Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 2, 5.5 inçlik ekranla Eylül'de satışa sunulabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Samsung Galaxy Note 2, 5.5 inçlik ekranla Eylül'de satışa sunulabilir





    Son bir aydır hakkında çok sayıda haber yapılan Galaxy Note 2 için halihazırda Samsung'un çalışmalarını sürdürdüğü ve yılın ikinci yarısında piyasaya süreceği bazı Güney Kore merkezli siteler tarafından aktarılmıştı. Şimdi ise, GSMArena'nın güvenilir bir kaynağı, yeni nesil Note'un taşıyacağı birkaç özelliği doğruladı.

     

    Galaxy Note 2, daha önce de iddia edildiği gibi 5.5 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekrana sahip olacak. Tasarımında Galaxy S3'ten bazı izler taşıyacak ve 5.3 inçlik ilk Galaxy Note modelinden daha büyük bir ekranla donatılmasına karşın genişliği halefine oranla daha düşük olacak. Yani tek elle kullanımı kolaylaşacak.

     

    Güney Koreli üreticinin yılın ikinci yarısını hedef alan akıllı telefonu GSMArena tarafından onaylanmamış olsa da muhtemelen şu özellikleri taşıyacak; 1680 x 1050 piksel çözünürlük, 1.5/2GB RAM, 4G LTE iletişim teknolojisi, 8MP kamera, çift ARM Cortex-A15 işlemci ve ARM Mali-T604 ile donatılan Exynos 5250 çipset.

     

    Galaxy Note N7000, 7-8 ay gibi bir sürede 7 milyon barajını devirmişti. İkinci nesil cihazda bu rakamların katlanması bekleniyor. Galaxy Note 2'nin Apple'ın iPhone 5 akıllı telefonu tanıtılmadan önce, yani Eylül ayında satışa çıkacağı da aynı kaynak tarafından doğrulandı. Bu durumda Galaxy Note 2, IFA 2012 fuarından çok daha önce resmiyet kazanabilir. Ağustos ayında hem yeni Note'u hem de Samsung'un yeni nesil tablet bilgisayarlarını görmeyi umuyoruz.








  • 5.5 inç mi !!! 6 inç olsaydi keske. 5 inç bile çok küçük

  • Giderek artan bir boyut var. Sonu var mı meraklar içindeyim. Bir 5 yıl sonra falan normal smartphone'ler 7-8 inch, Bu tarz yarı tablet telefonlar da 10 inchi bulur herhalde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunewiki

    5.5 inç mi !!! 6 inç olsaydi keske. 5 inç bile çok küçük




    quote:

    ... ve 5.3 inçlik ilk Galaxy Note modelinden daha büyük bir ekranla donatılmasına karşın genişliği halefine oranla daha düşük olacak.
    ...

  • çerçeve yaklaşık 6.5 inç ekran 5.5 inç olur. Onun yerine çerçeve minimuma indirilip ekran büyüse çok güzel olur. Bide kapasitif tuslarda ekranda olsa.. Uygulama sırasında bu tuşlar yok olsa uygulamadan çıkınca butonlar geri gelse tadından yenmez.

  • 5.3 inçlik ilk Galaxy Note modelinden daha büyük bir ekranla donatılmasına karşın genişliği halefine oranla daha düşük olacak.

    Anlamadigim sey neden yazilari düzgün okumuyoruz... Yaziyi dikkatli olkursaniz sadece ekran bölgesi büyüyor ve ebatida daha kücük olacak yaziyor bu gercekden cok güzel. Arkadaslarin yazilarina bakarsak sanki ezbere yaziyorlar.. Yahu önce yazilarini dikkatli okuyun sonra kendi yazdiklarinizi entere basbadan bi gözden gecirin, böyleliklle sacmalamis olmazsiniz... Sözüm meclisden disaridir...

  • Ekran büyüyüp çerçeve küçülecek ve incelecektir. 1680x1050 çözünürlük için 5.5" bile küçük gelebilir o açıdan da düşünün.
    Bu cihaz standart bir telefon da değil, phablet denen telefon+tablet segmentine giren bir cihaz. O yüzden minimum ekran boyut sınırları zaten 5.3" civarından başlıyor.
    S2'den sonraki cihazımın bu olacağı kesin, ama umarım bu dedikodu haberlerinde çizildiği gibi s3 benzeri tasarımla gelmez.
    İlk tasarımının çok daha inceltilmiş şık çerçeveli bir hali daha iyi olur, zira ben son nesil telefonlardan s3'ün de one x'in de tasarımlarını beğenmedim. Aşırı ince çerçeve istiyorum.
  • 10 inç bulur diyor arkadaşım zaten var tablet adam zaten tablet taşıyacağına bunu taşı diyorrrr ne insanlar var yaaa git küçük istiyorsan nokıa 8310 al al sana küçük telefonnnnn

  • Yine şu dandik home tuşu
  • notenin biride olsa kafiydi be :(

  • Samsung Android tabletini aradan çıkartıp buna yüklense bari,tabletinden daha fazla sattığını düşünüyorum.

  • iphone - android phone tartışması başlatmak istemiyorum ama, bir kere bu telefonun iphone 5 ile (yada "yeni nesil" iphone ile) yakın zamanda çıkması hiç bir şeyi değiştirmez, çünkü iphone'un hedef kitlesi ile note'un ki aynı değil... kendim için söylüyorum... bir akıllı telefonda benim için ekran çok çok önemli bir kriter ve bu nedenle kesinlikle iphone'un şu an 3,5" olan ve muhtemelen yeni iphone da ise 4.0" olacak ekranı benim için çok yetersiz... yani bu iki telefonun aynı tarihlerde çıkması birbirine rakip olacağı anlamına gelmiyor... ikisi çok farklı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-mcani -- 29 Haziran 2012; 9:06:45 >
  • Çöp Anrdiod'in über ultra çöp telefonu

  • Bence ekran ellenmemeliydi 5" i korumalıydı Samsung Note konsepti Telefon tablet arası farklı bir segmentti 5" in üstüne çıktıkça tablete doğru gidiyor cihaz...

  • 1680 x 1050 benim monitöre yetiştiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 29 Haziran 2012; 10:22:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Çöp Anrdiodin über ultra çöp telefonu


    Provokasyona hayır!
    Elemanı artılayalım, sıfır yapalım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacarslan -- 29 Haziran 2012; 11:12:27 >
  • galaxy note bile çok büyük. telefon olarak uanında taşıyamaz insan bunu.. elime alıp kulağıma götürdüğümde bile komik duruyor.. ki sanırım bunu telefon diye satmazlar sanırım... artık bu boyut ve ebatlarda tablet diye satsınlar bi zahmet...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zamannnnn

    5.3 inçlik ilk Galaxy Note modelinden daha büyük bir ekranla donatılmasına karşın genişliği halefine oranla daha düşük olacak.

    Anlamadigim sey neden yazilari düzgün okumuyoruz... Yaziyi dikkatli olkursaniz sadece ekran bölgesi büyüyor ve ebatida daha kücük olacak yaziyor bu gercekden cok güzel. Arkadaslarin yazilarina bakarsak sanki ezbere yaziyorlar.. Yahu önce yazilarini dikkatli okuyun sonra kendi yazdiklarinizi entere basbadan bi gözden gecirin, böyleliklle sacmalamis olmazsiniz... Sözüm meclisden disaridir...


    orada sadece genişlikten bahsedilmiş bir cihazı tek boyuta göre mi değerlendiriyoruz uzunluk ve kalınlığıda hesaba katmanız gerekir ki cihaz 5.5inch olacaksa uzaması yani büyümesi kaçınılmaz!aynı şeyi bende sizin yazımınız için söyleyim önce düzgün yazarsak yazdıklarımız daha düzgün okunur




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Çöp Anrdiod'in über ultra çöp telefonu

    Bu dediğine kendin inansaydın üyeliğinle yazardın.
  • 1680 x 1050 piksel çözünürlük, 1.5/2GB RAM, 4G LTE iletişim teknolojisi, 8MP kamera, çift ARM Cortex-A15 işlemci ve ARM Mali-T604 ile donatılan Exynos 5250 çipset var deyip bunların biri veya birkaçı gerçekleşmediğinde hayal kırıklığı, beklentilerin altında,çöp gibi ifadeler havada uçuşacak. Sonra samsung suçlanacak; sanki bu teknik özellik bilgilerini samsung vermiş gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 29 Haziran 2012; 11:43:24 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.