Şimdi Ara

Nokia, Lumia modellerini güncellemeye başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

    Kısa süre önce Camera Extras adlı kamera yazılımına önemli yenilikler getiren uygulama paketini Lumia 900 modeli için yayınlamaya başlayan Nokia, diğer modelleri içinde önemli güncellemelere başlayacağını duyurdu. 

     

    Nokia'nın iki önemli yeniliği 3G üzerinden internet paylaşımı - WiFi hotspot ve telefonun ön yüzünü aşağı çevirerek gelen aramalarda sessize alma özelliği oldu. Bu iki özellik bu aydan başlayarak Temmuz sonuna kadar Lumia 800 ve Lumia 710 modelleri için yayınlanmış olacak.

     

    Kullanıcılar Zune yazılımı ile PC'ye bağlayarak cihazlarını güncelleyebilirler. Ancak bu güncellemeler için işletim sistemi sürümünün belirli bir versiyonun üzerinde olması gerekiyor.  

     

    Kullanıcılar Ayarlar-Sistem-Hakkında menüsünden versiyonlarını kontrol edebilirler. Lumia 710 için versiyon numarasının son 5 rakamı 121xx şeklinde değilse veya Lumia 800 için 122xx şeklinde değilse bir versiyon güncellemesi gerekiyor demektir. Lumia 900 ve 610 modelleri ise hali hazırda bu güncellemeleri alabiliyor. 

     

    Bu güncellemenin ardından Lumia 800 ve 710 modelleri Marketplace üzerinden bazı yeni uygulamaları da indirebilecek. Bu uygulamalar; kameranız için çoklu çekim, hareketli çekim, panorama ve zamanlayıcı özellikleri sunan Camera Extras, SMS ile kartvizit göndermenizi ve almanızı sağlayan Contact Share ve DLNA uyumlu cihazlarla Lumia modelleri arasında içerik alışverişini kablosuz olarak gerçekleştiren Play To olacak. Lumia 900 ve 610 ise yine daha erken bu uygulamaları indirmeye başlayabilir. Temmuz sonuna kadar uygulamaların tamamı indirmeye sunulmuş olacak. 

     

    Camera Extras şu anda Çin'den başlayarak Lumia 900 modeli için yayınlanmaya başladı. Lumia 610 bazı kısıtlamalarla bu uygulamalara sahip olacak.  

     

     

















  • Bu N9'un şekli bana çok güzel geliyor. Zamanında androidle, makul fiyatla satsaydı şu an piyasada hala Nokia konuşuluyor olurdu tahmin ediyorum.

  • bu fiyata bunları almak akıl karı değil win8 beklemek en güzeli. meydanın nokia ya kalmaması da iyi oldu htc ve samsung fiyatları makul bi seviyede ayarlar umarım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: wustti

    bu fiyata bunları almak akıl karı değil win8 beklemek en güzeli. meydanın nokia ya kalmaması da iyi oldu htc ve samsung fiyatları makul bi seviyede ayarlar umarım.

    wp8 lumia lara gelemeyecek diye bir haber okumuştum ben, 7.8 gelecekmiş en son mevcut modellere
    Eğer wp8 e geçeceklerini bilseydim hala lumia bekliyor yada dışarıdan getirtmiştim diye düşünüyorum. Her ne kadar stabil ve farklı bir kullanım deneyimi sunsalarda wp8 i görememek üvey evlat muamelesi gibi hissettireceği için vazgeçtim ben lumia hayalimden
  • Taş Burner 09 Golf Irons Set Yapımıhttp://aba.su/bDDuS8

  • meydanın nokia ya kalmaması da iyi oldu htc ve samsung fiyatları makul bi seviyede ayarlar umarım.

  • Nokia zamanında Türklerin epey ekmeğini yedi ancak şuan bir Türkçe dil desteği bile yok.

  • Nokia nın tasarımlarını çok beğeniyorum.Harbiden telefonun olması gerektiği gibi gözüküyor.Ama işte donanım/yazılım/fiyat olarak piyasanın çok gerisinde.Şu ceo yu değiştirsinler bi şey yapsınlar artık.Zamanında az mı nokia kullandık.Güzelim şirketi batıracaklar.Şu an telefonum olmasa ve Fiyatlar makul olsa almayı düşünürdüm.

  • N9'un tasarımı gerçekten çok iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cineman -- 26 Haziran 2012; 11:18:39 >
  • N9'a da yakında PR 1.3 güncell. bekliyoruz PR 1.2 Martta gelmişti bir çok yeni özellikle, Meego'da çok sıkıntı çekmiyoruz gerekli uygulamalar var diğer platformlardaki gibi, hızından da memnunum, takılma hiç yok, 1Ghz-1.2 Ghz 'lik androidleri ICS4 güncellemesi aldıktan sonraki halini gördük!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: C2H5OH

    quote:

    Orijinalden alıntı: wustti bu fiyata bunları almak akıl karı değil win8 beklemek en güzeli. meydanın nokia ya kalmaması da iyi oldu htc ve samsung fiyatları makul bi seviyede ayarlar umarım.
    wp8 lumia lara gelemeyecek diye bir haber okumuştum ben, 7.8 gelecekmiş en son mevcut modellere Eğer wp8 e geçeceklerini bilseydim hala lumia bekliyor yada dışarıdan getirtmiştim diye düşünüyorum. Her ne kadar stabil ve farklı bir kullanım deneyimi sunsalarda wp8 i görememek üvey evlat muamelesi gibi hissettireceği için vazgeçtim ben lumia hayalimden


    evet bu modellere gelmeyecek. ama fiyatını uygun yapsalar alınabilecek bi telefon. tarayıcı performansı çok iyi bi çok işe yarayan uygulaması var. normal bi kullanıcıya fazla fazla yeter bu cihaz. ama fiyatı çok ben o kadar parayı verdikten sonra az daha verir wp8 alırım ya da hiç kumar oynamadan kalitesi belli s2 filan alırım. bu telefon tr de 750-800 civarı olursa almak için düşünebilirim. çünkü wp8 ile farkle çalışıyor. wp8 e çıkan uygulamalar bunlarda çalışmaz. en basit bi sitenin uygulaması bile wp8 de varken wp7 de olmayabilir. şu an markette olan uygulamaları da güncel tutacaklar mı o da var. yani nokia bu herşey olabilir güvenmiyorum nokia ya. o yüzden hele ki bi de eski teknolojisine bu fiyatlardan fazlasını vermek akıl işi değil bence.





  • lumia 800 nerdeyse bir aydir kullaniyorum (rusyadan almistim ).. cok guzel bir telefon ve isletim sistemi .. bundan onceki iki telefonunmda android isletim sistemine sahipti ..androidten daha cok hosuma gitti.. sanirim wp8 ile beraber ..wp telefonlar cikis yapacaktir..

  • Alın bununla avunun demiş resmen, WP8 yok nasılsa...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.