Şimdi Ara

Pokemon Black & White 2, 2 Günde 1.6 Milyon Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

•      Game Freak'in başarılı bir serisi olan Pokemon Black & White, ikinci oyunu ile geçtiğimiz günlerde Japonya için çıkışını yaptı.

1.16 milyon ön sipariş ile çok iyi bir rakama ulaşan Pokemon Black & White 2, 23 Haziran'da çıkışını yaptıktan sonra aradan geçen 2 gün içerisinde ise 1,618,621 adet satarak DS için yeni bir rekor kırdı. Enterbrain adlı bir şirketten alınan verilere göre Pokemon Black & White 2, efsanevi el konsolu DS'in en iyi çıkış yapan 3. oyunu oldu.

Zaten ön sipariş rakamlarından bir rekor geleceği belliydi. Bizleri pek şaşırtmağını söyleyebiliriz.

• hadi bakalım buraya ne zaman gelecek acaba

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • şu oyunu güzel bir yenileme ve grafiklerle oynanabilirliği geliştirerek wii u'ya çıkarsınlar 500 tlde olsa alırım.. Yeterki artık saçma sapan grafiklerden kurtulsun!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynuyorum şu anda öncekilere göre iyi bir işçıkarıldığını düşünüyorum,müzikleri aşmış.Ayrıca nintendo ds'in olanaklarını oynanabirlik de sunarak en iyi şekilde kullanıyor gamefreak ben de isterim güzel 3 boyutlu bir pokemon oyunu ama nintendo izin vermiyorçünkü yeterince kazanıyor bu oyunlardan
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.