Şimdi Ara

Play mağazası 600 000 uygulamaya ve 20 milyar indirme sayısına ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj






  • 400 milyon cihaz sayısıyla ekosisteminin sınırlarını genişleten Google, uygulama platformunu da genişletmeye devam ediyor. 

     

    Google, I/O 2012 konferansında Play mağazasının 600 000 toplam uygulamaya eriştiğini açıkladı. Mağaza, Android işletim sisteminin başlangıcından bu yana 20 milyar indirme sayısını da geride bırakmış oldu. Ayda indirilen toplam uygulama sayısı ise 1.5 milyar şeklinde. Ancak tabletlere özel geliştirilen uygulamaların sayısı verilmedi. 

     

    Apple ise App Store üzerinde 650 000 uygulamaya ve 30 milyar indirme sayısına sahip. Google'ın aradaki farkı her geçen gün daha fazla kapattığı görülüyor. 

     








  • Evet google da gittikçe yaklaşıyor, başarıları gerçekten iyi.Fakat neredeyse her gün desire s ile markete uğruyorum.Gerçekten güzel uygulamalar var fakat bir o kadar da gereksiz ve ne olduğu belli olmayan uygulamalar var.App Store bu konuda çok daha tutucu.Bana kalırsada googleın bu konuda daha tutucu olması gerek.Fakat yapacaklarınıda düşünmüyorum.Çünkü bunu yaparlarsa uygulama sayılarında ciddi bir düşüş yaşarlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: afavar

    Evet google da gittikçe yaklaşıyor, başarıları gerçekten iyi.Fakat neredeyse her gün desire s ile markete uğruyorum.Gerçekten güzel uygulamalar var fakat bir o kadar da gereksiz ve ne olduğu belli olmayan uygulamalar var.App Store bu konuda çok daha tutucu.Bana kalırsada googleın bu konuda daha tutucu olması gerek.Fakat yapacaklarınıda düşünmüyorum.Çünkü bunu yaparlarsa uygulama sayılarında ciddi bir düşüş yaşarlar.


    Uygulama sayısı kimin umrunda. O gereksiz dediğin uygulamarında bir kullanıcı kitlesi var. Ki adam o kadar uğraşmış uygulamayı üretmiş neden gereksiz olsun ki arkadaşım ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: armanatilgan

    quote:

    Orijinalden alıntı: afavarEvet google da gittikçe yaklaşıyor, başarıları gerçekten iyi.Fakat neredeyse her gün desire s ile markete uğruyorum.Gerçekten güzel uygulamalar var fakat bir o kadar da gereksiz ve ne olduğu belli olmayan uygulamalar var.App Store bu konuda çok daha tutucu.Bana kalırsada googleın bu konuda daha tutucu olması gerek.Fakat yapacaklarınıda düşünmüyorum.Çünkü bunu yaparlarsa uygulama sayılarında ciddi bir düşüş yaşarlar.
    Uygulama sayısı kimin umrunda. O gereksiz dediğin uygulamarında bir kullanıcı kitlesi var. Ki adam o kadar uğraşmış uygulamayı üretmiş neden gereksiz olsun ki arkadaşım ?


    Eğer uygulamayı reklamla donatıp doğru düzgün çalışmayan ve işe yaramyan uygulama yapçaklarsa yapmasınlar.Boşuna marketin kirlenmesine gerek yok.





  • Kısayollar,resimler,virüslerde 600.000 adet uygulamaya dahil miymiş?

  • Fark kapanacak ve Android zirveye oturacak hem de tahminimce bu hızla 1 sene ya sürer ya sürmez. Bunu başardıktan sonra sadece iOS için uygulama geliştirenler bile Android'in cazibesine kapılacaktır.

  • Eveettt Birazdan Çarşı Karışacak
  • i tunes i geçecez ha gayret ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pardus Linux

    Fark kapanacak ve Android zirveye oturacak hem de tahminimce bu hızla 1 sene ya sürer ya sürmez. Bunu başardıktan sonra sadece iOS için uygulama geliştirenler bile Android'in cazibesine kapılacaktır.

    2010 dan beri hep aynı cümle bi yetişemedi gitti
  • bu yıl sonunda appleı yakalar buyume hızına bakılırsa
  • geliştiriciler sağolsun ios'a öncelik verselerde androidi unutmamış olmaları çok iyi bir şey.

  • hayır o 50 milyar indirme yapmisti hayir bu daha ozgurlukcu hayır ulen hayir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l3ortacine16

    Kısayollar,resimler,virüslerde 600.000 adet uygulamaya dahil miymiş?


    Dahil. iOS'daki 650.000 uygulamanın da hepsi birbirinden iyi miymiş?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pardus Linux

    Fark kapanacak ve Android zirveye oturacak hem de tahminimce bu hızla 1 sene ya sürer ya sürmez. Bunu başardıktan sonra sadece iOS için uygulama geliştirenler bile Androidin cazibesine kapılacaktır.


    Niceliksel açıdan Google Play elbet bir gün Appstore'u geçicektir. Ama niteliksel açıdan asla geçemeyecek. Geliştiricilerin ilgisi açısından asla geçemeyecek. iOS kullananlar herhangi bir uygulamayı veya oyunu Android kullananlardan çok daha önce kullanmaya başlayacak vs.

    Niteliksel açıdan neden geçemeyecek? Sebebi çok basit; bölünmüşlük. Şimdi bir Android geliştiricisi olsanız atıyorum; bir oyun yapacaksınız. Bu oyunun kalitesini nasıl ayarlarsınız? Galaxy SIII'ün veya HTC One X'in donanımına göre mi? Yoksa hemen hemen tüm Android cihazlarda çalışabilecek bir kalitede mi? Bu işten para kazanmak istiyorsunuz genelde ikinci yol daha mantıklıdır.

    Neden geliştiriciler hep Appstore'u öncelikli tercih edecekler? Bunun da sebebi çok basit. Mobil uygulama pazarının gelirlerinin %70'i Appstore'dan geliyor da ondan. Google kullanıcısı beleşi seviyor. Para ödemek istemiyor. Geliştiriciler de enayi değil. Sürekli beleşçilere çalışacak halleri yok.





  • Apple fanlari diyolar cogu gereksiz uygulama diye..
    Appstore daki tum uygulama,ar gerekli sanki.. Appstore daki uygulamalarin yarisindan coguda copluk..

  • Bu sayı ücretli ücretsiz sanırım. Ücretli uygulamaların indirilmesi hakkında detaylı bir bilgi yok .Aslında detaylı bilgilendirme daha güzel olurmuş. apk kullanarak indiren arkadaşlar buna dahil değil bu arada.
  • Arkadaşlar app storedeki ücretsiz uygulama sayısı kaç ve ücretsiz uygulamaları kaliteli mi? Abndroidde ücretsiz uygulamalar kaliteli oluyor hiç ıphone kullanmadım da :D

  • İki marketi de kullanıyorum ve appstore kesinlikle önde. Uygulamalar daha iyi gözüküyor ve hata vermiyor. Genel anlamda da daha kaliteli uygulamalar var. İki market de yeterli ama birini seçmem gerekseydi düşünmeden appstore'u seçerdim. Android için program yazmak daha zor olduğu için play market appstore'a yetişemez. Na zaman bu durum değişirse işte o zaman appstore karşısında şansı olur.
  • ya birisi bana bu sitedeki bütün uygulamaları nerden göreceğimizi söyleyebilir mi?
  • Epey ilerlemiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.