Şimdi Ara

Sony Japonya'nın Tanıtımı İçin Geri Sayım Bitti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Günlerdir yayımlanan, Sony Japonya bir şey duyuracak, bir şey tanıtacak diye yapılan haberlerin sonuna geldik. Çünkü Sony Japonya, uğruna reklam afişleri astırdığı tanıtımı yaptı. Kristal beyaz Vita'nın Japonya reklamı yayında.

Bir kesim PS3 veya PS Vita için yeni oyunlar beklerken, bir kesim de en azından Japonya'ya özel yeni uygulamaların duyurulmasını umuyordu. Fakat beklenenin dışında bir şey yapılarak daha önce duyurusu yapılan kristal beyaz PS Vita'nın TV reklamı yayınlandı.

Kristal beyaz PS Vita'nın reklamına aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

• Doğrusunu söylemek gerekirse bu reklamdan hiçbir şey anlamadım...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bana o kadar iğrenç,saçma sapan bir reklam hayal et deseler bunun kadarını hayal edemezdim..
    Ohoo how how.. o o o o ! ohow how how :))) bu ne ya?

• hahaha...bu reklam anlatılan nedir yahu ,PS Vita alırsan 1 2 3 how haw auuww,hoştt hoşşt

PSvita sattırmak için ilginç yaklaşım,vita sahipleride 15-20 oyunu döndürüp kendi aralarında takas edip duruyor...bu reklamdan sonrada yükselen vita satışları yine geriler Ohoo haw haw.. o o o ohaw haw ahaw aauuww....

• adam bildiğin kopek. Bizim ordaki kopeklerinde eline gitar versen aynısını söylerler.

• adam can mı çekişiyor ? videoyu anlamayanlara konusunu anlatabilirim psvita tanıtmak için müthiş bir reklam psvitayı almayın başınız ağrır böyle can çekişirsiniz diyor kısacası.. psvita gerçekten güzel bir el konsolu ama oyunu yok fazla o yuzden ps vitayı ilgi az bence :)

• PSvita el oyun konsolu için üstün grafik ve özellikleri var'da vitayı almakla iş bitmiyor extra'dan kendine özgü hafıza kartı ve vita starter kit almak gerekiyor,zamanla kendine has yeni hafıza kartıda gerekicek reklamdaki sanatçıya hak veriyorum (Ohoo haw haw.. o o o ohaw haw ahaw aauuww....)

Kristal beyaz PS Vita'nın TV reklamın'da ki amcanın çığırması ile satması olucak gibi görünmüyor.Sony'nin vita için ciddi anlamda fiyatıni ve kendine has hafıza kartı için indirme gitmesi gerekiyor akabinde oyun yelpazesini genişletmesi doğru adım olur

PSP ilk çıktığı dönemde tabletler ve akıllı telefonlar yoktu şimdiler'de ise mobil oyunculuk ios ve android merkezinde dönüyor.PSPvita içinde sony pazarı ayarlayamadı önceliğimiz vita demesine rağmen PS3e verdiği desteği vitaya vermiyor.PS4 piyasa sürene kadar vita için gerekli yaptırımlar yapılmazsa kaybolur gider

• Sony ilk kez bu kadar kötü bir reklam filmi yaptı. Umarım devamı gelmez.

• Şimdi..! bu kadar yorum içinde geneli absürd ,merakım'dan soruyorum ilk yorumuma (-) veren kim allah aşkına (kimisi it , kimisi adam can mı çekişiyor,kimis o kadar iğrenç) demiş yeminle şu (-) şuursuzu tanımak ve üstünde bazı testler uygulamak isterim...:D

• Reklamın iyisi kötüsü olmaz Ama bu harbiden kötü :D

• bu ne ya adamın tahtaları eksik
  • bu ne ya adamın tahtaları eksik
  • Adama koptum :)

• vita alacak olan varsaydı da bu reklamdan sonra alacak olan kalmadı.(vita sahipleri eksileme butonu sağ tarafta ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  • bu ne lan?!'+
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.