Şimdi Ara

Amazon'un Kindle Fire 2 tableti 31 Temmuz'da resmen duyurulabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon'un Kindle Fire 2 tableti 31 Temmuz'da resmen duyurulabilir





    Geçtiğimiz yıl Amerika'da Android işletim sistemine sahip ilk tableti Kindle Fire ile yüksek satış rakamları elde etmeyi başaran Amazon'un, sektördeki yerini sağlamlaştırabilmek için bu seriyi devam ettireceği iddia ediliyordu. Kindle Fire 2 olarak adlandırılan cihazın Haziran'da, yılın üçüncü çeyreğinde ve hatta yılın ikinci yarısında geleceği ile ilgili haberler yapıldı.

     

    CNET sitesinin güvenilir kaynaklarına göre ise; Kindle Fire 2'nin resmi tanıtımı 31 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek. Ancak tabletin ne zaman çıkış yapacağı bilinmiyor. DigiTimes'ın tedarik zincirinden edindiği bilgiler ışığında satışın okula dönüş döneminde başlayacağı ortaya çıkmıştı.

     

    7 inç büyüklüğünde 1280 x 800 piksel çözünürlüklü bir ekran, OMAP4430'dan daha iyi bir çipset ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich versiyonuna sahip olması beklenen Kindle Fire 2, şuan satışta olan Kindle Fire ile aynı fiyattan, yani 199$'dan satılacak. Orijinal Kindle Fire'ın 50 dolar indirimle 149$ seviyesine gerilemesi bekleniyor.

     

    Apple ile benzer bir fiyatlandırma politikası uygulayacak olan Amazon, giriş seviyedeki rekabeti kızıştıracak olan Google'ın ASUS üretimi Nexus tableti karşısında mücadele etmeye çalışacak. Yüksek işlem ve grafik performansına sahip yeni nesil çiplerin yanı sıra NVIDIA Kai platformunun piyasaya sürülmesiyle bu yıl gerek giriş gerekse üst düzey tablet bilgisayar segmentleri için oldukça hareketli geçecek. 







  • Keşke Amazon.com ve ürünleri Türkiye'ye resmi olarak gelse. Kindle Fire Android tabletler dünyasında ayrı bir kulvar oldu tek başına tam f/p ürünü...

  • bu yaz rekabet dehset google nexus tablet ,amazon kindle fire 2 ,ainol novo 7 aurora 2 bu yaz isminden çok söz ettirecekler.
  • DigiTimes'ın tedarik zincirinden edindiği bilgiler ışığında satışın okula dönüş döneminde başlayacağı ortaya çıkmıştı.

  • amazon bu gidişle tablet piyasasını ele geçirecek gibi. adamalar hiçbir donanım üretmeden başkalarına yaptırak sattığı ürünün kalitesine ve fiyatına bakın.bu gidişle el konsollarının da sonu gelecek gibi.sony nin her el konsoluna abidik gubik hafıza kart çıkarması ki okuduğuma göre vita kartların class6 kart civarı performansı olmasına rağmen 6-7misli fiyata satmaya çalışması nintendonun yeni çıkacak olan 3ds xl adaptör koymaması,oyun fiyatlarında bahsetmiyorum bile.
    ucuz oyun sürekli güncelenen donanım ve uygun fiyat bide türkiyede bu fiyatlara satılsa

  • Yahu bu microsd kart olmayan ürünlerden hiç haz etmiyorum günümüzde bu kadar uygulama bu kadar medya ürünü varken 8 16 gb hafızalar kesinlikle yeterli değil birde bu ürünlerde illaki gps anteni olması gerekir gsm data özelliği olmasa bile

  • O fiyatlarla burda olsa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.