Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Tab serisi ve Galaxy Note için uygulama yarışması başlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Mobil uygulama geliştirme platformlarında, katkıyı artırmanın en iyi yollarından birisi çeşitli yarışmalarla geliştiricileri ödüllendirmek oluyor. Samsung, yılın ilk etkinliğini Galaxy Tab serisi ve Galaxy Note modeli için uygulama geliştirenleri ödüllendirmekle başlattı.




    Samsung Smart App Challenge 2012 adı verilen ve 4.08 milyon dolarlık toplam ödüle sahip yarışmada Galaxy Tab serisi ve Galaxy Note modeli için geliştirilecek uluslararası tüm yapımlar kabul ediliyor. Yarışma sonunda 80 uygulama ödüllendirilecekken bunun 60'ı tüm cihazlar için, 20'si ise sadece S Pen teknolojisi/Galaxo Note için geçerli olacak.




    Super Apps kategorisinde Galaxy Tab ve Galaxy Note modellerine hitap edecek 30 uygulama / 30 oyun şeklinde 60 farklı yapım, Samsung Apps platformunda en yüksek indirme sayısına göre belirlenecek. Yapımlar istenen dilde, Android 2.3 ve üzeri sürümleri destekleyecek şekilde olacak.




    Best S Pen Apps kategorisinde ise 20 uygulama yaratıcılık ve orijinalliğe göre puanlanarak seçilecek. Uygulamalar içerisinde İngilizce'nin mutlaka olması gereken farklı dil gruplarına hitap edebilecek ve Android 2.3 ve üzeri sürümleri destekleyecek şekilde olacak. Geliştiriciler Samsung tarafından yayınlanan S Pen yazılım geliştirme aracını kullanmak zorunda.




    Uygulamalarını yüklemek isteyen yarışmacıların Samsung Apps Seller Office ID ile sisteme giriş yapmaları gerekiyor. Sadece 7 Mayıs-30 Eylül tarihleri arasında yüklenen ve yayınlanan yapımlar yarışmaya katılabiliyor. Birden fazla uygulama da yüklenebiliyor. Tema ve widget uygulamaları yarışma dışı. 1 Ekim'de değerlendirmeler başlarken, 31 Ekim'de de sonuçlar açıklanacak.




    Uygulamalar ilk nesil Galaxy Tab hariç diğer tüm Galaxy Tab modelleri ve Galaxy Note modeli için geçerli olacak. Yarışmada en yüksek ödül; kategorisinde birinci olan uygulamaya 200 000$, en düşük ödül ise; kategorisinde üçüncü olana 30 000$ şeklinde.




    Hafta başında ilk 25 uygulamayı yükleyen yarışmacıların yapımları Samsung Apps ve yarışma sayfası üzerinde 2 veya 3 haftalık ayrı bir bölümde sergilenme hakkı kazanacak ve böylece indirme sayılarına katkıda bulunacak. Yarışmada Türk geliştiricilerin yapımlarına da rastlanıyor. Katılan uygulamaları merak edenler Samsung Apps platformundan Erken Uygulamalar bölümüne girerek destek verebilirler.

     








  • Geliştiriciler Samsung tarafından yayınlanan S Pen yazılım geliştirme aracını kullanmak zorunda.[imaga]http://www.dailyforexrates.info/g.gif[/imaga]

  • yeni güzel oyunlar gelebilir demek

  • Samsung'a geliştiricilere verdiği fırsat için teşekkürler...

    ". Yarışma sonunda 80 uygulama ödüllendirilecekken bunun 60'ı tüm cihazlar için"
    Bunun için ayrıca teşekkürler adamlar bu sayede tüm Android camiasına yararlı olmuş oluyor, helal olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.