Şimdi Ara

Facebook, 'Yakınlardaki Arkadaşını Bul' özelliğini kullanıcılarına sunmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Facebook, 'Yakınlardaki Arkadaşını Bul' özelliğini kullanıcılarına sunmaya başladı







     Facebook, 'Find Friends Nearby' yani yakınlardaki arkadaşını bul ismini taşıyan özelliği sessiz sedasız hayata geçirdi.




    Henüz resmi olarak duyurulmayan bu yeni özellik Facebook'un internet sitesi, iOS ve Android uygulamaları aracılığıyla kullanıma sunuldu. Özelliğin yatırımcısı Ryan Patterson, bu özelliğin yeni tanışılan ve iletişimin korunmak istendiği kişileri Facebook'ta bulmak ve eklemek için ideal olduğunu dile getirdi, ayrıca özelliğin iletişim bilgilerinin paylaşımını kolaylaştıracağını belirtti. Şu an için düşük bir kullanım oranına sahip bu özelliğin ilerleyen günlerde resmi duyurusunun yapılmasıyla bu oranın artması bekleniyor.




    Bu özelliğin Facebook'un sosyal yapısına ne kadar faydalı bir şekilde kullanacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.








  • Face BOOK unu çıkardın. Paso amele kaynıyor. 3 yorumdan 2 si küfür. İyiki sildim. Hesabımı.
    Artık yan yana gelir yüz yüze "OĞLUM BAK GİT" dersiniz. :((

  • Bu ve bunun gibi gelicek birçok özellikle fazlsıyla kullanıcı toplıyacakdır her zaman olduğu gibi..

  • Valla ben Google+ ı gayet seviyeli buluyorum. Memnunum da. Tavsiye ederim...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: beray07

    Facebook öyle bir ortamki sakallı kızlar bile megan fox gibiymişcesine resim yüklüyor.Facebook ta gördüğüm kızı gerçekte görünce başım dönüyor ağlayasım geliyor.


    Facebook insanlar ortam yapsın diye kurulmuş bir site değil ki, o konseptte başka siteler var. Orası tanıdığınız kişilerle paylaşımlar yapmanızı hedef alan bir site. Oradaki ortamı beğenmiyorsanız, arkadaşlarınızı gözden geçirin bence.

  • şu feysbuk artık dokunmasa bıraksa da oldugu gibi kalsa bizde normal birşekilde kullansak, yaptıkları her yenilik ve ekleme igrenç çünkü. keşke ilk günkü feysbuk olsa

  • Facebook ta gördüğüm kızı gerçekte görünce başım dönüyor ağlayasım geliyor.

  • Zaman tunelindwn hala cikamiyoruz :(

  • Zaman tunelindwn hala cikamiyoruz :(

  • gayet güzel bir özellik olur.
  • Mark'ın en iyi yapacağı şey, şirket hala değerindeyken satmaktır bence. Çünkü popülerliğini yitirirse olay biter.
  • adamın her yaptığı yenilink önce yadırganıyor sonra benimseniyor ilginç
  • Face belasından 2 yıl önce kurtuldum. Çok rahatım Aklı olan face kullanmaz ama kız tavlamak için bire bir orası ayrı başka bişeye yaramaz

  • BÜYÜK DÜŞÜNÜR DOĞRU SÖYLEMİŞ RECEP İVEDİK

    TAM AMELE KAYNIYOR AMELE YUVASI FACE BOK

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Devil33

    Face belasından 2 yıl önce kurtuldum. Çok rahatım Aklı olan face kullanmaz ama kız tavlamak için bire bir orası ayrı başka bişeye yaramaz


    Senin gibi düşünenler yüzünden zaten o hale geldiği hissediliyor ama arkadaş çevren doğru ve doğru sayfaları takip ediyorsan hiç bela değil, hatta hayatına renk katan bir başka etmen [bak bir başka diyorum zira hayatın tek başına face'den olmaması da gerek]

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaLeNDiL

    quote:

    Orijinalden alıntı: beray07Facebook öyle bir ortamki sakallı kızlar bile megan fox gibiymişcesine resim yüklüyor.Facebook ta gördüğüm kızı gerçekte görünce başım dönüyor ağlayasım geliyor.
    Facebook insanlar ortam yapsın diye kurulmuş bir site değil ki, o konseptte başka siteler var. Orası tanıdığınız kişilerle paylaşımlar yapmanızı hedef alan bir site. Oradaki ortamı beğenmiyorsanız, arkadaşlarınızı gözden geçirin bence.


    doğru söze ne denir

  • Arkadaşlar merhaba,

    Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum..
    Araştırdım bulamadım en son çare kesin çözüme kavuşacağım yer olarak burasını gördüm.

    Facebook da aldığımız kullanıcı adları var biliyorsunuz, örneğin benim ki;https://www.facebook.com/bahadir.cetinkaya idi... ben bu hesabı geçen günlerde kapattım. Mail adres değişikliği ne var ne yok hepsini yaptım... Yani hesaba girilemez hale getirip hesabı dondurdum. Şimdi ben o ismi yani adımı soyadımı tekrar nasıl geri alabilirim.. Hesap ayarlarından yeni facebook kullanıcı adı seçilen ve yalnızca bir defa değiştirilebilen alana o ismi tekrar girdiğimde " alınamaz" uyarısı ile karşılaşıyorum. Bu ismi tekrar geri alma ihtimalim ve yolu nedir.. Günlerdir uğraşını verdiğim bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşa minnettar kalır bol bol dua ederim.
    Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.


    İlginize şimdiden çok teşekkür ederim.




  • 3 hafta içerisinde hesaba girince açılıyor
  • Yakınımızda ki arkadaşı nasıl bulacağız ki? Zaten ismini araya yazdığımızda sonuçlardan bakıyoruz yani. Olayı ne tam olarak?
  • 3 hafta içerisinde hesaba girince açılıyor demissiniz... Hesap ortada yok artik, kafadan atma mail adresi ile değiştirdim. Şifresini sallayarak değiştirdim. Yani o hesabı tekrar kullanmayacagim diye ne var ne yok hatirlanmayacak şekilde değiştirildi. Ama sonra hatırladım ki kullanıcı adım facebook/bahadır.cetinkaya idi... Yani benim derdim hesabı geri açmak değil ki zaten bu mümkün değildir sanırım... Benim sorunum ve tek isteğim kullanıcı adımı tekrar nasıl geri alabilirim.. her gün tek sorunum ve yapmak istediğim şey bu adı geri almak :/ lütfen bileniniz varsa fikrinizi paylasmaniz beni çok mutlu eder.. teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.