Şimdi Ara

Microsoft, Windows 8 yükseltme planlarını detaylandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj






  • Sonbaharda çıkması beklenen Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 8 için uygulanacak yükseltme planları da yavaş yavaş belli olmaya başlıyor.




    ZDNet sitesinin haberine göre Microsoft, Windows 7, Windows Vista ve Windows XP'den yapılacak yükseltmelerle ilgili detayları yazılım ortaklarıyla paylaştı. Yükseltme programında Windows Vista ve Windows XP'nin de dahil edilmiş olması Microsoft'un geçişleri hızlandırmak istediğini gösteriyor.




    Bu ay gönderilen rehbere göre Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic ve Windows 7 Home Premium ürünlerinden Windows 8'e, Windows ayarları, kişisel dosyalar ve uygulamalar korunarak geçiş yapılabilecek.




    Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional ve Windows 7 Ultimate sürümleri de yine Windows ayarları, kişisel dosyalar ve uygulamalar korunarak Windows 8 Pro'ya geçiş yapabilecek.




    Windows 7 Professional ve Windows 7 Enterprise sürümleri Windows ayarları, kişisel dosyalar ve uygulamalar korunarak Windows 8 Enterprise sürümüne geçiş yapabilecek. (Yazılım sigortası ile toplu satın almalarda geçerli)




    Windows Vista SP1 sürümü, Windows 8'e kişisel dosya ve verileri korunarak geçebilirken Windows Vista sürümü sadece kişisel verileri koruyabilecek.




    Windows XP SP3 ve üzeri sürümler sadece kişisel dosya ve verileri korunarak yükseltme yapabilecek.




    Yükseltme farklı diller arasında olacaksa Windows ayarları, kişisel dosyalar ve uygulamalar korunamayacak. Windows 8 Kurulum dosyası ile yapılacak farklı dilde Windows 8 yüklemesinde ise kişisel veriler korunabilecek. Çapraz mimari yükseltmesi de mümkün değil.




    2 Haziran-31 Ocak tarihleri arasında satın alınacak bir Windows 7 PC'si ise 14.99$ karşılığında Windows 8 Pro sürümüne terfi edebilecek.

     








  • Peki 2 hazirandan önce windows7 alanların durumu nedir, yükseltme için ne kadar ödeyecekler?

  • Bill Gates kumda oynarken Steve Jobs Xerox'dan aldığı grafik arayüzlü işletim sistemi üzerinde çalışıyordu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bill Gates kumda oynarken Steve Jobs Xeroxdan aldığı grafik arayüzlü işletim sistemi üzerinde çalışıyordu.


    Bu ne gereksiz bir yorumdur?
    Eksileyip amacınıza ulaşmanıza yardım etmeyeceğim...

  • windows 7nin her RC sürümünü ayrı yüklüyordum bilgisayarıma.. ama windows 8in final sürümünü yüklemek için bile bir müddet beklemeyi düşünüyorum.. o kadar da kullanışlı olduğu düşüncesinde değilim..

  • Bu DH Misafiri bence DH adminleri :)

    Misafir hesabı kapanmalı boşu boşuna kirlilik yapıyor haberlere.

    Yorum yapmak isteyen üye olsun yapsın yorum ADAM gibi

  • Xerox dan çaldığı deseydin kısmen doğru olurdu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bill Gates kumda oynarken Steve Jobs Xeroxdan aldığı grafik arayüzlü işletim sistemi üzerinde çalışıyordu.


    Bu dediğine Steve Jobs bile bi tarafıyla gülerdi eminim. Fanboyluk nelere kadir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet-79

    Peki 2 hazirandan önce windows7 alanların durumu nedir, yükseltme için ne kadar ödeyecekler?

    Ben de Win7 alalı 2 yılı geçti eğer 15$'a pro sürümüne geçilebiliyorsa hemen geçelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bill Gates kumda oynarken Steve Jobs Xeroxdan aldığı grafik arayüzlü işletim sistemi üzerinde çalışıyordu.


    Senin beyninde sende misafir bence , yoruma bak hizaya gel.

  • yazmak istemiyorum ama yaşların el vermediği için hatırlamıyorsunuzdur. Apple I ve 2 yapan kişi Steve Wozniak'dır. Steve Jobs ilk tanıştıklarında Atari firmasıdan oyun siparişi aldığını bunu yapması halinde yarı yarıya paylaşacaklarını söyler ama aldığı paranın 8'de birini vererek Wozniak'a ilk golünü atar. Bilgisayarları yapan Wozniak Steve tarafında hile hurda ile appledan atılır Daha sonra kendisinide kovarlar firmadan :). apple işletim sistemi berbat olduğu için apple kovduğu Steve ve yeni firması Next ile geri alır. Apple Microsoft'a açtığı hiç bir davayı da kazanamamıştır, bu da ayrı bir konu. ilk pencereli işletim sistemini, mouse u apple yaptığı gerçeğe dayanmayan saçma iddalardır. hiç bir zamanda ispatlanmamıştır. ilk multi task, gelişmiş grafik entegreli (fat agnus) bilgisayarı ve işletim sistemini(amiga os, workbenc) yapan firma Commodore'dir. apple firması yıllar aşağıladıgı x86 işlemcileri uzunca bir zamandır kendi sistemlerinde kullanarak medet ummakdatır. çok övdükleri ileştim sistmenini tamamen çöpe atarak Next'in unix türevi işletim sistemini bilgisayarlarına port etmiştir.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: redplay

    Xerox dan çaldığı deseydin kısmen doğru olurdu.


    Bill Gates'i yorum çok saçma evet ama Xeroxla Jobs anlaşma yapmıştı, Jobs Xerox'un Apple'dan 1 000 000$ lık hisse almasına izin verecekti ama buna karşılık Xerox'un en son projesi olan bit işlemeli grafiksel kullanıcı arayüzünü Apple mühendislerine Xerox Mühendisleri tarafından gösterilecekti. Başlarda mühendisler yüzeysel olarak gösterdi ama Jobs haklarını biliyordu ve patronlara tam detay haklarını istediklerini söylediğinde mühendisler patron zoruyla ellerindeki işin detaylarını anlatmak zorunda kaldılar ayrıca ilk grafik arayüzlü bilgisayarda Xerox'ta olmayan şeyler vardı: pencereleri üst üste getirebiliyordunuz, ayrıca sürükle bırak (drag&drop) Apple mühendisleri tarafından icat edilmişti





  • quote:

    Orijinalden alıntı: respawn05

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet-79 Peki 2 hazirandan önce windows7 alanların durumu nedir, yükseltme için ne kadar ödeyecekler?
    Ben de Win7 alalı 2 yılı geçti eğer 15$a pro sürümüne geçilebiliyorsa hemen geçelim.



    Şaşırtma Arkaddaşları Öyle Birşey Mümkün Degil Efem Nerde Yaşıyorsunuz ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMidnight

    Bu DH Misafiri bence DH adminleri :)Misafir hesabı kapanmalı boşu boşuna kirlilik yapıyor haberlere.Yorum yapmak isteyen üye olsun yapsın yorum ADAM gibi


    hala aynı tartışma beyenmiyorsan yorum yazmazsın ve yorumları okumazsın bukadar basit biz bile misafir olarak kalmaktan memlunuz? demekki DH içerisinde yılanlarvar bu dünyayı misafirler kurtarıcak içeridekiler batıracak? ünlü bir DH sözüvardır. misafir bizler için önemlideğil kapatın onu, ama misafire herzaman kapımız açık?

  • 32bit işletim sisteminden 64bit işletim sistemine geçebiliyor muyuz?

  • ücretsizse geçebilirim.

  • 14.99$ çok iyi bir fiyat Microsoft adam olacak gibi. İlk kez kullanıcıları düşünüyor diyeceğim ama yalan olacak düşündüğü şey Windows 8'i yaygınlaştırıp tablet piyasasında da egemenlik sağlayabilmek aynı zamanda Windows 7, Vista ve XP'ye daha çabuk destek kesebilmek ve Windows 8'in kısa bir zamanda en yaygın platform haline gelmesini sağlamak aslında bakıldığında daha karlı çıkacak bu işten normalde satamayacağı kadar satış yapacaktır rekora hazır olun derim...

  • Microsoft 2 Hazirandan önce satın alanlara sahip çıkmayarak korsana teşvik etmiştir. Yaşasın korsan!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bill Gates kumda oynarken Steve Jobs Xerox'dan aldığı grafik arayüzlü işletim sistemi üzerinde çalışıyordu.

    Microsoft, Windows 8 yükseltme planlarını detaylandırıyor

    Microsoft, Windows 8 yükseltme planlarını detaylandırıyor




  • windows 8 rtm çıksa da denesek

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.