Şimdi Ara

Chrome, 310 milyon aktif kullanıcıyla dünyanın en popüler tarayıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  • Google IO 2011'de Chrome internet tarayıcısının 160 milyon aktif kullanıcıya ulaştığını duyuran arama motoru devi, IO 2012 ikinci gün açılış konuşmasında bu rakamın neredeyse ikiye katlanarak 310 milyona ulaştığını müjdeledi. Mart ayından beri kullanım oranı bakımından Microsoft'un Internet Explorer'ı ile liderlik mücadelesi veren Chrome'un dünyanın en popüler tarayıcısı olduğu resmen dile getirildi.

     

    Her gün 60 milyar sözcüğün yazıldığı, 1TB verinin indirildiği ve Chrome'un en önemli özelliklerinden biri olan hızlı işleme motorunun 13 yıllık zaman kaybını engellediğini ifade ederek tarayıcılarının kullanım oranını gözler önüne seren Chrome ve uygulamaları üst düzey başkan yardımcısı Sundar Pichai'nin ardından sahne alan Google yöneticileri, mobil cihaz sahiplerini sevindirecek açıklamalarda bulundu.

     

    Yeni Nexus 7 tablet bilgisayarında varsayılan tarayıcı olarak mobil Chrome uygulamasını kullanan Google, mobil tarayıcı pazarında da hızla yükselmeyi hedefliyor. Sonbaharda çıkış yapması beklenen çeşitli Nexus akıllı telefon modellerinde de Chrome'un varsayılan olarak yer alacağını tahmin ediyoruz. 








  • Explorer ı bile geçtiyse ciddi bir başarı olmuş olur.

  • iLqqqqh Méshajjjjjj

    zaaaaaaaaaaa zaaaaaaa xxxDDDDDD

  • maşallah chromedeşim yaqı10 hanyy

  • Şahsen tüm tarayıclılar bilgisayarımda yüklü olmasına rağmen ana tarayıcım monzilla firefox.Gerçi son flash player güncellemesinden sonra hata veriyodu drumadan bende beta sürümünü yükleyerek sorunu çözmüş oldum.Google chromenin en başarılı özelliği hemen çevir özelliği.
    ancak benim gibi 1mbte rağzı olmak durumundaysanız monzilla düşük bağlantılarda çok daha başarılı.

  • ie9, firefox, opera, chrome kullanan biri olarak bence en başarılısı firefox rahatça diyebilirim, evet takılma problemleri bu son flash update den sonra arttı ama hala en başarılı tarayıcı. Chrome pek şey için üyelik istiyor, üstelik web history'nin bilgisayar yerine internet üzerinde saklanması kafa karıştıran bişey ister istemez insanın aklına kötü şeyler geliyor. Chrome'un başarısının sırrı sıradan ve basit olması. Minimalist, pek insanları uyandırmadan ben Chromum demeden işini en basit şekilde yapıyor. Kötü tarayıcı demiyorum ama benim tedirginliklerim var. Başarısının en önemli sırrı basit sade olması değil bu onu sadece 2. veya 3. yapar. Başarısının en büyük sırrı bence yürütülen reklam kampanyası. Ama benim ihtiyaçlarıma karşılık vermiyor.

  • chrome gerçekten çok güzel bir tarayıcı ... ff kullanmama rağmen adamların başarısını tebrik ediyorum... tarayıcıda güzel de eklentiler ff'deki kadar stabil çalışmıyor..

  • google ' ın gizlilik politikaları donumuzun rengine kadar log ladıkları sürece chrome kullanmam.

    FF eklentileri için kullanıyorum. Firebug, adblock plus vs. vs. İsterse 2 gb ram yesin genede ff kullanacağım eklentileri ve bilgilerimizi google a göndermediği için.

  • Birde maxthon diye bir tarayıcı var.Şimdilik memnunum.Daha yeni kullanmaya başladığım için bişey demem doğru olmaz.Ancak ilk izlenimlerin gayet başarılı bir tarayıcı olmuş
  • Firefox benim için her zaman bir numara olarak kalacak gerçek bir internet deneyimi için Firefox'tan ötesi yalan bence fakat İE'yi koltuğundan ettiyse Chrome'u da tebrik ediyorum büyük başarı...
  • HTML5 ve CSS'i en iyi yorumlayan tarayıcı şüphesiz chrome. Üstelik çok sade yapısı ve kolay kullanımı ile albenisi yüksek bir tarayıcı.

    Ancak gerek eklentileri olsun gerekse yılların verdiği alışkanlık olsun Firefox'tan bir türlü vazgeçemiyorum. İşim gereği bilgisayarımda birçok farklı tarayıcı uygulaması kurulu. Opera, IE, Safari, Chrome ve Firefox. Şahsen tercihim hep Firefox'tan yana. Ama mobil platformda nedense Dolphin'den vazgeçemiyorum. :)

  • Bu başarının sebebi anlık dil çevirisi, bu konuda Chrome idame edilemiyor, normalde Firefox kullanmama rağmen bazı yabancı sitelerde Chrome açıyorum.

  • Firefox'dan şaşmam ben.bu arada Google hayatımızı ele geçiriyor önce Android şimdi chrome gelecekte ise glass

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrome hakkediyor

    bazen internet explorer a mecbur kalıyorsun

    okulun iş yerinin pc sinden giriyorsun falan onlarda sadece ie oluyor

    portable versiyonları var da oradan ayarlıyorz
  • MacOS sistemde safarinin yerine kullanan varmıdır acaba,ben h,iç kullanmadım ve ihtiyaç ta duymadım.....

  • chrome alışamadım gayet hızlı olmasına rağmen bana göre firefox en iyisi..
  • işin açığı chromenin başarısı beni çok şaşırtıyor,bir kaç kae denememe rağmen tekrar firefoxa döndüm

  • kim ne derse desin chrome

  • Bir web gelistiricisi olarak chrome kullaniyorum. Eskiden firefox kullanmama ragmen chrome a gelen eklenti destegi, benzersiz hizi, inanilmaz css ve html uyumu tarayicilarin çıtasının biraz daha yükselmesine sebep oldu. Bu görevi önceleri firefox üstleniyordu.

    Firefox kullanmiyorum çünkü yavaş bir açılısı var. Eklentilerde çok sık çöktüğüne şahit oluyorum. Görüntüleme hızında ilerlemeler kaydedildi ama chrome genede daha iyi.

    Chrom un eklentisiz halindeki konsol bile felaket düzeyde profesyonel. Çökmüyor ve çok hızlı...

    Chromun tek eksigi ekran kartindan hala firefox ve ie gibi faydalanamiyor olusu... opak ve golgeli cisim hareketlerinde bariz bir sekilde ie önde. Ardindan firefox geliyor. Chrome ise felaket duzeyde yavas bir performans sunuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    Şahsen tüm tarayıclılar bilgisayarımda yüklü olmasına rağmen ana tarayıcım monzilla firefox.Gerçi son flash player güncellemesinden sonra hata veriyodu drumadan bende beta sürümünü yükleyerek sorunu çözmüş oldum.Google chromenin en başarılı özelliği hemen çevir özelliği.ancak benim gibi 1mbte rağzı olmak durumundaysanız monzilla düşük bağlantılarda çok daha başarılı.


    Yahu bu nasıl bir Türkçe? "Rağzı" ne Allah aşkına! Konuştuğumuz dili yazmasını bilmiyoruz ya vay halimize...

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.