Şimdi Ara

iOS için Gmail uygulaması bildirim merkezi desteği ile güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

    Google'ın iOS platformu için yayınladığı Gmail uygulaması, kullanıcılardan gelen geri dönüşleri değerlendirerek üç önemli yenilikle güncellendi. Bu yenilikler tam Bildirim Merkezi desteği, farklı email adreslerinden mesaj gönderebilme ve gelişmiş kullanıcı girişi tecrübesi. 

     

    Gmail artık Bildirim Merkezi ile tam olarak entegre olmuş durumda ve banner, alarm ve kilit ekranı seçenekleri destekleniyor. Gelen mailleriniz kilit ve alarm ekranlarında diğer bildirimlerle beraber görünüyor. Bildirimler eski sürüme göre 5 kat daha hızlı ve artık her yeni mail için gelen kutusuna gitmek ihtiyacı ortadan kalkıyor. 

     

    Diğer yenilik farklı email adreslerinden mesaj gönderebilme. Masaüstü sürümünde farklı mail adresleri tanımladıysanız, mobil uygulamada Gönderen seçenekleri altında bu adresler seçilebilecek.  

     

    Son yenilik ise kullanıcı giriş sisteminde. Belirli bir süre geçse de artık uygulama kullanıcıyı otomatik olarak atamayacak. Kullanıcı uygulamadan çıkmayı kendisi seçebilecek.  

     

    Google sonraki güncellemede çoklu hesapları da destekleyeceğinin müjdesini verdi. iOS için Gmail uygulaması App Store üzerinde yayınlanıyor.

     

     


     

     

















  • bence gayet guzel olacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı e-posta adreslerinden gönderim zaten vardı ki, kullanıyordum ben. ama bildirim merkezi iyi olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.