Şimdi Ara

Wolfson, Samsung Galaxy S III modelinde kendi ses yongasının kullanıldığını doğruladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Wolfson, Samsung Galaxy S III modelinde kendi ses yongasının kullanıldığını doğruladı








    Samsung'un önümüzdeki ay 10 milyon satış rakamını geçmesi beklenen amiral gemisi Galaxy S III'te kullanılan ses yongasının Wolfson tarafından üretildiği haberlerine İskoçya merkezli firma tarafından doğrulama geldi.




    Firma, Samsung'un Galaxy S III modelinde düşük güç tüketen ve yüksek kalitesli müzik çıkışı için dijitalden analoga dönüştüren WM1811 ses yongasını kullandığını resmi olarak açıkladı.




    Yonga, 24 bitlik hi-fi DAC sayesinde kristal berraklığında ve HD kalitesinde ses sunarken, aktif gürültü önleyici teknolojiye de sahip.




    Wolfson WM8994 yongası, Galaxy Wave ve Galaxy S modellerinde kullanılmıştı. Galaxy S II modelinde ise Yamaha'nın ses yongasına yer verilmişti. 




    Bununla birlikte WM1811 yongasının hangi Galaxy S III versiyonlarında kullanıldığına dair bir bilgi açıklanmamış.

     

     







  • zaten biliyoduk. çıktığında öğrendik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cibicibi -- 26 Haziran 2012; 16:28:26 >
  • Yinede ses çıkışı yüksek degil

  • Kıytırık bir telefonun kıytırık bir ses çipini öğrendik de ne oldu?
    Dertlerimiz bitti mi? Çağ mı atladık? Milli ve manevi değerlerimize, geleneklerimize daha da mı sahip çıktık?
    Başımız göğe mi erdi?

  • Misafir herhalde twitterdan vatanı kurtarıp gelip burada bize ders vermek için siteye girmiş. O değil de almayacağım gerek yok 2 ile 3 ü değiştirmenin derken şu bana acı koydu. Müzik dinlemek ve ses kalitesi o kadar önemli ki benim için, ağladım desem yeridir.

  • Bizm insanımızda bir cins arkadaş Dinlemeden etmeden yine az sesi dioruz. Sağlam bir kulaklık takın bakalım sesi nasıl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Kıytırık bir telefonun kıytırık bir ses çipini öğrendik de ne oldu?Dertlerimiz bitti mi? Çağ mı atladık? Milli ve manevi değerlerimize, geleneklerimize daha da mı sahip çıktık?Başımız göğe mi erdi?


    Bu yorumla dertlerimizi bitirdiniz, bize çağ atlattınız, milli ve manevi değerlerimize geleneklerimize sahip çıktınız ve başımızı göğe erdirdiniz. İyi ki varsınız!

  • Düzenli Yorumcu Değilsiniz . Yazım Yanlışı Var Farkında Olan Yok Boşuna Okumayın Şunu .

    Firma, Samsung'un Galaxy S III modelinde düşük güç tüketen ve yüksek ''kalitesli'' müzik çıkışı için dijitalden analoga dönüştüren WM1811 ses yongasını kullandığını resmi olarak açıkladı.

  • iyi aferin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Düzenli Yorumcu Değilsiniz . Yazım Yanlışı Var Farkında Olan Yok Boşuna Okumayın Şunu .Firma, Samsungun Galaxy S III modelinde düşük güç tüketen ve yüksek kalitesli müzik çıkışı için dijitalden analoga dönüştüren WM1811 ses yongasını kullandığını resmi olarak açıkladı.


    sende yazım yanlışı imla hatası yapıyorsun. Cümle içinde büyük harfler ile başlayan kelimeler olmaz. (özel isimler hariç) Gelmiş bize burada ders veriyor.

  • O yüzden ses konusunda rakipsiz :)

  • Kullanılan ses çipi kalitelisi hakkında bilgim yok teknik verileride ilgilendirmiyor beni

    Bizzat HD202 kulaklığım ile atrix one x ve galaxy s3 test ettim.

    S3 beni tatmin etmedi bu 3 cihaz içinde en iyi ses atrixde



    belki ilerde yazılımsal düzenleme ile bir gelişme olabilir ama şimdilik kullanılan ses çipinin bir espiri yok gibi



    Kullandığım telefon Nokia 5700

  • quote:

    Bununla birlikte WM1811 yongasının hangi Galaxy S III versiyonlarında kullanıldığına dair bir bilgi açıklanmamış.


    arkadaş belli bir modelde bile bir standart yok... bunlar apple'ın başarısının ardında bir standart yattığını göremiyorlar mı acaba?? bu şekilde sadece günü kurtarmanın peşinde oldukları izlenimini veriyorlar... samsung sadece telefonu satarak para kazanıyor ama apple sattıktan sonra bile o cihazdan kazanmaya devam ediyor.. işte strateji buna denir.. pazarlama buna denir. teknolojik ekosistem buna denir.. başarı burada yoksa salt rakamlarla başarıyı ölçmek performans için sadece hıza bakmaya benzer...

  • dsp manager ve poweramp music player kullanmanızı tavsiye ederim

    telefon stock halde kaliteli bir ses çıkışı vermiyor fakat ayarlayınca çok çok iyi yerlere geliyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümle içinde büyük harfler ile başlayan kelimeler olmaz. (özel isimler hariç) Gelmiş bize burada ders veriyor.

  • Haberdeki yazım yanlışını değiştirirseniz seviniriz. Samsung Wave Galaxy ailesine mensup değildir. Wave GT-S8500, bada'lı Wave ailesinin ilk telefonudur.

  • Samsung'un Galaxy Wave adında bir telefonu yoktur. Yayınladığınız haberlerde genelde hatalar oluyor ve açtığınız konuların takipçisi olmuyorsunuz. Hataları düzeltmiyorsunuz. Biraz daha dikkat ederseniz sevinirim.
  • Bu atip tutanlarin kaci wolfson ses chipine sahip cihaz kullandi? Galaxy s alip voodoo sound kurun bakin o zaman ses chipi neymis o kadar met edilen iphone bile hikaye kaliyor yaninda..

  • bu zaten bilinen bişeydi XDA de baya bahsedildi :), haberi ilk flipboardda okudum ama beni şaşırtanda bu :D

  • Galaxy S modelinde de Wolfson ses çipi var ama Voodoo sound sürücüsünü kurmazsanız bu ses çipini verimli bir şekilde kullanamazsınız, bunda da öyle olacak herhalde Samsung bilerek adam gibi ses verecek sürücü yazdırmıyor diyeceğim de Mp3 çalar satışı da pek yok herhalde artık, S3 için aynı şeyi yapmasalar(?). Neyse, Xda'da S3 için voodoo sound çıkar herhalde. İleride S2'ye ucuzundan geçerim diye düşünüyordum ama Yamaha ses çipi düşük performanslı ve bazı sorunlar da yaşıyor bazı oyunlarda, vazgeçtim 1 sene sonra S4 çıkınca alırız S3'ü, ikinci elleri mezara düşer umarım :)

    Not: Voodoo basit bir EQ programı değildir, dijital sesi analoğa çevirirken ses kartının nimetlerini gerçek anlamda kullanılmasını sağlayan bir sürücüdür esasen.

    Düzeltme: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 26 Haziran 2012; 20:27:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.