Şimdi Ara

Android 4.1 Jelly Bean ve Tegra 3 çipsetli Google Nexus 7 resmen tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj







  • Google'ın uzun süredir söylentilere konu olan Nexus 7 tablet bilgisayarı, San Francisco'da düzenlenen Google I/O 2012 konferansında resmen tanıtıldı. ASUS tarafından üretilen 7 inç büyüklüğündeki ilk dört çekirdekli tablet olarak nitelendirilen cihazın internete sızdırılan özellikleri doğrulanmış oldu.

     

    7 inç 1280 x 800 piksel çözünürlüklü IPS ekrani Corning Gorilla Glass, 198.5 x 120 x 10.45 mm ölçüleri, 340 gram ağırlık, 1.2MP ön kamera, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, 1.3GHz 4+1 çekirdekli NVIDIA Tegra 3 çipset, 12 çekirdekli GeForce ULP GPU, 1GB RAM, 8/16GB dahili hafıza, microUSB port, 4325mAh pil, 8 saate kadar kullanım süresi, NFC çipi, mikrofon, ivme ölçer, GPS ve jiroskop özelliklerine sahip olan Nexus 7'nin fiyatını düşük tutabilmek için 3G iletişim teknolojisi yok ya da bunu içeren başka bir versiyonu mevcut değil. Sadece Wi-Fi segmentinde büyük yükseliş gösteren Kindle Fire ve tabi ki Apple'ın iPad tablet bilgisayarıyla rekabet etmeye çalışacak.

     

    8GB dahili hafızaya sahip Nexus 7, 199$, 16GB'lık model ise; 249$'dan Google Play Store'da satışa sunulacak. Ayrıca çeşitli bölgelerdeki perakendeciler tarafından da sevkiyatı gerçekleştirilecek. Kısıtlı bir süre için tableti Google'ın mağazasından satın alanlar için 25 dolarlık Play Store kuponu hediye edilecek.

     

    Siyah ve beyaz versiyonlarıyla halihazırda Amerika, İngiltere, Avustralya ve Kanada'da satışa sunulan Google Nexus 7'nin tanıtım videosunu ve Google I/O 2012'nin ilk gün açılış konuşmasını aşağıdan izleyebilirsiniz.

     









  • özellikleri iyimis piyasayı sallar gibi özellikle 12 çekirdekli ekran kartı geforce

  • iyi hoş ama neden tablet arayüzü kullanmıyor?

  • türkiyeye gelirse (ki gelecektir galaxy nexus global satışa çıkmıştı bu çıkmazsa ayıp ederler) 499 lira seviyesinden satışa çıkacaktır ki bu çok uygun bende bir tane alabilirim :)

  • Nexus tablet çoğu firmanın tablet segmentindeki pazar payını düşürecek. Birde tegranın oyun ayrıcalıkları ve google ın android versiyon desteğide üstüne eklenince tadından yemez bir tablet olmuş. Fiyat çok uygun. Artık geleceği göremiyorum. Çocukluğumdaki crt monitörli internet kafelerin yerini tablet kafeler mi dolduracak yoksa. Aman tanrım :)

  • Şu android üreticiler Apple özentiliğinden bir kurtulabilseler alıp başlarını gidecekler.. Ama yok ! Tanıtım reklamı bile Apple'ın kopyası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tyldrm0 -- 27 Haziran 2012; 20:35:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rainblackk

    türkiyeye gelirse (ki gelecektir galaxy nexus global satışa çıkmıştı bu çıkmazsa ayıp ederler) 499 lira seviyesinden satışa çıkacaktır ki bu çok uygun bende bir tane alabilirim :)

    Tamamen telefon gibi kullanma deneyimi Sunsun diye olabilir. Cunku canli yayında tamamen google play icin optimze edildi dedi. Yaki kitap, dergi vs cok onemli yer teskil ediyor. Ama bence en önemli sebebi boyutu da kucuk oldugu icin tek elde kullanmak kolay olsun diye. Aklima takilmadi degil. Peki 4.1 tamamen mi boyle acaba? Tablet arayuzu mu kaldırıldı? Çünkü 4.1 kullanıyor sonucta. Neyse yakin zamanda detaylar gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar gayet makul, haberde de belirtmişler fiyatı makul tutabilmek için 3G özelliğinden yoksun bırakılmış, ama umarım bir süre sonra bu kararlarından vazgeçip fazladan 20-40 dolarlık fiyat farkıyla 3G'li bir versiyon sunarlar.

  • Üşenmeyip fiyatını hesapladım. Bugünkü dolar kuru (1,81 küsür) ve yüzde on sekiz KDV ile 8 GB Nexus tablet fiyatı, 426,221653 TL'dir.

    Bakalım bu sefer kaçtan girecek Türkiyeye?

  • Google Play Store dan satışa sunulacağı yazıyor acaba türkiyede de mi play store dan satışa sunulacak ve 199 dolardan play store dan adres verip satın alabilecek miyiz

    Bilgisi olan var mı?

  • 20-30$ lık 3g modülümü fiyatı yükseltecekmiş.

  • F/P ürünü olacağı kesin, büyük bir ihtimalle dönem başında gündemime girecek :)

  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanKaygusuz -- 7 Kasım 2020; 12:35:19 >
  • sene olmuş 2012 sen bu alete 3g koymuyorsun!..Wi-fi bağlantı olmayınca çöp,kaldıki cihaz adı üstünde mobil bir aygıt...

    teknik olarak donanım olarak sağlam bir alet ama 3g olmayınca mutlu etmiyor insanı...

  • çok kenar var

  • 3G'ye bu kadar takanları anlamıyorum. Arkadaşlar Tablet almaya kalkan hangi arkadaşın akıllı telefonu yok? Ve hangisinin cep telefonunda internet pakedi yok? Söyleyebilir mi? Hotspot yapıp tek internet paketini 2 cihaz için kullanın işte. 2 Ayrı cihaz için 2 ayrı hat ve 2 ayrı internet paketi almak için ne kadar heveslisiniz!

  • fiyatı çok uygunmuş bundan bitane bende alabilirim özellikleride gayet güzel

  • Play Store üzerinden türkiyede satılırsa tadından yenmez.

  • Tam F/P ürünü ve Google + ASUS kalitesi ile muhteşem bir ürün üstelik en güncel ve en erken güncelleme alacak cihaz. Almayı düşünebilirim...

  • O değil de,adamlar katılmak için ne kadar ücret ödediler veya ödediler mi bilmiyorum fakat bedavadan nexus telefon,tablet ve q aldılar,buna artı olarak birde ilk deneyen kişiler olacaklar.Adaletini öpeyim dünya...

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.