Şimdi Ara

Logitech G105 Modern Warfare 3 Oyuncu Klavyesi Video İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • G9x ardından Logitech'in Call of Duty Modern Warfare 3 için özelleştirdiği donanımlardan bir başkası olan G105 oyuncu klavyesini inceliyoruz. Standart versiyonu oyun severler tarafından beğenilen klavye yeşil arka aydınlatması ve özel logosuyla ilgi çekici duruyor.

     

     




  • bizzat severek kullandığım{tr versiyon mavi) on numara klavye. inceleme için tsk mesut abi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 29 Haziran 2012; 13:28:46 >
  • Bu klavyenin normal versiyonunu 4 aydır kullanıyorum Türkçe ve arka aydınlatmalı olduğu için seçtim.MW3 versiyonu hem TR destekli olmaması hemde pahalı olması nedeniyle tercih etmedim yeşil ışık hariç zaten bir artısı yok..Normal versiyonunu 85 TL'ye aldım Fiyat/Performans ürünü tavsiye ederim


    Eksileri;
    Bileklik kısmı olmayışı
    Medya tuşları olmaması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 28 Haziran 2012; 22:49:21 >
  • İnceleme için teşekkürler , güzel bir klavye,

    -------------------------------------------------------
    EN SON CPU SOĞUTUCU İNCELEMESİ - 2009 DA YAPILDI,

    Bkz:http://www.donanimhaber.com/sogutucular_fanlar/haberleri/gelid-tranquillo-fiyat-performans-odakli-yeni-sogutucu.htm




  • standart G105 kullanıyorum
    bu video sayesinde makro ve profil tuşlarının nasıl kullanılması gerektiğini öğrenmiş oldum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artenis

    EN SON CPU SOĞUTUCU İNCELEMESİ - 2009 DA YAPILDI,

    Bkz:http://www.donanimhaber.com/sogutucular_fanlar/haberleri/gelid-tranquillo-fiyat-performans-odakli-yeni-sogutucu.htm

    Bu olaydan ben de rahatsızım. Çok nadir görüyoruz artık işlemci, anakart ve diğer bileşen incelemelerini. Klavye incelemesine bile seviniyorum bazen, bu videoda olduğu gibi.

    Tamam talep mobiliteye kaydı, kullanıcıların arayışları o yönde ancak bu olayı da abartmamak lazım. Bir telefon için 3 tane inceleme videosu fazla, o telefonun varyasyonları için ayrı video hazırlamak daha da abartılı bir olay. Dengeyi saylayamadı donanımhaber bu video konusunda.

    Yazılı haberlere diyecek en ufak lafım yok yalnız, Erdi bey çok iyi yürütüyor o kanadı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blank42

    Bu klavyenin normal versiyonunu 4 aydır kullanıyorum Türkçe ve arka aydınlatmalı olduğu için seçtim.MW3 versiyonu hem TR destekli olmaması hemde pahalı olması nedeniyle tercih etmedim yeşil ışık hariç zaten bir artısı yok..Normal versiyonunu 85 TL'ye aldım Fiyat/Performans ürünü tavsiye ederim


    Eksileri;
    Bileklik kısmı olmayışı
    Medya tuşları olmaması


    Çok doğru bir yorum.

    Multimedya'lısı G110 mevcut ama bir multimedya ve usb için 100TL vermeye gerek yok. G105 f/p ürünü gerçekten.
  • Klavye güzel ama, türkçe harflerinin olmaması bile, buna ambargo koymamız için yeterli sebeptir bence. Bizi düşünmeyeni biz neden düşünelim ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Klavye güzel ama, türkçe harflerinin olmaması bile, buna ambargo koymamız için yeterli sebeptir bence. Bizi düşünmeyeni biz neden düşünelim ki?

    MW3 edition'da yok Türkçe. Fakat standart klavyesinde mevcut. Bir de MW3 edition ile Standart arasında fiyat farkı var sanırım.
  • Ben de MW3 Edition için "Ambargo koyalım." dedim zaten.
  • Artık nasıl ürün satacaklarını şaşırdılar her oyuna özel klavye alacak olursak...
  • Klavye incelemesine bile seviniyorum bazen, bu videoda olduğu gibi.

  • Bu klavyenin mw3 olmayan düz versiyonundan kullandım, fiyat/performans olarak gayet iyi bir klavyeydi. Ancak sol ctrl tuşu bir süre sonra kırılıp zor basabiliyor. Pro oyuncuları tatmin etmeyebilir, çünkü yoğun kullanımda tuşların altındaki kısımlar kırılabilir yapıya sahip. En büyük eksisi palm rest yani bileklik kısmı olmaması, ergonomiyi imkansız kılıyor. Palm rest arayanlar g110 veya daha üst modellere yönelmeli bence. Özet olarak fiyatına göre hızlı tepki süresi ve ışıklı olması ile güzel bir klavye, ama yüksek beklentiniz olmasın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serpico.

    quote:

    Orijinalden alıntı: artenis EN SON CPU SOĞUTUCU İNCELEMESİ - 2009 DA YAPILDI, Bkz:http://www.donanimhaber.com/sogutucular_fanlar/haberleri/gelid-tranquillo-fiyat-performans-odakli-yeni-sogutucu.htm
    Bu olaydan ben de rahatsızım. Çok nadir görüyoruz artık işlemci, anakart ve diğer bileşen incelemelerini. Klavye incelemesine bile seviniyorum bazen, bu videoda olduğu gibi. Tamam talep mobiliteye kaydı, kullanıcıların arayışları o yönde ancak bu olayı da abartmamak lazım. Bir telefon için 3 tane inceleme videosu fazla, o telefonun varyasyonları için ayrı video hazırlamak daha da abartılı bir olay. Dengeyi saylayamadı donanımhaber bu video konusunda. Yazılı haberlere diyecek en ufak lafım yok yalnız, Erdi bey çok iyi yürütüyor o kanadı.


    Donanımhaber malesef artık pc donanım kategorisinden tamamen uzaklaştı. Günde en az 20 tane X uygulaması appstore'da yerini aldı haberi görüyoruz. Geri kalanlar da cep telefonu ve tablet pc'ler üzerine. İnsan artık bu sitede pc donanımıyla ilgili birşey gördüğü zaman şaşırıyor. Böyle devam edilirse sitenin pc donanım kanadı tamamen çökecek, ki zaten forumun bile o/c, soğutma bölümleri şu an ölü gibi, birçok bilgili kullanıcısını kaybetti denebilir. Ama şu da var, asgari maaş alan adam bile 2000 liraya telefon alıyor bu ülkede, sitenin de artık buna yönelmesi normaldir.





  • g300 almıştım en yakın zamanda bunuda alıcam f/p canavarı ikiside

  • İnceleme için teşekkürler elinize sağlık
  • Battlefield 3 oynayacaklar Call of Duty MW3 Logosunu kazıp oynarlar :D

  • o kadar ahım şahım bir klavye değil ,inceleme için teşekkürler

  • Güzel bir klavye incelemesi olmuş teşekkürler :)
  • Standart G105 kullanıcısı olarak klavyeyi oldukça gereksiz buldum. Türkçe karakterleri içerseydi gene sorun yoktu ama hem daha pahalı hem daha az fayda sağlıyor. al bi tane standart G105 ortasına yapıştır bi sticker olsun bitsin.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.