Şimdi Ara

cheetos çıtırcık bağımlısı oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen bakkala ekmek almaya gittim 25 kuruş artı dedim 1 tane küçük çitozlardan alıyım şanşıma cheetos çıtırcık almışım eve gittim yemekten sonra köşede duruyodu dedim yiyim bari şunu yemez olaydım arkadaş bu ne biçim şey boyle bitirir bitirmez bakkala gittim 10 tane daha aldım yine doymadım varmı aranızda bunu seven.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz1928 -- 9 Mayıs 2015; 0:26:33 >

•  cheetos çıtırcık bağımlısı oldum
  • Bakkala girip "abi sen sipariş et alıcam ben bir koli" dedirten şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Geçen bakkala ekmek almaya gittim 25 kuruş artı dedim 1 tane küçük çitozlardan alıyım şanşıma cheetos çıtırcık almışım eve gittim yemekten sonra köşede duruyodu dedim yiyim bari şunu yemez olaydım arkadaş bu ne biçim şey boyle bitirir bitirmez bakkala gittim 10 tane daha aldım yine doymadım varmı aranızda bunu seven.

İlk defa gordum bunu. Yeni mi cikti?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi ara bende bağımlısıydım şimdi bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıdıkcı

quote:

Geçen bakkala ekmek almaya gittim 25 kuruş artı dedim 1 tane küçük çitozlardan alıyım şanşıma cheetos çıtırcık almışım eve gittim yemekten sonra köşede duruyodu dedim yiyim bari şunu yemez olaydım arkadaş bu ne biçim şey boyle bitirir bitirmez bakkala gittim 10 tane daha aldım yine doymadım varmı aranızda bunu seven.

yok ya ne yenisi ama gerçekten müthiş bir tadı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şalgam Bağımlısı Oldum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üstüne kaşar rendele, fırına ver, kaşarlar eriyene kadar bekle sonra çıkar ye süper oluyor dene gör. Bildiğin nacho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 25 Ağustos 2012; 19:40:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman284

quote:

Orijinalden alıntı: gıdıkcı

quote:

yok ya ne yenisi ama gerçekten müthiş bir tadı var

Simdi merak ettim. Nerden bulabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstüne kaçar rendeleyince,Çıtırcık yenilemeyecek kadar sert olmaz mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.