Şimdi Ara

SMİTE ONLİNE BETA KEY ÇÖZÜMÜ ÇOĞALTIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
11.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz araştırdıktan sonra buldumki aslında SMİTE beta keylerini bulmak çokda zor değilmiş... hata bi kaç yerde accountunu bile verenleri gördüm bunlara hiç gerek yokmuş. tek gereken biraz bilgiymiş... Ama klasik türk mantıgı bişiyi bulunca kendine saklar paylaşmaktan kaçınır bende keyimi alana kadar epeyi uğraştım oraya buraya üye ol durki sana key göndersinler oda gönderirlerse... neyse çok konuştum sanırım :D

gelelim key nasıl çoğaltılır dediğim gibi oncelikle elinizde bir key olmalı(daha once oyun girerek keyini aktif etmiş olanlarda yapabilir anlatıklarımı onlarında hesabında 3 tane extra keyleri mevcut ) önce smite sitesinden key aktif etme bölümüne giriyoruz burdan

https://account.hirezstudios.com/account/activatebetakey.aspx

burdan accountuzunu passwordunuzu girip daha sonra elinizde olan active edilmemiş beta keyinizi giriyorsunuz accountunuz için beta keyi aktif etmiş oluyorsunuz.daha sonra 15 dakika bekleyip hesabınıza girip siteden altaki resimdekileri yapıyorsunuz yeni keylere ulaşmak için.

http://imageshack.us/photo/my-images/163/17399338.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/707/85511640.png/

Not: Eğer sağlam arkadaşlar varsa bende key verebilirim yalnız beta keyi aktif ettikten 15 dakika sonra elinize geçicek 3 referal keyden ikisini veya 3 nü bana pm olarak geri gönderme şartıyla. key istekleri için bana pm atmalısınız burdan yazmayın . siz bana keyleri geri gönderirseniz bende onları başkalarına gonderebilirim burdan. birde benden key alanlar buraya mesaj yazarlarsa konuyu üste tutmuş oluruz başklarıda key lazım diye yeni konu açmazlar teşekkürler.

kendiniz ise elinizdeki keyi çoğaltmak isterseniz yeni accountlar açıp onları elinizdeki beta keylerle aktif edip 15-20 daka bekliyip yeni keylere sahip olursunuz. ne kadar çok account açarsanız okdar çok keyiniz olur vede account açarken mailinize onaylama maili gonderilmiyor yani mail adreslerini salayarak 1-2 dakad 3-5 tane account açabilirsiniz böylece elinizde 10-15 tane key olur!

Keyleri sadce pm yani özel mesaj atanlara gonderiyorum burdan paylaşmıyorum şu saat itibariyle pm atan herkese key gonderdim. onlarda extra keyleri geri gonderirse bende sizlerle paylaşıcam.

bişeyin altını çizmek istiyorum ben burda key dağıtmıyorum size elinizdeki keyleri nasıl çoğaltabileceğinizi anlatıyorum vede adam gibi adam varsa onlara key veririm onlarda keyleri aktif ettikten sonra alıcakları 3 keyden en azından ikisini bana gondermek şartıyla key gonderirim diyorum ama ne yazıki çoğu kişi bunu suistimal ediyor keyi aldıkdan sonra geri dönüş olmuyor kimiside yok ben guild arkadaşlarıma verdim onlardan çıkan keylerden kalırsa sana gonderirim diyor bakarmısın olaya... eğer boyle olucaksa kimseye key vermenin anlamı yok lütfen suistimal etmeyin. eğer keyi arkadaşlarınıza dağıtıcaksanız direk benden gelip direk key istemeyin. en az ikisini bana geri gondermeniz gerekiyor.

son olarak:
    Ben yazmaktan bıktım insanlar yazmaktan bıkmadı sanırım açıtıgım konuyu okumadan direk key istiyorlar arkadaşlar... okuslarda zaten burdan yazmazlardı key key diye.. belirtmiim sadce pm msj atanlara veriyorum onunda şartı açtıgım konuda yazıyor. yani bana gelip pm den mail bırakıp şu maile key gonderebilirsin gibi yazan tiplere veya bana key goner, elinde key varmı, key gonderirmisin? vs. şeklindeki mesaj yazanlara key gondermiyorum. hangi şartlarda key gonderdiğimi yazmışım okursan nasıl pm atacağınıda anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 5 Temmuz 2012; 23:37:08 >

• bir key ver bana lütfen ben sana keyleri geri veririm .
  • Bir key arıyorum elinde olan varsa bana gönderebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blu4yes

bir key ver bana lütfen ben sana keyleri geri veririm .

pm atan 4 kişiye keyleri gonderdim onlardan donucek olan keyleri bekliyorum yalnız dediğim gibi burdan ppaylaşmıyorum keyleri pm atman gerekiyor burdan yazınca kimin aldıgı belli olmaz geri dönüşü olmaz bana.
  • tamam bana mesaj attıysan bende sana benimkileri vericem pm yolu ile demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

Arkadaşlar biraz araştırdıktan sonra buldumki aslında SMİTE beta keylerini bulmak çokda zor değilmiş... hata bi kaç yerde accountunu bile verenleri gördüm bunlara hiç gerek yokmuş. tek gereken biraz bilgiymiş... Ama klasik türk mantıgı bişiyi bulunca kendine saklar paylaşmaktan kaçınır bende keyimi alana kadar epeyi uğraştım oraya buraya üye ol durki sana key göndersinler oda gönderirlerse... neyse çok konuştum sanırım :D

gelelim key nasıl çoğaltılır dediğim gibi oncelikle elinizde bir key olmalı(daha once oyun girerek keyini aktif etmiş olanlarda yapabilir anlatıklarımı onlarında hesabında 2 tane extra keyleri mevcut ) önce smite sitesinden key aktif etme bölümüne giriyoruz burdan

burdan accountuzunu passwordunuzu girip daha sonra elinizde olan active edilmemiş keyinizi giriyorsunuz accountuz için keyi aktif etmiş oluyorsunuz.daha sonra 15 daka bekliyorsunuz ve sağ üsten my account a tıklıyorsunuz. daha sonra games'a ondan sonrada en alt bulunan my keys e tıklıyorsunuz. karşınıza paylaşabileceğiniz 2 tane referal key geliyor bunları farklı accountlar açıp kendiniz aktif edebilir ve elinizde birden çok beta key olabilir yada arkadaşlarınıza verip onlardan referal keylerini geri isteyebilirsiniz ;)
    resimli olarak da görebilirsiniz.

Not: Eğer sağlam arkadaşlar varsa bende key verebilirim yalnız beta keyi aktif ettikten 15 dakika sonra elinize geçicek 2 referal keyden birini veya ikisini bana pm olarak geri gönderme şartıyla. key istekleri için bana pm atmalısınız burdan yazmayın . siz bana keyleri geri gönderirseniz bende onları başkalarına gonderebilirim burdan. birde benden key alanlar buraya mesaj yazarlarsa konuyu üste tutmuş oluruz başklarıda key lazım diye yeni konu açmazlar teşekkürler.

kendiniz ise elinizdeki keyi çoğaltmak isterseniz yeni accountlar açıp onları elinizdeki beta keylerle aktif edip 15-20 daka bekliyip yeni keylere sahip olursunuz. ne kadar çok account açarsanız okdar çok keyiniz olur elinizde yalnız bir mailden bir tane account açabilirsiniz.

Keslinlikle alıntı değildir bilinenin malumudur ;)

adil kota uygulamasından çıktığımda oyunu indiricem, 2 gün var yani.
    beta key göndermen mümkünmüdür acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Arkadaşlar biraz araştırdıktan sonra buldumki aslında SMİTE beta keylerini bulmak çokda zor değilmiş... hata bi kaç yerde accountunu bile verenleri gördüm bunlara hiç gerek yokmuş. tek gereken biraz bilgiymiş... Ama klasik türk mantıgı bişiyi bulunca kendine saklar paylaşmaktan kaçınır bende keyimi alana kadar epeyi uğraştım oraya buraya üye ol durki sana key göndersinler oda gönderirlerse... neyse çok konuştum sanırım :D

gelelim key nasıl çoğaltılır dediğim gibi oncelikle elinizde bir key olmalı(daha once oyun girerek keyini aktif etmiş olanlarda yapabilir anlatıklarımı onlarında hesabında 2 tane extra keyleri mevcut ) önce smite sitesinden key aktif etme bölümüne giriyoruz burdan

burdan accountuzunu passwordunuzu girip daha sonra elinizde olan active edilmemiş keyinizi giriyorsunuz accountuz için keyi aktif etmiş oluyorsunuz.daha sonra 15 daka bekliyorsunuz ve sağ üsten my account a tıklıyorsunuz. daha sonra games'a ondan sonrada en alt bulunan my keys e tıklıyorsunuz. karşınıza paylaşabileceğiniz 2 tane referal key geliyor bunları farklı accountlar açıp kendiniz aktif edebilir ve elinizde birden çok beta key olabilir yada arkadaşlarınıza verip onlardan referal keylerini geri isteyebilirsiniz ;)
    resimli olarak da görebilirsiniz.

Not: Eğer sağlam arkadaşlar varsa bende key verebilirim yalnız beta keyi aktif ettikten 15 dakika sonra elinize geçicek 2 referal keyden birini veya ikisini bana pm olarak geri gönderme şartıyla. key istekleri için bana pm atmalısınız burdan yazmayın . siz bana keyleri geri gönderirseniz bende onları başkalarına gonderebilirim burdan. birde benden key alanlar buraya mesaj yazarlarsa konuyu üste tutmuş oluruz başklarıda key lazım diye yeni konu açmazlar teşekkürler.

kendiniz ise elinizdeki keyi çoğaltmak isterseniz yeni accountlar açıp onları elinizdeki beta keylerle aktif edip 15-20 daka bekliyip yeni keylere sahip olursunuz. ne kadar çok account açarsanız okdar çok keyiniz olur elinizde yalnız bir mailden bir tane account açabilirsiniz.

Keslinlikle alıntı değildir bilinenin malumudur ;)

Alıntıları Göster

adil kota uygulaması bitse bile hızın 1mb düşer extra bir para ödemezsin eğer sınırsızsa netin. kendim şahsen 1mb kullanıyorum hiç geçmedim 8mb ye.. gece yatarken bıraktım indirmeye sabah kalktıgımda inmişti. key konusuna gelince oyunu indirmeden de keyini aktif edebilirsin elimde şuan key yok hepsini pm atanlara gonderdim onlarda geri gonderirse yeni pm atanlara gondericem dediğim gibi burdan key paylaşmıyorum pm yani özel mesaj atanlara gonderiyorum şuanda özel msj atan herkese key gonderdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam EU key çalışmadı.
    8 yıl önce açıldı
    Steam key nasıl satılır
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben konu altından ilk mesaj atanım bana göndericekmisin yoksa ozeldenmi mesaj atıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blu4yes

ben konu altından ilk mesaj atanım bana göndericekmisin yoksa ozeldenmi mesaj atıyım

arkadaşım konuyu incelersen 2 defa belirtmişim sadce pm ile msj atanlara key gonderdiğimi hatta neden boyle yaptığımı bile anlatmışım neden inatla buraya yazıyorsunki. senden sonra isteyen 10 kişi istekde bulunduysa hepsine gonderdim. burdan paylaşırsam bir başkası alır onunda yeni keyleri geri gonderip gondermeyeceği meçhul olur başka konularda açan olmuş benim gibi adamlar keyleri almış donen yok bu yüzden özellikle pm diyorum kimin geri donup donmediğini gorup tekrar hatırlatabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Bir key arıyorum elinde olan varsa bana gönderebilirmi?

lol'de pentakill aldı diye IM GODDDDDDDDDDDDD yazan ergen arkadaşım, lütfen mmolardan uzak dur. single player falan oyna, easy modda ez im goddddd de ama yapma . lütfen mmo oynama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: querist

quote:

lol'de pentakill aldı diye IM GODDDDDDDDDDDDD yazan ergen arkadaşım, lütfen mmolardan uzak dur. single player falan oyna, easy modda ez im goddddd de ama yapma . lütfen mmo oynama.

Sorunlumusun arkadaşım? Kaç kere yazdım im good yazıcaktım god yazdım, sizin gibi troller de çarpıttıkça çarpıttı yazıyı. Blockluyorum seni kimin fake'sin bilmiyorum
  • Edit:Kusura bakmayın şimdi bitmiş keyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reo* -- 29 Haziran 2012; 0:41:43 >
  • quote:

adil kota uygulaması bitse bile hızın 1mb düşer extra bir para ödemezsin eğer sınırsızsa netin. kendim şahsen 1mb kullanıyorum hiç geçmedim 8mb ye.. gece yatarken bıraktım indirmeye sabah kalktıgımda inmişti. key konusuna gelince oyunu indirmeden de keyini aktif edebilirsin elimde şuan key yok hepsini pm atanlara gonderdim onlarda geri gonderirse yeni pm atanlara gondericem dediğim gibi burdan key paylaşmıyorum pm yani özel mesaj atanlara gonderiyorum şuanda özel msj atan herkese key gonderdim.

yok biliyorum ekstra ücret ödemediğimi. Olayın aslı şu, ben gece yatmıyorum o yüzden zaten 1 mbit olan interneti kasmak istemiyorum LOL dayken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 29 Haziran 2012; 1:54:52 >

• Orijinalden alıntı: ZeroSystem

yok biliyorum ekstra ücret ödemediğimi. Olayın aslı şu, ben gece yatmıyorum o yüzden zaten 1 mbit olan interneti kasmak istemiyorum LOL dayken.

anladım key için dediigim gibi pm atman gerekiyor ama şuan elimde key yok malesef key gonderdiğim insanların çoğu geri donuş yapmıyor. okdar belirtmişm gelen keyleri insanlara dağıtıyorum diye adam tutup ben guild arkadaşlarıma verdim onlardan çıkacak keylerden kalırsa sana gonderirim diyor bakarmısın olaya... biz burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz insanlar sadce kendini düşünüyor

• rica etsem banada key yollarmısınız,pm beklıyorum
  • quote:

edit: gereksiz birine gerkesiz bir mesajdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 29 Haziran 2012; 19:38:23 >
  • quote:

quote:

konuda yazdığım bu;

Not: Eğer sağlam arkadaşlar varsa bende key verebilirim yalnız beta keyi aktif ettikten 15 dakika sonra elinize geçicek 2 referal keyden birini veya ikisini bana pm olarak geri gönderme şartıyla. key istekleri için bana pm atmalısınız burdan yazmayın . siz bana keyleri geri gönderirseniz bende onları başkalarına gonderebilirim burdan

key gonderdikten sonra gelen cevapta bu... şimdi daha iyi anlayabilirsiniz sanırım neden herkese key gonderemiyorum... boşta kalırsa gondericekmiş bana key...

Kimden: Proud2BeTurk
    Kime: jasc1453
    Tarih: 29 Haziran 2012; 0:51:18
    Başlık: Cevap: Smite Key

Teşekkürler hocam key için, 2 tane de bizim guild arkadaşlara gönderdim onlardan alınca boşta kalırsa bende sana geri gönderirim. Teşekkürler yeniden

Dostum neden bu kadar içerledin anlamadım? Ortada yanlış birşey mi var sana gönderilen mesajları burda yayınlamalar falan, İnsanlara yardım ediyorum diyorsun yukarda tamam peki bende teşekkür ettim insanlık edip yazdığın mesaja cevap olarak durumu sana açıkladım. Senden keyi aldıktan sonra sana bir daha geri bile dönmezdim kafamda başka bi düşünce olsa ki orda da belirtmişim guild arkadaşlarıma gönderiyorum geri gelirse sana gönderirim diye lakin daha 1 saat geçmeden yazdığım mesajdan dolayı konuda iğneleyici laflar atıp tutmuşsun. Senden aldığım 1 key ile biz 7 kişi smite'a başlayıcaz sayende teşekkür ederim yeniden diğer arkadaşlar adına da ama böyle insanın arkasından konuşmak da yakışmaz delikanlıya. Laf söleyeceksen keyi alıp kaçıp geri dönmeyenlere söyle. Sağlıcakla kal

• quote:

quote:

quote:

konuda yazdığım bu;

Not: Eğer sağlam arkadaşlar varsa bende key verebilirim yalnız beta keyi aktif ettikten 15 dakika sonra elinize geçicek 2 referal keyden birini veya ikisini bana pm olarak geri gönderme şartıyla. key istekleri için bana pm atmalısınız burdan yazmayın . siz bana keyleri geri gönderirseniz bende onları başkalarına gonderebilirim burdan

key gonderdikten sonra gelen cevapta bu... şimdi daha iyi anlayabilirsiniz sanırım neden herkese key gonderemiyorum... boşta kalırsa gondericekmiş bana key...

Teşekkürler hocam key için, 2 tane de bizim guild arkadaşlara gönderdim onlardan alınca boşta kalırsa bende sana geri gönderirim. Teşekkürler yeniden

Dostum neden bu kadar içerledin anlamadım? Ortada yanlış birşey mi var sana gönderilen mesajları burda yayınlamalar falan, İnsanlara yardım ediyorum diyorsun yukarda tamam peki bende teşekkür ettim insanlık edip yazdığın mesaja cevap olarak durumu sana açıkladım. Senden keyi aldıktan sonra sana bir daha geri bile dönmezdim kafamda başka bi düşünce olsa ki orda da belirtmişim guild arkadaşlarıma gönderiyorum geri gelirse sana gönderirim diye lakin daha 1 saat geçmeden yazdığım mesajdan dolayı konuda iğneleyici laflar atıp tutmuşsun. Senden aldığım 1 key ile biz 7 kişi smite'a başlayıcaz sayende teşekkür ederim yeniden diğer arkadaşlar adına da ama böyle insanın arkasından konuşmak da yakışmaz delikanlıya. Laf söleyeceksen keyi alıp kaçıp geri dönmeyenlere söyle. Sağlıcakla kal

yakışmaz delikanlıya falan demişsin ama adam aktif ettikten sonra çıkan 2 keyden en az 1'ini bana geri gönderin demiş, onu da yapmamışsın.

nasıl bir delikanlıysa artık sözünde durmamak yakışıyor ama bunu ifşa etmek yakışmıyor. ne içip de bu kafada oluyorsunuz hiç anlayamıyorum.

beta key veren adamın şartına uymayacaksan ALMAYACAKSIN arkadaş. sonra delikanlı falan toy toy laflar...

"Senden aldığım 1 key ile biz 7 kişi smite'a başlayıcaz sayende teşekkür ederim yeniden" demiş bir de...
    "sizden dolandırdığım parayla 1 aile 4 gün boyunca doyacak :)))" diyor sanki adam ya. erkek sperm üretim organı mı geçiyorsun bizle anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: querist

quote:

quote:

quote:

konuda yazdığım bu;

yakışmaz delikanlıya falan demişsin ama adam aktif ettikten sonra çıkan 2 keyden en az 1'ini bana geri gönderin demiş, onu da yapmamışsın.

nasıl bir delikanlıysa artık sözünde durmamak yakışıyor ama bunu ifşa etmek yakışmıyor. ne içip de bu kafada oluyorsunuz hiç anlayamıyorum.

beta key veren adamın şartına uymayacaksan ALMAYACAKSIN arkadaş. sonra delikanlı falan toy toy laflar...

"Senden aldığım 1 key ile biz 7 kişi smite'a başlayıcaz sayende teşekkür ederim yeniden" demiş bir de...
    "sizden dolandırdığım parayla 1 aile 4 gün boyunca doyacak :)))" diyor sanki adam ya. erkek sperm üretim organı mı geçiyorsun bizle anlamış değilim.

Avukat mod on: Adam ilk mesajında zaten ne demiş? Oynayanlar çoğalsın demiş,ben aracı olayım demiş. Bu arkadaşta adamı aracı etmeden işi halletmiş olay bu? Sanki ne yapacaksınız ki fazla beta keyleri... Bendede var 2 tane onlarıda zaten dağıtacağım(Dün PM gönderenlere.)Ha beta keyleri kullanmayacağım derler ise geri istiycem ama vermezsede onun keyi sonuçta. Ki arkadaş hiç geri dönmeyebilirdi o durumda ne yapıcam ? Elime kelebek alıp deşicekmiyim adamı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banada yollarsanız mutlu olurum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.