'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 30453 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
netvarium bana 100 tl nv puan tanımlamış geçen hafta 25 tl lik çeki kullanmak için 50 tl üstü bi alışveriş yapmıştım galiba ondan verdiler bilmiyorum artık
50 tl üzeri alışverişlerde tutarın %40ı kadar indirim yapıyor 100 tl üzeride kargo bedava 12.9-15 tl arası tişörtler var 100 tl lik 8 tişört alıp 60 tl verebilirsiniz
saat satmak için çakma internet sitesi açan sattığı a&f t-shirtlerin üzerinde %50 indirim yazıp ödemede %50 indirim dün sona erdiğinden uygulamayan güven vermeyen bir site netvarium.
saat satmak için çakma internet sitesi açan sattığı a&f t-shirtlerin üzerinde %50 indirim yazıp ödemede %50 indirim dün sona erdiğinden uygulamayan güven vermeyen bir site netvarium.
ya bunlar merter de toptancılardan malları toplayıp kafalarına göre marka uydurup satıyorlar galiba.... mesela şu markaları duyan var mı önceden? omar sher catch matt stewart glare delicanora bogneto leonin leo bernard pop icon chicago vs vs vs....
Öyle zaten ne zattettiniz ki?Böyle siteler ve benzerleri cinde yok pahasına yaptırdıkları ürünleri sanki çok büyük marka indirimleri gibi gösterip insanları dolandırıyorlar.Dolandırmanın dolaylı yoldan yapılması da denebilir.Bu na benzer sürü ile site var.Dikkatli olmak lazım
hafta sonu sipariş verdim. salı günü geldi. ben sıkıntı yaşamadım. tabi her üründe her siparişte sorun olmayacak diye bir kaide yok. 2 tshirt 2 bayan elbise toplam 60 yerine 36 ya geldi. fiyatlar da ürünlere göre değişiyor. ilk kez alışverişim oldu.
Aman uzak durun bedava saat dağıtıyorlardır bilen bilir 10 tl kargo ücreti alıp urun gelince kargo faturası 2,90 yazan dolandırıcı netvarium zencilerde satılan toptan alsan 3.4 liralık saatı gönderdikten sonra müsteri hizmetlerinden asla cevap alamadığınız bi firma kanmayın bu yalanlara
Bir çok çakma, bilinmeyen marka satan, bilinen markalarda ise zaten fiyatı şişirdiği için %40 indirim niyetine yüklediği bu sözde paralar bir işe yaramayan, saçma sapan bir site. Ben de hiç alışveriş yapmadım ama bana da sözde 130 TL şeetmişler. Tırttt....
Neredeyse bedavaya yakın bir fiyatla ürün kakalamaya çalışan sitelerden uzak durun. Haber sitelerinin birinde sürekli reklam veren bir site var, polorized marka gözlük aldı arkadaşım gözlük oyuncak çıktı. Öyleki çerçevesi camı tutmuyormuş. Aman diyeyim piyasada bir elin parmaklarını geçmeyecek site kaldı diğerleri olmayan malı yada sokaklarda üçe beşe alacağınız döküntü ürünleri orjinal diye satıp iadede zorluk çıkartıp üstüne gitmez iseniz paranızın üstüne yatmaya çalışıyorlar. Onlarca ismi değişik bu türden siteler var adamlar her taraftan oltayı atmış anlayacağınız, siz siz olun oltaya gelmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 12 Temmuz 2012; 12:47:18 >
netvarium bana 100 tl nv puan tanımlamış geçen hafta 25 tl lik çeki kullanmak için 50 tl üstü bi alışveriş yapmıştım galiba ondan verdiler bilmiyorum artık
50 tl üzeri alışverişlerde tutarın %40ı kadar indirim yapıyor 100 tl üzeride kargo bedava 12.9-15 tl arası tişörtler var 100 tl lik 8 tişört alıp 60 tl verebilirsiniz
arkadaşlar bu site tuhaf bi site dikkatli olun bi ara bedava saat veriyoz diye (işporta saatleriyle dolu) abuk sabuk kargo parası yüksek bi kampanyaları vardı, şimdi de hesaba 130 yüklemişler vardır bi bildikleri, tarz olarak bi elime düşürürsem öperim tarzı gibi geliyor bu site bana
Ben geçenlerde tiger ayakkabı aldım aynı hafta içerisinde gönderdiler, üstelik ayakkabı yaklaşık 66 liraya geldi. Bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum. evet çok fazla tanımadık firma isimleri var ama adamlar zorla satmıyor sen bilindik markaları al. Bence kullanılabilir.
Tanesi 44,99tl olan Tommy Hilfiger t-shirt aldım 4 tane hediye çekini kullandım 150 liradan 96 liraya düştü ve ücretsiz kargo tanesi 24tl ye geldi çokta sıcak bir fırsat oldu. Saat 12.00 gibi sipariş verdim 14.00da kargoladılar ertesi gün sabah 9.00da elimdeydi ve ürünler orjinal sorun yaşamadım. Çekler dursun köşede arada güzel ürünler gelirse kullanmak lazım saçma markaları çok ama nautica, tommy, gant gibi markalarda geliyor bu kadarda öldürmeyin siteyi. Genel olarak memnun kaldım güzel markalar denk gelirse kullanmak lazım şu an toms ve armani var.
@SEGHRİ ( yalı spor ) @boran23 ( parfüm ) @muratsahin2003 ( takas ) @oguz_35 ( çek satış ) @muratsahin2003 ( aerobilet) @hysteria35 ( netbook satışı) Alışverişlerde hiç bir sorun olmamıştır. Referansları buraya ekliyorum. Kul hakkına saygılı bir Uludağ maliye öğrencisi :))
Öyle zaten ne zattettiniz ki?Böyle siteler ve benzerleri cinde yok pahasına yaptırdıkları ürünleri sanki çok büyük marka indirimleri gibi gösterip insanları dolandırıyorlar.Dolandırmanın dolaylı yoldan yapılması da denebilir.Bu na benzer sürü ile site var.Dikkatli olmak lazım
ya bunlar merter de toptancılardan malları toplayıp kafalarına göre marka uydurup satıyorlar galiba.... mesela şu markaları duyan var mı önceden? omar sher catch matt stewart glare delicanora bogneto leonin leo bernard pop icon chicago vs vs vs....
yahu bunlar kafadan atılmış gibi tuhaf uyduruk isimler marka mı olmuşlar netvariumda? bu yazdıklarınızdan bazılarını da mail ismi yapmıştım sanki
demekki netvarium da istanbul/merter de toptancılardan malları toplayıp kafalarına göre marka uydurup satıyorlar buna gerçekten inanıyorum
130 TL var diyor maillerde bir kere olsun bakmadım netvarium mynete bıkmışım çektende alışverişten de
kasap kesmeyeceği hayvanın önüne ot atmazmış bu netvariumda önce 30 sonra 100 liralık ot atmakta aman dikkatli olun netvrymmu ne kafadan kopartmasınlar
Tanesi 44,99tl olan Tommy Hilfiger t-shirt aldım 4 tane hediye çekini kullandım 150 liradan 96 liraya düştü ve ücretsiz kargo tanesi 24tl ye geldi çokta sıcak bir fırsat oldu. Saat 12.00 gibi sipariş verdim 14.00da kargoladılar ertesi gün sabah 9.00da elimdeydi ve ürünler orjinal sorun yaşamadım. Çekler dursun köşede arada güzel ürünler gelirse kullanmak lazım saçma markaları çok ama nautica, tommy, gant gibi markalarda geliyor bu kadarda öldürmeyin siteyi. Genel olarak memnun kaldım güzel markalar denk gelirse kullanmak lazım şu an toms ve armani var.
ürünler acaba geçekten orjinal mi ? size gönderilen faturada tommy hilfiger t-shirt olarak mı fatura ediliyor ? yoksa sadece t-shirt olarak mı fatura ediliyor ? türkiyede çok iyi imitasyon yapan yerler var geçen arkadaşım aldığı imitasyon adidas eşofman altını mağazaya götürdü gerçekmi sahte mi ayırt edemediler sonra fermuar demirinin farklı olması ile imitasyon olabileceğine karar verdiler geri kalan her şeyi aynı idi bunlar da iyi imitasyon satıyor olabilirler
ürünler acaba geçekten orjinal mi ? size gönderilen faturada tommy hilfiger t-shirt olarak mı fatura ediliyor ? yoksa sadece t-shirt olarak mı fatura ediliyor ? türkiyede çok iyi imitasyon yapan yerler var geçen arkadaşım aldığı imitasyon adidas eşofman altını mağazaya götürdü gerçekmi sahte mi ayırt edemediler sonra fermuar demirinin farklı olması ile imitasyon olabileceğine karar verdiler geri kalan her şeyi aynı idi bunlar da iyi imitasyon satıyor olabilirler
faturada tommy hilfiger knit polo yaka t-shirt bej olarak yazıyordu bende.ürüne gelince orjinal fakat 5 yada 6 sene önceki modeller poloların etiketleri felan orjinal richgroup mağazalarında satılmamış ve depoya kaldırılmış ürünler sanırım.
Tanıdığım bir iki avukat arkadaş var onların demesine göre nette reklamlarla bağra bağra çakma mal kimse satamaz en babaları trendyol onun bile ensesinde boza pişiriyolarmış marka avukatları.Ama bir şey daha söylediler eger markanın o modeli piyasaya çıkarmasının üzerinden bir sezon geçmişse i her isteyen sata bilirmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terotti -- 26 Temmuz 2012; 17:15:35 >
oraya yazdıkları şu fiyattan düşme falana külliyen yalan o satış parasına en az %40 kar ediyolar mallar çok ktü yemeyin oradan hiç birşey satın alınmaz
netvariumu da bünyesinde bulunduran bir şirkette çalıştım süre önce bizzat netvarium reklamı girmişliğim bile var ama yiğidi öldür hakkını yeme o kredikartı şiflerini çalar falan onların geçiniz ciddi bir sermaye var tmm işi bırakıyorum deseler 100 tirilyon çıkartırlar .ama gel gelelim sattıkları şeyler çok dandik bu konuda katılıyorum
ben alışveriş yaptım. Çok da hızlı gönderdiler. Facebook sayfalarında kargo takip numarasını vermemelerini eleştirdim. 15 dk sonra telefon edip takip nosunu verdiler. 29 TLye %100 deri adidas çocuk ayakkabısı, 59 TL'ye adidas erkek ayakkabısı aldım. Çok da sıcak bir fırsat oldu.
inanılmaz bir marka üretme departmanı var sanırım, birisi bi marka uyduruyor, ötekisi bilmem ne markası netvariumda hem de %90 a varan indirimlerleeee deyip sağa sola reklam veriyor, bir diğeri hemen bir domain alıp basmakalıp bir internet sitesi oluşturuyor, o kadar baştan savma bir site ki, warning:invalid argument ları çözmeye bile tenezzül etmiyorlar, iletişim bilgisi adına hiç bir şey yok sitede
bende ilk önce bedava saat diye almıştım kargo 9,90 ödettiler ve saat tam bir ay sonra geldi.saati iyi bişey sanıyorsum bir geldi çin malı hatta zencilerde satılanlardan daha da dandik bişey şimdi ise 130 tl yüklemişler ayakkabı alayım dedim adidasın 139 tl ytazıyor misal 50 tl sini 130luk nv puanınızdan kalan 89 tl yide kartınızla ödeyeceksiniz diyor aman sakın kanmayın zaten ayakkabının piyasası 79-89 arası bişeydi.üstüne birde fahiş kargo parası istiyorlar %50 zarar ediyorsunuz yemişim verdikleri paraları puanları bunlar sahtekar dolandırıcıdır kimse itimat etmesin.1 milyon saat hediye deyip sattılar en az 3 milyon kar ettiler. git mağazadan dokunarak inceleyerek pazarlık et al daha ucuza alırsın.insana kartla alınca daha ucuzmuş gibi geliyor amma ekstre bir gelince vay vaya vay...