sesssiz diyecek laf yok . Ama kaporta konusunda pek güvenemedim.
  • Forumda malum kişiler belli kendileri hangi makineyi kullanırsa o iyidir diğerleri cırttır şakşakçıları da arkalarından koşar kaldı ki kendisi de satıcıymış bunu geçte olsa öğrendim kendilerinin kötülediği markalardan biri olan hoover vt 1012 çamaşır makinesi aldım daha kurulmadı ancak beni en az 10 yıl götüreceğini düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

    Forumda malum kişiler belli kendileri hangi makineyi kullanırsa o iyidir diğerleri cırttır şakşakçıları da arkalarından koşar kaldı ki kendisi de satıcıymış bunu geçte olsa öğrendim kendilerinin kötülediği markalardan biri olan hoover vt 1012 çamaşır makinesi aldım daha kurulmadı ancak beni en az 10 yıl götüreceğini düşünüyorum.

    Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. Aslında söyledikleri doğru evet çok da kaliteli değiller. Ama şu da var. Şimdi indesit i ele alalım. 9 kg 1000 devirli makinesi 800-900 TL ye bulunabiliyor. Ama bir de önerilen kaliteli markalara bakalım 9 kg bir ürün 1500 TL en az. Şimdi evet bu ürün kalitesiz ama fiyatı da uygun tercih edilebilir yerine almayın yaklaşmayın tarzı ön yargılar mevcut. Tabii ki beyaz eşya çok önemli ürünler.Ancak ben istediğim özellikte ve uygun ürün bulduysam ve bütçem sınırlı ise tercih ederim en azından gittiği yere kadar kaliteli markanın 5 kg makinesi yerine kalitesiz markanın 9 kg makinesini kullanır yine kârlı çıkarım. Ama bütçe yetiyorsa tabii ki neden ucuz ürün alalım Kı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apollo Reis

    Dağılıp patlamasını bekleyenleri maalesef üzüyor bu makina.
    Evde temizlik hastası eşim ve birbirinden titiz kız evlatlarım ve bir hayli paspal oğlan var.
    Makina günde 2 sefer tam kapasite çalışıyor ve Tertemiz pürüpak yıkayıverip üstüne süper sessiz ve dengeli bir şekilde sıkma işlevini muazzam yerine getiriyor.

    Parasına göre bu kadarmı kaliteli olur bir makina, MAŞALLAH harbiden tıkır tıkır çalışıyor kerata.


    Güle güle kullanın sizin aldığınız fiyata 5 kg 600 devirli Makineyi zor alırken siz 9 kg 1200 devirli Makineyi yarı fiyata denk getirmişsiniz. Yani en azından uzun süre dayanmasa bile 6-7 yıl kullansanız yine kârlı çıkıyorsunuz. Ben de bütçem yettiğince en iyisini almaya çalışan biriyim. Ama çok uyguna aradığım özelliklerde ürün bulduysam alırım tabii ki.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pahalı markalardan sadece çamaşır yıkama almak yerine bu markadan hem yıkama hem kurutma alsam mantıklı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makinenin yıkama sınıfı A mı B mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndesit’in sitesinde bir makine bakmıştım yıkama performansı B olarak verilmiş nedense, oysa ki bir çok farklı yıkama tekniği geliştirmişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 9 kg lik bir modelini almıştım 480 liraya 4.5 senedir hala ilk günkü gibi kullanıyorum yıkamasıda çok güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayın arkadaşlar. 6 yılda makine bu halde. şikayette bulundum, bugün aradılar ve paslanmamaya karşı 1 yıl garanti verebiliyorlarmış. malının arkasında durmayan bir marka.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: zelim_han

    almayın arkadaşlar. 6 yılda makine bu halde. şikayette bulundum, bugün aradılar ve paslanmamaya karşı 1 yıl garanti verebiliyorlarmış. malının arkasında durmayan bir marka.




    Bu nedir yarabbi

    Titanik bile daha iyi durumdadır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu konuyu dün gibi hatırlıyorum ya. Makine ne hale gelmiş öyle. 5 yıl su içinde beklese bu kadar paslanmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıl bitti, maşallah hala ilk günkü gibi mutlu mesut takılıyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.