Şimdi Ara

peugeot 206 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
10
Favori
372.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sadece yakıt
  • selam arkadaşlar

    bizim 206 nın kışlık bakımını yaptırdım. sileceklerde dahil 182 ytl tuttu. ankara göral da yaptırdım şu ana kadar bir sorun yok bakımdan sonra araç ilk günkü performansına ulaştı. bu arada rodaj süresinden dolayı sanırım yakıt tüketimimde düştü gibi. ama daha test edemedim en kısa sürede test edeceğim.

    Malum kış geldi ve aracıma da 4 adet sava marka(goodyearın yan ürünüymüş) kış lastiği aldım tanesi 75 ytl bunuda arkadaş 5 e böldü ayda 60 ytl olarak ödeyeceğim. aracın ıslak yolda yol tutuşu baya farketti. artık virajlara 40 ilede girebiliyorum şaka bir yana tüm arkadaşlara kış lastiklerini tavsiye ediyorum mutlaka taktırsınlar .

    araç şu anda 15.750 km oldu ve bir sorunla karşılaşmadım.(maşallah diyeyim)

    palioda olmayan yeni bir özellik daha keşfettim ön silecekler açıkken geri vitese takınca arka silecekler otomatik olarak devreye giriyor. ayrıca daha önce de belirtmiş idim sileceklerin silme hızı aracın hızı ile orantılı yani araç hızlanınca silecekler daha hızlı çalışıyor. güzel özellikler

    tüm arkadaşlara kazasız günler dilerim




  • Slm herkese..Arkadaşlar nedir bu benim çektiğim yaa,ben bu arabanın seslerinden bıktım yaa.Şimdi de tursiyonmudur torksiyonmudur nedir arka amortisörün oralardan biyerden sesler geliyo düşük hızda giderken kağnı arabası gibi sesler çıkartıyo gacırt gucurt.Varmı acaba benim gibi biri daha bana yardım etsin.Bak topic açacağım en sonunda hee.Ya da arabayı satacağım.Herkese kazasız günler iyi seyirler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: black 206

    Slm herkese..Arkadaşlar nedir bu benim çektiğim yaa,ben bu arabanın seslerinden bıktım yaa.Şimdi de tursiyonmudur torksiyonmudur nedir arka amortisörün oralardan biyerden sesler geliyo düşük hızda giderken kağnı arabası gibi sesler çıkartıyo gacırt gucurt.Varmı acaba benim gibi biri daha bana yardım etsin.Bak topic açacağım en sonunda hee.Ya da arabayı satacağım.Herkese kazasız günler iyi seyirler.



    Kaç model aracın? Bu seslerle ilgili biraz daha bilgi verebilirmisin?




  • arkadaşlar 206xr aracımda sunroof mevcut değil
    orjinal sunroof'ı taktırabilme imkanımız varmı ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: djsoo


    quote:

    Orjinalden alıntı: black 206

    Slm herkese..Arkadaşlar nedir bu benim çektiğim yaa,ben bu arabanın seslerinden bıktım yaa.Şimdi de tursiyonmudur torksiyonmudur nedir arka amortisörün oralardan biyerden sesler geliyo düşük hızda giderken kağnı arabası gibi sesler çıkartıyo gacırt gucurt.Varmı acaba benim gibi biri daha bana yardım etsin.Bak topic açacağım en sonunda hee.Ya da arabayı satacağım.Herkese kazasız günler iyi seyirler.



    Kaç model aracın? Bu seslerle ilgili biraz daha bilgi verebilirmisin?


    Tabi.Şimdi dahada arttığını söyleyebilirim mesela.Anlamadım ne iştir.Artık 5. viteste bile sesler geliyo koskoca maslak sanayide 2000 tane dükkan var bi ALLAH'ın kulu da çözemedi olayı.Mesela 20-30 arası giderken frene basınca,kalkış yaparken,kasistten geçerken,sanki arkadan sanki önden sanki lastiklerden sanki bagajdan o kadar da sesli ötüyoki aman ALLAH' ım yaaa.İç gıcıklıyo.2004 model hdi x lıne modelidir kağnı arabam.Her dükkan ve servis farklı bişey söyledi.Bu zamana kadar verdiğim parayla varya arabayı baştan yapardım ya.Yardımcı olun bana please.İyi seyirler.




  • bende 306 griffe var. torsiyon çubuklarından geliyo o sesler. sabahları soğukken araba kasisten geçerken sadece geliyor. ön tekerler havalanınca geliyor arka tekerler geçerken ses gelmiyor.

    virajda çok süper yol tutuş sergiliyor bu çubuklar. fakat normalde neden ses yapıyor bende çözemedim. kimsede bişey çakmıyor. herkess hemen amortisör deyip geçiyor. hatta ben topik açmıştım mantıklı açıklamalar geldi ama ustaların hiç bi bilgisi yok bu konuda.
  • Manyak olmuş 206 HDi power çok tokatladım benzinli hayırlı olsun
  • Slmlar..Nedir bunun günahı pahalıya patlarmı bize arkadaşlar?.Ben bu alçak sesi nasıl kesicem arabamdan.Arabamı uçurumdan aşağı atsamda sigorta yoluna mı gitsem ne yapsam bilmiyorumki yaaa.HERKESE KAZASIZ GÜNLER...İYİ SEYİRLER...
  • ben birşey soracağım.206 1.4 benzinli araçlar 16 valve mi?bide 1.4 hdi lerde turbo varmı?gidişleri nasıl yakıtları az çok biliyorum
    teşekkürler...
  • Merhaba Arkadaşlar;bu konuyu başından beri okuyorum. 2005 Ağustos ayında 206 HDI Feline aldım.Aslını istrerseniz Peugeot aklımda hiç yoktu ama aldığımdan bu yana ki 30000 km oldu hiç pişmanlık duymadım.
    Genel olarak söyleyecek olursak yakıt tüketimi, yol tutuşu, donanımı kesinlikle sınıfının üstünde.Bugüne kadar bir sorunla karşılaşmadım; 2 kez ;plaka düşürmek dışında. Yakıt tüketimi olarak ort. 1 depo (50 lt) ile 1000 km yol yapabiliyorum.
    Arabamda beni rahatsız eden tek konu içeri biraz fazla ses alıyor olması,bunun lastiklerden kaynaklandığını düşünüyorum.Bu sorun için Ziebart'ta ses yalıtımı yaptırmayı planlıyorum.
    Sıfır 206 almayı düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle Feline modelini alsın.Biraz pahalı gelebilir ama kesinlikle değer...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: dowaby

    ben birşey soracağım.206 1.4 benzinli araçlar 16 valve mi?bide 1.4 hdi lerde turbo varmı?gidişleri nasıl yakıtları az çok biliyorum
    teşekkürler...



    16 valf ve turbo var.. gidişi de bilindik dizeller gibi, alt devirde canlı ve istekli ama sonrası malum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 15 Aralık 2006; 23:43:40 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mes206

    Bugüne kadar bir sorunla karşılaşmadım; 2 kez ;plaka düşürmek dışında. Yakıt tüketimi olarak ort. 1 depo (50 lt) ile 1000 km yol yapabiliyorum.
    Arabamda beni rahatsız eden tek konu içeri biraz fazla ses alıyor olması,bunun lastiklerden kaynaklandığını düşünüyorum.


    Plaka düşürme olayı benim de sinirlerimi bozuyordu. Plaka bölümü diğer araçlara göre daha aşağıda olduğundan özellikle kaldırıma dik park ederken bu duruma alışmak için zaman gerekiyor.

    Yakıt olarak da gerçekten çok hoş değerlere sahip. Şehir içi 100 km'de 7-7.5 lt arasında oluyor genelde. Tabii şimdi havaların soğumuş olması ve aracın altında 4 tane kışlık lastik bulunması sebebiyle bu değer 8,5 lt'ye çıkmış durumda.

    Ses konusunda da aynı şekilde muzdaribim. Uzun yolculuk esnasında artık kulaklar normal vazifesini yapmaktan çıkıyor ve sadece yol sesi ile motor sesini duyuyorsun.

    Ayrıca benim bir de cam çizilmesi problemim var ki bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Konuyuhttp://forum.donanimhaber.com/m_9049127/tm.htm adresinde aktardım ancak henüz cevap alamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcos_alonso -- 15 Aralık 2006; 23:53:13 >




  • Arkadaşlar yardımcı olun bana.. Kafam çok karışık...Herkes birşeyler anlatıyor. Arabamı değiştireceğim... PEUGEOT 206 - FİESTA - CİTROEN C3 (DİZEL HEPSİDE) bu 3 araba kafamda 2004-2005 model arası... 18 - 20.000 Ytl. lik birşeyler düşünüyorum... 307 Dizel 1.4'de aklımdan geçiyor ama...Bilmiyorum ne yapmalıyım??
  • ben 1,4 dizel 307 sürüyorum ama 20000 lira civarı dizel 307 bulurmsun bulursanda ne kadar temiz olur bilmiyorum ama bence 307 almalısın performans bahsettigin araclara göre azdır fakat güvenlik yol tutus rahatlık kalite vb seyler 307 baz araclara göre cok cok farklıdır ama ufak klas alıcam diosan pug diye demiorum ama 206 al corsayıda düsün derim!!!
  • ben arabaya 3 sene bilemedin 4 sene civarı biniyorum...Dizel almam zarar ettirirmi acaba bana...yılda 13-15 bin km. arası yapıyorum....ama arabaya da RAHAT binmek istiyorum....(yakıt açısından) Satarken de mutlaka benzinliden farklı olur heralde... Bilmiyorum nasıl hesabımı yapmalıyım....??? 206 nın konforu çok mu kötü ki???
    Bende 98 Hyundai accent var... Satacam şimdi...Yani ondan 206 ya geçince biraz rahatlarız heralde....Konfor açısından... Teşekkürler..
  • tabiiki rahatlıcaksın ama 307 iç ferahlık olarak ztn sınıfının en üstündedir uygun paraya alırsan zarar etmezsin satarken dedigin igibi benzinliden daha pahalıya satıcaksın km sine dikkat et derim ewet 206 ile 307 arasında iç malzeme kalitesi farkı filan cok farklıdır ama 206 da rahattır bana biraz dar gelio (boy 186 cm) 4 kişilik aile olgumuz için biz 206 XT hdi alıcaktık fakat 307 aldık cok cok memnunuz aracımızdan maşallah dizelde yaktı konusunda cok rahat oluosun 307 206 ya göre biraz fazla yakıyor ama ben bir depoyla 1030 km gördüm lamba yeni yanmıştı 1100 garanti görürdüm ama motor pis mazotu cekmesin diye mazot aldım
  • DUNYANIN TARTISMASI EN GUZEL ARABASINI ALMISSIN BMW MERCEDES AUDI HEPSINDEN IYI SENIN ARABAN CUNKI SENIN ARABAN KENDI ARABAN BIRAK KIM NE DERSE DESIN KEDININ CIGERI OLUR ANCAK ONLAR BENIMDE 206 IM VAR VE INADINA 206.. DUNYANIN EN GÜZEL ARABASININ SAHIBI OLARAK ALLAH KAZA BELA VERMESIN KURALLARA DIKKAT..

    bunu antıpejocu arkadaslar ıcın yazdım bılhassa begenemmek ayrı bır sey karalama kampanyası ayrı bırsey yapmayın arkadaslar bende getz den nefret edıyorum ama heryere ımza atmıyorum saygısızlık olmasın dıye lütfenn
  • Hocam,

    307 çabuk dağılıyormuş,

    1.4 dizel motorda araba ağır kalıyormuş,

    yada 1.6 alsak lpg taktırsak oda pek uyum sağlamıyormuş diyorlar.....

    Yani bunların ne derece doğru olup olmadığını bilmiyorum açıkcası......???
  • valla performans istiyorsan 1,4 dizelden uzak durderim ben kullanıorum ama dagılma konusunda benimki nedense dagılmıo
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.