Şimdi Ara

Satılık Noctua NH-C14( Satıldı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Başlıkta da belirttiğim gibi Noctua NH-C14 işlemci soğutucusu satılıktır.
    yanında ayrıca aldığım
    molex - 3 pin dönüştürücü
    ve 2 defa kullanılan arctic cooling mx-3 verilecektir.
    Soğutucu forumdan alınmıştır. Montaj vidalama aparatı( torna vidası ) ve 2x dönüştürücü kablosu bulunmamaktadır.
    Fiyat 130 TL dir. İstanbul içi Kartal, Maltepe veya Kadıköy elden teslim edilir. Kargo parasını alıcı öder.

Not 1 : LGA 2011 kiti için Noctua'nın merkeze işlemci/anakart ve soğutucunun faturalarının bir kopyasını mail atıp bedavaya isteyebilirsiniz. Daha önce yapan kişiler duymuştum. Soğutucu faturası taranmış şekilde mevcuttur.
    Not 2 : AMD bağlantı kiti bulunmaktadır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curukcul -- 16 Eylül 2012; 13:04:30 >

• Her türlü kefilim şimdiden hayırlı olsun alacak kişiye.
  • fiyat güncellenmiştir.
  • takip hayırlı satışlar
  • Teşekkürler
  • Arkadaşım ben fx-8150 var. Anakartım ise msi 990fxa gd-65. Şu anda 2 ram slotunu kullanıyorum ama ilerde hepsini birden kullanacağımdan eminim. Benim için en önemlisi bu soğutucu ram slotlarını engelliyor mu? Ayrıca bu işlemcide kullanmak için ayrıca bi aparata gerek var mı?
  • İyi geceler
    İşlemci soğutucusunun anakart uyumluluğu ve soket uyumluluğu
    LGA775, LGA1156, LGA1366, LGA1155, AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1
    kaynak
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3269
    8150 e baktığımda AM3+ soket olarak görülüyor. Desteği var yani.
    Eğer tek fan, fan üstte olmak koşuluyla kullanırsanız hiç bir slot için problem olmaz, ancak her iki fanı da kullanacaksanız yüksek sogutucusu olan ramlerde sıkıntı oluyor.Resimde dikkat ederseniz son 2 ram slotunu kullandım ben o yüzden.
    Edit : http://www.youtube.com/watch?v=e3NrQle4FI8&feature=related
    böyle bir video var. Bu tarz yerleşimde sıkıntı olmuyor gibi. 2. ve 4. slotlara konulmuş sanki. Yanlıs goruyorsam kusura bakmayın
    Edit 2 : AMD anakartlar için bağlantı aparatları mevcut. Ancak backplate çıkmıyor soğutucu kutusundan. AMD işlemcilerde backplate genelde anakart ile birlikte verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curukcul -- 28 Temmuz 2012; 11:03:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    |Satılık| Noctua NH-D14
    3 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Noctua NH-U12S
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm atıldı
  • Cevaplandı.
  • bu ürünün bu üründen farkı nedir NOCTUA NH-D14

senin ürün bundan dahamı üstün
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox__2006

bu ürünün bu üründen farkı nedir NOCTUA NH-D14

senin ürün bundan dahamı üstün

Noctua NH-D14 çift kule tipi soğutucudur. Kasa içinden aldığı soğuk havayı ısı yapraklarına iletir. Isı yapraklarından geleln sıcak havayı da arka fan ile birlikte dışarı atar. NH-C14 ise C tipi soğutucudur. Kasa içinden aldığı soğuk havayı ısı yapraklarına iletir. Isı yapraklarından gelen sıcak havayı da anakart üstüne dağıtır, bir kısmı arka fandan dışarı atılır. Testlerde NH-D14 2 yada 3 derece NH-C14 den daha iyi sonuç almıştır.
    NH-D14 en iyi 3-4 soğutucu arasındadır ancak daha ağır ve daha büyüktür. Anakarta daha fazla yük biner.
    NH-C14 ise hem daha hafif hemde daha az yer kaplayan bir soğutucudur. Soğutma performansı çok iyidir. Boyutu ve yapısı nedeniyle HTPC kasalarda da tercih edilirler
    Noctua NH-D14

Noctua NH-C14

Karşılaştırma açısından test örneği

• Ürün satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.