Şimdi Ara

BOYALI ARABAYI SIFIR DIYE SATTILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • lk arabamı 2. el almıştım ve bana PERT arabayı haşırt diye geçirmişlerdi. Sonra gittim sıfır, gıcır gıcır Toyota Auris aldım. Sütten yanan misali... gün geldi dere tepe düz gittik eh artık yorduk seni dedik satalım dedik... Satarken bir şey karşıma çıktı, O da ne.. ön sol kapımda boya var... Yok canım, arabam sıfır benim, kayıtlara bakabilirsiniz.

    Kayıtlarda yok, servis hizmetlerinde yok, ama kapıda boya var. Şu mikron ölçüm cihazı yalan söylemezmiş. Sonra senaryo ne çıktı dersiniz, araba tırdan indiriliyor, bir şekilde hasar görüyor, o plazada kapı komple boyanıyor... Satın alırken haberim olmuyor...
    Aracın kapısının boyandığına dair resmi yazıyı bu gün alacağı. Sizlerin öneri ve tavsiyeleriniz neler olabilir.


    Toyo, toyota, toyo toyota çıkarım seninle her yola...

    Sizce bu noktadan sonra ne yapmalıyım...



  • bişey yapamazsın. hocamın arabası gelirken tırda gelirken taş değimişti. exper çağırıp 3bin tl ucuza almıstı zamanında. Ama sizin aldıgınız bayi çaktırmadan size satmıs.
  • Geçmiş olsun çok lanet bir durum yapacak birşey yok bir kapı boyasından dolayı 250 300 tl aşağısına satın aracı olsun bitsin bence..
  • hangi bayiden almıştınız aracı? En azından teşhir etmiş olun. Bir de yumuşak bir dille anlatın durumunuzu, belki bir şekilde telafi imkanı sunarlar, ücretsiz bakım vs. gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.