Şimdi Ara

Project Glass'ın fotoğraf ve video konferans becerilerini sergileyen yeni bir video yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Project Glass'ın fotoğraf ve video konferans becerilerini sergileyen yeni bir video yayınlandı






     Google, I/O etkinliğinin açılış konuşmasında katılımcılarla ayrıntılarını paylaştığı Project Glass için yeni bir video yayınlandı.




    Yayınlanan yeni videoda gözlüğün fotoğraf çekme ve video konferans özellikleri üzerinde duruluyor. Gün ışığı ve aydınlık ortamlarda oldukça başarılı bir fotoğraf performansı sunan gözlük video konferans konusunda da oldukça yetenekli görünüyor. Güçlü bir GPU'ya ve yüksek ram miktarına sahip olacağı belirtilen Project Glass'ın bir güneş gözlüğü kadar hafif olduğunu da belirtmekte fayda var.





    Henüz tam olarak kendini gösterebilmesi için zamana ihtiyacı olan gözlüğün fotoğraf ve video konferans dışında ne gibi işler yapabileceğini ilerleyen dönemlerde göreceğiz.







     









  • Gerçek mi şimdi bu? Kullanmadan inanmam :)

  • Bu adamlar pazarlama işini iyi yapıyorlar. Videodaki gibi değilde benim gibi motosikletiyle geziye çıkan ve her anı kaydetmek isteyen aynı zamanda canlı canlı diğer arkadaşlarla konferans tarzında geziyi paylaşıp onlarıda ortak etmek isteyenler için süper bir ürün. Birde güneş gözlüğü olarak neden tasarlanmamış acaba? Fiyatı uçuk olsa bile endişelenmeye gerek yok. Çinli kardeşler gerekeni en kısa zamanda yapacaktır :-)

  • 1.10dan sonra bebek ciddi bir çirkinleşme yaşadı. :D ehehehe

  • keşke bu project glass haberleri bir başlık altından verilseydi.
  • Video çok iyi olmuş google bu fotoğraf ve video konferansından başka çok daha iyi şeyler ekleyebileceğini düşünüyorum.Çıplak gösterme dışında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ment877

    Gerçek mi şimdi bu? Kullanmadan inanmam :)


    Admin pls ip ban at...

  • apple buna da dava açarsa şaşırmam. bizim prototip için çizimlerimiz var gibi bir laf eder.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkt

    quote:

    Orijinalden alıntı: ment877

    Gerçek mi şimdi bu? Kullanmadan inanmam :)


    Admin pls ip ban at...


    Sen kendini banla bence. Bizde rahat edelim. Ona buna laf yetiştirmeyi bırakıp insan olmayı denemelisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ment877 -- 30 Haziran 2012; 18:29:15 >
  • Bulunmaz nimeti bulmuş Google, eskiden sadece bilim kurgu filimlerinde olur ancak derdik. Bunu başardıktan sonra elbet kat be kat gelişecektir. 5 sene sonra bambaşka bir hal alacak olsa gerek.

    Şimdi herkesin elinde bir telefon, 10 sene sonra herkeste buna benzer gözlükler olacak ve doğal karşılayacağız. Annem babam derdi bizim zamanımızda bile herkesin evinde televizyon yoktu, düşünürdüm nasıl olmaz diye, sanki çok eski zamanmış gibi ama ben bile diyorum 10 sene önce şunlar şunlar yoktu diye. Bize de diyecekler bu gözlükler olmadan önce ne yapıyordunuz diye.
  • Şuan için kamerası olan bir gözlük, ilk çıkan videodaki hali almadıkça ben çıktı demem bu projeye.
  • Fena değil daha da gelişecektir tabi bu videoda sadece konferans ve kamera özelliklerine değinilmiş diğer özelliklerde yavaş yavaş gün ışığına çıkacaktır sonuçta içerisinde çift çekirdekli bir işlemci, ram, gpu gibi bildiğimiz akıllı telefon donanımı barındırıyor daha farklı şeyler elbette vardır...

  • Sonra insanlar kanser olsun, ardından amarikan bilim adamları kanserin çözümünü bulup ülkelere milyarlarca ilaç satsın
  • Gizli servisler artık olaylara direk bizim gözümüzden bakarlar.

  • Patent mücadelesi bunlar. Bu teknoloji bi şekilde masaüstünden dizüstünden ve cepten çıkıp elbiseye, göze-gözlüğe ve hatta vücudumuzun içine girecek (Bakınız-Terminator). İlerde birileri bu işe kalkışırsa google , siz giderken ben dönüyordum diyecektir.
    Bu teknoloji sesle bi şekilde zorda olsa kontrol edilebilir ama sinirsel ve düşünsel olarak kontrol edilemediği sürece gözlük olarak kalır.

  • Kameraya sahip bir gözlük yada gözlüğe sahip bir kamera.

  • Kafatasına bu kadar yakından uzun süre yayın yapacak olan wifi sinyali beyin kanserini tetikler.

    Beyin kanserinde hastanın saçları kazınır. Delici bir cihazla kanserli bölgenin üstündeki kafatası alanı delinir ve bu delikten müdahale edilmeye çalışılır. Sonuç alınamazsa küçük boy şarjlı veya elektrikli spiral makinesi ile kafatası kesilir ve sorunlu bölgeye ulaşılır. Ameliyat esnasında doktorun eli titrerse ve bir hata yaparsa felç olmaktan, kör olmaktan tutunda bitkisel hayata girmeye kadar her durum gerçekleşebilir.

    Bazı arkadaşlar çevremizde ki her şey de radyasyon var o zaman onlarda kanser yapıyor diyecekler.

    Arkadaşlar beyine bir karış mesafeden yakın çalışan wi-fi yayını yapan cihazın bıraktığı kalıcı hasar başka hiç bir şeye benzemez. Sakın Bluetooth sinyali ile karıştırmayın o farklı bir şey onun zararı wi-fi dan ~100 kat daha az

    Bunu pürmüz gibi düşünün. Bir karış yakında ki etkisi ile bir karış uzakta ki etkisi hiç bir zaman aynı olmaz. Neredeyse kafa tasına yapışık wi-fi belkide 3G de olacak ve bu durumda iki farklı türde sinyal basan bir cihaz Allah korusun ne deyim.





  • Numaralısı olacak mı? :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx



    Kafatasına bu kadar yakından uzun süre yayın yapacak olan wifi sinyali beyin kanserini tetikler. Beyin kanserinde hastanın saçları kazınır. Delici bir cihazla kanserli bölgenin üstündeki kafatası alanı delinir ve bu delikten müdahale edilmeye çalışılır. Sonuç alınamazsa küçük boy şarjlı veya elektrikli spiral makinesi ile kafatası kesilir ve sorunlu bölgeye ulaşılır. Ameliyat esnasında doktorun eli titrerse ve bir hata yaparsa felç olmaktan, kör olmaktan tutunda bitkisel hayata girmeye kadar her durum gerçekleşebilir. Bazı arkadaşlar çevremizde ki her şey de radyasyon var o zaman onlarda kanser yapıyor diyecekler. Arkadaşlar beyine bir karış mesafeden yakın çalışan wi-fi yayını yapan cihazın bıraktığı kalıcı hasar başka hiç bir şeye benzemez. Sakın Bluetooth sinyali ile karıştırmayın o farklı bir şey onun zararı wi-fi dan ~100 kat daha az Bunu pürmüz gibi düşünün. Bir karış yakında ki etkisi ile bir karış uzakta ki etkisi hiç bir zaman aynı olmaz. Neredeyse kafa tasına yapışık wi-fi belkide 3G de olacak ve bu durumda iki farklı türde sinyal basan bir cihaz Allah korusun ne deyim.


    evimde 24 saat wifi acık kullanıyorum playtsation 3 wifi ile baglı galaxy s2 wifi ile baglı ayrıca etrafımızda vericilerde var telefon vericileri telefonla gorusme yaparken ta nerden cekiyor o sinyal wifidin 500 kat daha guclu bir sinyal ozaman biz olduk yasamıyoruz senin dediğine kalırsa :)





  • Numaralısı var mı?:)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.